Födelsedag


Ja då har man blivit ett år äldre. Födesledagen firades med en rätt lugn tillställning med familjen. Vi grillade, såg på film och spelade Yatzy. Var en supermysig kväll. Fick bland annat en smörgåsgrill som jag redan använt två gånger i helgen. Supergoda mackor blir det och farligt gott :) och så fick jag ett par nya högtalare till min laptop. Hur snygga som helst och grymt bra ljud!



Så det blev en riktigt bra födelsedag även om det inte blev nåt party i fredags. Får ta igen det en annan gång när jag känner mig lite piggare. Har varit rätt trött i helgen och det är först idag jag känner mig helt återställd. Ska ta det lite lugnt med träningen nu när jag ska komma igång igen. Tänker börja med promenad idag och sen kanske en löprunda innan jag kör igång med pass på F&S igen. Saknar träningen dock.

Annars rullar veckan på med jobb. Ska på kurs till Stockholm på torsdag och det är alltid kul med lite avbrott i vardagslunken. Har ju kommit igång med min kurs för att ta Förarintyg också. Tio veckor framöver ska jag gå en kväll i veckan och lära mig navigering och allt annat man bör kunna för att segla. Verkar vara rätt kul folk också så det blir nog väldigt lärorika veckor.

Går och väntar på ett besked den här veckan och det är som en liten fjäril bosatt sig i magen och fladdrar till ibland. Hoppas på det bästa men försöker hålla nere förväntningarna.....  vilket inte går så jättebra :)



Uttråkad i kvadrat

Det var otroligt länge sedan jag var sjuk så här länge. Har varit hemma sen i onsdags och detta börjar bli galet uttråkande. Idag är jag i alla fall feberfri och halsen är bättre men jag hostar och snorar som en galning.... Känner mig dock piggare idag och efter en dusch så känner jag mig nästan mänsklig igen :)

Får se om jag tar mig iväg till jobbet imorgon eller om jag ska ta det säkra före det osäkra och vila mig en dag till. På torsdag har jag en föredragning för utbildnings- och fritidsnämnden som jag helst inte missar så då bör jag vara på jobbet igen. Får se hur det går att hålla föredrag min hals verkar inte vara så förtjust i att jag pratar så mycket :)

Hade planerat att dra ihop lite folk på after work på fredag och fira min födelsedag men festandet får nog vänta lite. Får bli en lugnare variant.

Såg äntligen Män som hatar kvinnor i helgen och blev lite sugen på att läsa böckerna igen så det har jag sysslat med de senaste dagarna. Gillar böckerna så mycket bättre än filmen. Gillar inte alls Michael Nyqvist, hade föreställt mig en helt annan person både i personlighet och utseende. Men filmen var rätt underhållande ändå så jag lär nog gå och se de andra två också....

Nu ska jag göra mer honungste och titta lite på tv...

Fortfarande sjuk


Så himla trist och segt att vara sjuk. Förkylningen har eskalerat och nu har jag inte bara asont i halsen utan hostar och snorar också. Ligger som en död fisk i soffan och orkar inte göra nånting. Idag ska mina underbara föräldrar komma förbi med sushi och film till mig så jag har nåt att göra. De ska ner på Kulturnatten som jag också så gärna hade velat gå på ikväll :(  

Förstår inte att jag orkade med gårdagen men kanske är jag sämre idag än vad jag var igår iofs. Börjar kännas lite osäkert om jag ska kunna ta mig iväg med jobbet till Sätra Brunn på måndag. Vore så trist att missa det. Massa god mat och trevliga människor.... det är alltid kul att få komma iväg och göra nåt ihop utanför jobbet... men det blir ju inte kul om man inte känner sig frisk heller. Får se hur jag mår imorgon helt enkelt....

Sjuk

Kände mig lite hängig igår när jag kom hem från jobbet och imorse vaknade jag och hade feber och asont i halsen :( Har bara legat i soffan hela dagen och halvsovit och tittat lite på tv. Varit helt orkeslös och inte orkat göra nånting. Som tur är kom min underbara mamma förbi med hamburgare från Max, en massa halstabletter, Alvedon, tidning och melon till mig. Så efter att ha fått i mig lite mat kändes det lite bättre men det är verkligen galet tråkigt att vara sjuk.



Tips om hårbottengel mot torr hårbotten

Måste bara dela med mig av ett tips gällande hårvård. Eller snarare hårbottenvård. Jag får alltid så himla torr hårbotten när vädret slår om, som nu när det börjar bli kallare. Och det kliar och är allmänt drygt. Försökt med hårinpackningar och liknande men inget har funkat. Förän nu! Jag har hittat den här produkten på Apoteket:



Det är en gel som man har i hårbotten, trodde håret skulle bli flottigt men det blir inte det alls. Jag har haft i det efter hårtvätt när håret är blött och det har blivit stooor skillnad. Fungerar som en lotion för hårbotten typ. Tråkigt bara att Apoteket ska ha så fula förpackningar, ser ju ut som nåt medel mot håravfall eller nåt :)

Inflyttningsfest


Igår var det inflyttningsfest hos Tina och Andreas och det blev en riktigt kul kväll. Var så kul att träffa folk jag inte sett på alldeles för länge! Vi blev kvar hemma hos T&A hela kvällen och det var rätt skönt att inte gå ut utan ha tid att sitta och prata och umgås istället. Blev en del vin och jag fick lite ont i huvudet under kvällen och idag känner jag mig allt lite bakis. Självförvållat :) Här kommer lite bilder från kvällen:


Värdparet




Frida, jag och Eva




Fina köket




Brukar alltid få en liten släng av söndagsångest, men den här helgen har känts rätt lång och jag har hunnit med så mycket så det känns rätt lugnt att det är måndag imorgon :)
Sen väntar ju något lite extra spännande i slutet av nästa vecka så det gör inget om tiden rullar på lite nu :)


Soft helg


Hade en skön dag igår. Jobbade hemma och passade på att få undan lite tvätt. Sen åkte jag på en spontan shoppingtur med Emma och Victor till Hälla. HIttade en så fin kostym på HM! Här är kvajen:


Sen var jag på ett 75 minuters medelpass på F&S och efter det var jag rätt trött måste jag säga :) Spenderade resten av kvällen i tv-soffan. Var bara tvungen att kolla på Doobidoo då Mumsmums var med haha han är så söt. Sen försökte jag kolla på Derailed men tyckte den var rätt trist. Kollade in senaste avsnittet av True Blood på SVT Play istället.

Idag har jag sovit lääänge. Läst tidningen i sängen. Pysslat lite här hemma och myst med katterna. Går in för att inte göra nåt vettigt alls idag :) Ska på inflyttningsfest hos Tina och Andreas ikväll och hoppas på en kul kväll.





Ljus vid horisonten


Vi håller på att sy ihop budgeten på jobbet nu och det innebär lååånga dagar med budgetberedning. Idag ska tre olika förvaltningar komma och ha föredragningar om deras budgetläge sen ska politikerna diskutera och besluta vad som ska göras. Mötestid idag: 09.00-17.00. Det är en utmaning att försöka hålla sig fokuserad hela tiden vill jag lova.

Sen väntar en skön lugn kväll. Ska handla kattsand på vägen hem och så har jag gått omkring med ett sug efter grillad kyckling, så det blir nog en sån också :)

Fick en lite rolig nyhet i fredags som jag går och lever på lite grann för tillfället. Ska bli väldigt intressant och se vad det kan leda till. Återkommer till det senare när jag vet lite mer ;)

Inatt var jag, för första gången den här sommaren, tvungen att stänga balkongdörren under natten för det blev för kallt att ha öppet. Med andra ord lär det vara höst nu.... vilket ändå känns helt okej. Ser fram emot att se alla fina färger på löven och ta en promenad när luften är så där krispigt klar ute. Hösten är helt okej, det är vintern jag kan hoppa över.






Bedford Diaries


Dagarna rullar på med jobb, träning och andra vardagsbestyr. Zappade förbi SVT24 häromdagen och såg en glimt av serien Bedford Diaries. Hade aldrig hört talas om den tidigare men tydligen är den gjord av Tom Fontana, han som gjort Oz och Homicide: Life on the Street och det är ju en hel del kända ansikten med:
Milo Ventimiglia, Penn Badgley och Audra McDonald. Det gjordes bara åtta avsnitt tyvärr men dessa hittar du på YouTube :)



Helgen väntar runt hörnet och förutom en myskväll med Tina på fredag har jag inte så mycket planer skönt nog. Blir garanterat två sovmornar i alla fall! :)