Sovrummet före och efter


Kom på att jag skulle lägga in en lite före och efter bild på sovrummet :)
Hittade en rätt gammal bild på sovrummet men det var ungefär så här det såg ut innan: 



Och så här ser det ut nu:




Idag har jag pysslat lite här hemma och jag och Emma har ätit sushi på nya sushistället i Igor. Och jag har shoppat lite delar till min associar jag ska ha på Anns 30 års fest. Fanns inget att hitta i affärerna som var tillräckligt BIG så jag får tillverka en egen :) Det ska väl gå det också.



Nu är det dags att krypa ner i soffan under en filt och ha tvserie maraton. Greys, Private Practice, B&S och Vampire Diaries står på programmet :)


Tankar kring The Social Network


Precis varit och sett The Social Network (eller Facebook-filmen som de flesta kallar den) och tyckte det var en grymt fascinerande historia. Efteråt tyckte jag mest synd om Mark, billionär men utan vänner.... ja inte är det nåt jag önskar någon... men det jag också funderade på var historien om den där tjejen han inte kunde glömma. Hon som nobbade honom. Och undrade om vi alla har en sån, den där personen som det antingen aldrig blev något med eller som man helt enkelt alltid kommer undra vad som kunde ha varit..... Jag vet att jag har det i alla fall :)

Varit en grymt bra dag idag. Jag och Emma var och shoppade och åt lunch på IKEA. Fikade hos mormor på vägen hem. Åkte hem och stylade om mitt sovrum och det blev hur mysigt som helst. Lila överkast och gardiner och så nya kuddar och ljuslykta..... blev nya plädar och kuddar till vardagsrummet också när jag ändå höll på. Redo för höstmys :)

Middag med mamma och pappa och nu bio med Emelie och Joanna. Riktig mysdag. Nu ser jag fram emot att sova i mitt mysiga sovrum och vakna till en dag när jag måste göra klart fotouppgifter till kursen. (Kommer lägga upp bilderna sen) och så blir det lite tvätt och städ sånt där som det brukar pysslas med på söndagar.....

Lite suddig mobilbild på sovrummet:




Träningsvärk och födelsedagsfirande


Idag fyller finaste vännen Ann år, stort grattis gumman!!
Blir middag hos henne ikväll vilket ska bli väldigt mysigt. Tycker det är bra service att den som fyller år bjuder på mat... hmm kanske borde vara tvärtom :)

Igår gick jag på ett skivstångspass och det var rätt länge sedan jag gjorde det känner jag idag. Kan knappt gå normalt pga träningsvärk :) Får nog ta och gå lite fler gånger, det känns att musklerna kanske behöver tränas med lite vikter ibland också...Kul var det i alla fall!

Skönt med fredag imorrn och det blir lugn kväll med träning efter jobbet och sen sushi och Idol. På lördag ska jag och Emma och mamma ha mysdag med shopping och lunch på IKEA. Sovrummet och vardagsrummet ska stylas lite med nya textilier: nya gardiner, överkast och kuddar! Tror lila får bli höstens mysfärg....



Fotokurs och hälsoboost


Det blev en mycket bra helg fylld med massa fina vänner. I lördags var Johanna och Sara här från Sthlm och det var alldeles för länge sen vi umgicks. Blev en bra kväll med vin, prat och lite kändisspotting :) Tack tjejer för en bra kväll!

Nu har veckan dragit igång igen och igår började min fotokurs! Himla bra var det. Nu har vi fått i "läxa" att skicka in tre bilder till nästa gång där vi använder de inställningar som vi gick igenom igår. Sen ska vi gå igenom allas bilder och få konstruktiv kritik.... lite nervöst tycker jag att visa sina bilder så där inför alla men det kommer säkert vara lärorikt. Tror katterna ligger lite risigt till att vara övningsobjekt under veckan haha. Känner dock på en gång att fyra tillfällen är alldeles för lite. Kommer säkert vilja fortsätta med fortsättningskursen sen i vår :)

Har för övrigt bestämt mig för att ha tre veckor framöver när jag ska helt fokusera på träning, bra mat, egentid, sömn ... dvs inge alkohol, sena utenätter, dejter eller skräpmat. Känner att jag behöver en liten hälsoboost nu när höstmörkret kryper inpå och samla mig lite. Avslutas med Anns 30 års fest den 13 e nov :) Kan vara bra att ha en deadline att se fram emot!


Höstlöv utanför Västerås slott




Here I go again


Det blev riktigt bra dagar i Malmö. Vi fick lite inspiration av dem och SLU och så fick vi känna att vissa saker har vi faktiskt bättre koll på, och det kan ju vara rätt skönt ibland, att känna att man är på rätt väg.

Hotellet var riktigt trevligt och på kvällen när vi kom fram var vi ute och käkade middag på Lilla torg och en himla trevlig restaurang med uteservering. De hade gasolvärmare under segeldukstak så vi kunde sitta ute och äta i kortärmat. Kändes som sensommar en gång till :) Men på vägen hem så såg vi massor av snö i Småland så nog är vintern på väg.... alldeles för tidigt för det tycker jag.


Det har varit galet mycket nu ett tag, båda på jobbet och privat och jag har väl känt att det blivit lite mycket. Sprungit på lite för många bollar. Men nu har jag haft ett snack med min chef som ju är bra på det sättet att han lyssnar och gör nåt åt saken. Så det ska lyftas bort några abetsuppgifter från mig så jag kan få förutsättnigar att göra det jag gör bra. Jobbar i ett rätt stort projekt som alla menar är prioriterat på högskolan, men blir svårt för mig att prioritera det när man ska göra sjutton andra saker. Men nu tror jag det kan bli bra!

För några år sedan var jag mycket bättre på att vara fokuserad på att bara göra saker och umgås med människor som ger mig energi. Inte lägga så mycket fokus på saker man ändå inte kan förändra. Ta inspiration från sinnesrobönen "ge mig kraft att acceptera det jag inte kan förändra, mod till att förändra de saker jag kan och visdom nog att förstå skillnaden mellan de två". Så när jag menar att jag ska fokusera på rätt saker så är det det jag menar, att fokusera på det och dem som faktiskt får mig att må bra och lämna det andra bakom mig.

Ikväll ska jag hänga med finaste vännen Ann på afterwork och känns som ett utmärkt sätt att inleda helgen på! :)


Den här bilden innehåller många fina sommarminnen (drömmer mig bort från höst och mörker....)





Wordle - min blogg


Så här ser bloggen ut, på ett lite annat sätt :)

Wordle: wishfulthinking

(Klicka för att se i större fomat)


Omstart










Japp ny dag, nya tag och nytt fokus. Dags att lämna vissa saker bakom mig och fokusera på rätt saker. Ibland överskattar jag min förmåga att ta in och hantera saker samtidigt. Tror att allt är så jäkla lugnt och bra och lätt. Men det kommer ifatt. Rädslor man gömde undan då allting ändå gick bra, sorg över att saker inte är som man önskade, frustration över att inte kunna påverka och en odefinierad längtan efter mer trots att jag har så mycket.

Imorgon åker jag till Malmö i två dar med jobbet och det blir bra med lite miljöombyte tror jag. Komma iväg lite och få tid att göra en sak i taget, vilket det inte alls finns tid för just nu på jobbet. Väldigt många bollar i luften samtidigt och vi är alla rätt splittrade och gör det mesta halvdant. Ingen hållbar situation i längden och jag hoppas vi får ordning på det snart.


Höstbilder


Jag och Emma var ute på Björnön häromdagen och fotade i det fina höstvädret. Här kommer lite bilder:





















Annars rullar det på. Börjar återhämta mig efter helgen men är fortfarande väldigt trött och seg i kroppen. Känns nästan som nån förkylning är på g så försöker ta det lite lugnt. Så himla många som är sjuka just nu och har verkligen ingen lust att bli det jag också.... så mycket te, c-vitaminer och myskvällar :)


30 års festen


Vilken fantastiskt rolig kväll det blev! Vi är supernöjda och det verkar som alla hade en kul kväll. Alla förberedelser och allt jobb var så värt det (även om det nog dröjer innan jag planerar en sån stor fest igen :)

Var en underbar känsla att ha sina vänner samlade på samma ställe och bara kunna gå omkring och mysa över känslan att alla dessa fantastiska människor finns i mitt liv. Ni är guld värda!

Och min älskade syster hade spelat in en så otroligt fin film till mig. Bästa presenten ever. Du är bäst gumsan. Älskar dig!

Här kommer några bilder.
Fler finns att se här










Nu blir det en rätt lugn vecka vilket nog kan behövas. Hoppas kunna njuta lite av det vackra höstvädret och komma ut och fota lite med nya kameran.


Prat och sushi


Slog sushiätarreskord igår på mitt och Lottas favoritsushiställe :)
17 bitar fick vi oss haha. Såå gott! Men jösses vad mätta vi var sen...






Mycket god sushi och välbehövligt prat. Vär tänkta drinkkväll blev middag oh fika istället men det kändes rätt bra imorse att vakna och vara pigg och utvilad. Laddar om för nästa helg. För då jäklarns blir det party! :)

Idag har jag pysslat här hemma, städat och tvättat. Kollat ikapp på lite tv-serier och målat naglarna :) Soft söndag med andra ord. Återstår lite festplanering och så lite film ikväll innan nästa vecka drar igång. Och det lär bli fullt ös i veckan med att få allt på plats till festen. Men jag hittade i alla fall en klänning i Uppsala så den detaljen är skönt nog avklarad! :)