Förväntansfull

Igår träffade jag gamla gymnasiegänget, eller i alla fall de flesta av dem... Vi åt middag hemma hos Tina och det var supermysigt. Först känns det lite märkligt att träffas men efter ett tag är det som det var igår... Det märkliga är att man fortfarande har samma bild av varandra som vi var då, trots att vi alla nog har förändrats väldigt mycket sedan dess. Lite spännande. Mycket hade hänt sen sist och det är alltid lika kul att höra om deras äventyr :)

Var hos tandläkaren idag och det är ju alltid en intressant upplevelse. Fortfarande inga hål men hon petade bort tandsten med ett verktyg från helvetet.... usch... Men nu är man nyputsad och som ny i munnen :)

Ja nu börjar det närma sig nyårsafton och bröllop. Men konstigt nog känner jag mig lugnare nu för nu har vi kommit igång med att öva ordentligt och det låter faktiskt rätt bra. Imorgon ska vi träffa pianisten också. Kommer nog bli bra det här :)   Emma håller på att jobba på bröllopspresenten som också kommer bli grym!

Ikväll myser vi vid brasan och kollar på en hel massa Grey's Anatomy avsnitt från min julklappsdvd :))))


100354-47

Julefrid

Annandag jul och jag har börjat känna att jag är ledig. Skön känsla när stressen släpper och man inte har några måsten alls, bara ta dagen som den kommer och ha det allmänt mysigt.

Julafton blev mycket bra. Trots att vi bara skulle vara med familjen så kom mormor och morfar hit en timme och fikade och vi åkte och hälsade på farmor och farfar på sjukhuset... Kändes bra att vi kunde träffa dem också oh jag tror att de verkligen uppskattade att vi kunde komma. Annars var det väldigt traditionellt med jullunch, Kalle, julklappar, gröt och midnattsmässa. Och trots att vi sagt att vi inte skulle ha så mycket julklappar (som man säger varje år) så blev det en hel del :)
100354-46




















Men det är väl som det ska vara. Jag blev väldigt glad för mina klappar i alla fall :)

100354-45


Och jag tror minsann att Emma gillade min julklapp också :)

100354-44


Igår var jag med moster och kusinen ut och red. Det var fantastiskt mysigt och vi mötte ett rådjur i skogen som inte brydde sig alls om de två reflexprydda hästarna som kom travandes. Var alldeles för länge sedan jag red, och tro mig att det känns i baken idag haha Kan knappt gå ordentligt :)

En sak är ny för i år och det är vår mysiga braskamin här hemma. Vi har eldat flitigt trots plusgrader utanför, och det är så otroligt mysigt att krypa upp i fotöljerna med en kopp te och en bok.... 

Det som närmast står på agendan är middag med gymnasiegänget vilket ska bli toppenkul. Inte sett vissa av dem sen förra julen. Det har nog hänt mycket på ett år.

Sen måste vi få tag i kantorn och öva inför bröllopet. Eller toköva rättare sagt.. både jag och Emma är hyfsat nervösa så allt måste sitta perfekt om vi ska kunna slappna av lite..... Ska bli väldigt kul dock.

Underbart att vara hemma och träffa alla. Skönt att mer tid här också så man bara kan vara......

 

Ready to go home

Imorgon är det sista dan på jobbet det här året :) Och det blir bara en halvdag... såå otroligt skönt det ska bli att få vara ledig. Hade både handledning och utvecklingssamtal idag och jag blir alldeles matt av alla förändringar som är på gång och som ingen vet någonting om. Får se hur jobbet ser ut när man kommer tillbaka efter nyår.... Nu har jag i alla fall önskat att få byta arbetsuppgifter få se hur det går...

Julklapparna är klara. Ska bara packa kläder och grejer imorgon sen är jag klar att åka. Kissarna blir hämtade efter lunch och sen åker jag hem på eftermiddagen....
Hem och bort . Hem till dem jag älskar mest. Bort från allt jag inte orkar hantera just nu.

Snart är det jul....

100354-43

En vecka till jul

I helgen var det möhippa för Carro!

100354-41



Blev en supermysig och kul dag. Började kl 8 med champangefrukost på Stadshotellet sen var det spa, karaoke, middag och utgång. Nu börjar jag förstå att de faktiskt ska gifta sig och hur stort det är. I och för sig har de ju redan gjort det allra största; att skaffa barn... Men det ska bli häftigt att vara med på bröllopet. Jag och Emma repade idag innan jag åkte hem och det känns bra nu. Får värma upp med massa julsånger under julen först bara :)

Det var så himla skönt att se att pappa verkar må lite bättre. Får det bara fortsätta så här nu så går det helt klart åt rätt håll. Underbart att få se en glimt av min pappa igen.....

Ja nu är det verkligen bara en vecka kvar till julafton. Julkorten är postade, ligger hyfsat bra till med julklapparna, ska bara hjälpa pappa fixa en grej till mamma. Skulle vara klart redo att vara ledig från och med nu, men ska kämpa mig igenom en vecka till på jobbet. Imorgon ska vi ha jullunch och julklappsbyte och det kan nog bli riktigt mysigt.

Ser fram emot att få komma hem sen och bara vara med familjen. Saknar dem. Och speciellt min älskling  ;)

100354-42

åt rätt håll

Det är turbulenta dagar nu, på många sätt.

Det mesta är uppochned på jobbet med omorganisering, neddragningar och uppsägningar. Har dock fått vissa lugnande besked men man vet ju aldrig vad som kan hända. Ska ha samtal med chefen i nästa vecka för att lämna önskemål inför våren. Lite svårt att veta vad jag ska säga. Vill slåss lite för att få byta arbetsuppgifter men vet inte om det är värt det när jag ändå söker andra jobb.... Märkligt är det i alla fall att sitta och boka in massa möten i feb/mars och inte ha en aning om hur vi jobbar då...Charmen med att jobba i en politiskt styrd organisation antar jag.

Helgen blev mycket bra :) Ett steg på vägen......

Personalfesten i fredags var bättre än förväntat faktiskt. Hade mycket intressanta samtal med en tjej på jobbet som jag nog ska utse till min guru. Otroligt klok människa. Sen blir de flesta väldigt smarta efter ett par glas vin också haha

Det är så otroligt mörkt ute nu och så blåser det så rutorna skallrar..... får mig att drömma mig tillbaka till Gran Canaria och värmen. Känns nästan inte som att vi var där......

100354-39



                                                          

back in buisness

Nu är man tillbaka på jobbet efter semestern som inget hänt. Eller jo jag har typ tredubbelt så mycket att göra för ingen annan hann täcka upp för mig när jag var borta :(  Så nu har jag jobbat sent två dar och är grymt trött på det redan...

På fredag ska vi ha personaldag/planeringsdag. Ska bli intressant att planera verksamheten när vi inte ens vet om vi finns kvar efter nyår haha... Jaja det visar sig vad som häner. Orkar inte hålla på att spekulera, vi får väl veta tids nog antar jag. Känns sjukt oplanerat och kortsiktigt tänkt allting som händer nu bara.

När jag gick hem från bussen idag i mörkret så var det så himla fint med alla adventsstjärnor och ljus i alla fönster. Det är tur att det är jul snart!

Ser fram emot helgen. Mycket.
Återkommer om det när jag vet vad jag ska säga ;)