Kent @ Lokomotivet Eskilstuna


Det blev ett mycket kärt återseende <3

Vi fick bra platser strax till höger om scenen och det kändes fint att få gå på en konsert igen och ha en sån närkontakt med bandet. Det har jag saknat. Saknat att se Jockes alla miner och samspelet i bandet på scenen. En kul grej var att Jocke lät publiken rösta genom handuppräckning om de skulle spela Halka eller Utan dina andetag. Publiken försökte då med "båda" men det gick inte hem haha och Utan dina andetag vann tämligen överläget skulle jag säga :) 

Det var mycket låtar från nya skivan och de flesta gjorde sig som alltid mycket bättre live! Speciellt Beredd på allt och Isis&Bast fastnade jag för. Allt kändes mest kul, roligt och glatt men blev allt lite tårögd under Utan dina andetag och Mannen i den vita hatten...

Det var så fint att se dem igen och jag längtar redan till nästa gång i augusti i Stockholm!

Här kommer låtlistan och ett gäng bilder :)

999
VinterNoll2
Kevlarsjäl
Celsius
Beredd på allt
Den döda vinkeln
Petroleum
Sjukhus
Jag ser dig
Låt dom komma
Isis & Bast
Kärleken väntar
Ingenting
Musik non stop
747

Utan dina andetag
Det finns inga ord
Mannen i den vita hatten


















Jag lyckades även filma Utan dina andetag och Det finns inga ord, dock är ljudkvaliten inte den bästa men men :)
Här finns den om ni vill titta.


Sammanfattningsvis så, tack som fan Kent, jag har saknat er! 

Kents kommentar på Twitter idag:
Kent @KentTheBand Torsdagspublik vanligtvis svårflörtad.Tunapubliken var som lördagspublik...fast det var torsdag.Jävligt grymt!Vi älskar er!

 



Veterinärbesök


Igår fick kissarna besöka veterinären för sin årliga vaccination och så fick de tandstensborttagning för första gången. Det gick bra. Maija fick dra ut en tand som såg dålig ut men annars så såg deras tänder helt okej ut skönt nog. Dock tog det rätt lång tid när vi kom hem innan de ville gå ut ur burarna och de var rejält vingliga ett par timmar och kräktes ett par gånger. Så jag sov inte alls så bra i natt utan låg och lyssnade så allt var okej. Imorse var det fortfarande lite trötta och åt inte på en gång så jag jobbade hemma på förmiddagen för att hålla lite koll på dem (himla skönt med ett flexibelt jobb så det gör att göra så) Men vid lunch så åt de, drack och gick på lådan som de ska så då kände jag mig lite lugnare. Lite hönsmammig skulle man kunna tro :)

Här är de helt utslagna mina hjärtan:




Som ni kanske ser så är bilderna inte helt hundra i kvalitet (och då är de ändå redigerade med Camera + appen) och det verkar vara så att det glas jag bytte på baksidan av min iPhone blivit rejält repigt över linsen till kameran så bilderna blir jättesuddiga nu. Grymt irriterande och får nog ta och byta glas igen tror jag för nu blir det inte alls så bra bilder.... och det är ju synd när ändå iPhonekameran är så pass bra som den är.



Ikväll är det Kent <3


Sista dagarna i maj


Konferensen blev riktigt lyckad. Mycket trevligt folk och bra föreläsningar. Sen fick vi en väldigt trevlig och god middag på kvällen i Linneträdgårdens Orangeri. Men som alltid kul att vara borta, skönt att komma hem :) Fredagen blev en lugn hemmakväll efter en löprunda i det underbart fina vädret!

Sen blev det firande för hela slanten då både Emma och pappa fyller år den här veckan och skulle firas lite i förskott. Grillning, tårta och så klart Eurovision på kvällen. Västerås stolthet Loreen gick ju och vann! Helt galet kul!

Jag och Emma var ute i Skerike kyrka i söndags och övade med kantorn inför vigseln nu på lördag. Det gick bra och vilken fin liten kyrka det är, har aldrig varit där förut. Ligger himla fint till också nere på en äng och bygdegården ett stenkast bort. Ska bli skoj med bröllop på lördag :)

Men innan dess så ska jag iväg till Eskilstuna på imorgon och kolla på Kent! Helt galet vad tiden går fort och att det redan är dags. Känner mig nästan lite nervös måste jag säga. Det är ju som att återse en gammal kär vän som man inte träffat på väldigt länge och lite osäker på hur det kommer bli när man ses.....

Ikväll ska jag roa mig med att åka med kissarna till veterinären för deras årliga vaccination och så ska de få tänderna rengjorda från tandsten. Kommer bli en intressant upplevelse.... det är så lustigt att de verkar fatta på en gång att det är nåt på gång som de inte gillar för när vi ska iväg så här då är det jäkligt svårt att få in dem i transportburarna. Brukar gömma sig på de mest uppfinningsrika ställen i lägenheten :) Skönt när det är gjort i alla fall.

Och apropå vaccination så kom jag på att jag måste ta min tredje TBE spruta inom två veckor så jag får fullgott skydd. Hittade vaccinationskortet i plånboken igår och höll helt på att glömma bort det. Hoppas dock verkligen att jag slipper få nån fästing, hemska små djur.



Idag fyller Emma år och säger ett stort grattis till min allra käraste syster!!!  <3




Miljöombyte


Idag drar jag och två kollegor iväg på konferens i Uppsala. Ska bli kul att komma iväg och göra lite annat ett par dar. Och så ser jag redan fram emot hotellfrukosten imorgon :)

Dagens tanke:






Fest i dagarna två!


Vilken underbar helg det har varit!!

Har ju fått vara lite hemlig med planerna inför helgen då den innefattade en möhippa i lördags :) Blivande bruden Ulrika blev riktigt överaskad så det var lyckat! Och det blev en mycket kul dag med picknick (tack för det fina vädret!) poledance, spa på Romerska, fördrink i Cirkustältet, middag på Indigo och sen avslutades kvällen på Hattfabriken.






Bjuder på den här kul bilden på mig från poledansen :))






Idag har vi firat mamsen som fyllt 60 år. Hela familjen och släkten samlades för grillfest hos föräldrarna och det har varit en helt underbart trevlig dag och kväll. Och varmt! Äntligen kom det lite sol och värme!























Nu får det bli lite mer vardagsmat i några dar och lite extra träning tror jag haha mycket god mat och godsaker den här helgen. Riktig semesterkänsla :)




Majdagar


Ja tiden i maj verkar rulla fortare än annars på nåt vis. Iofs är det rätt mycket som händer också, både på jobbet och privat. Vilket är rätt trevligt må jag säga :) Dock verkar den riktiga vårvärmen lysa med sin frånvaro. Så det längtar jag massor efter just nu!

Båten är sjösatt och det är ju ett sommartecken om nåt, så lite värme nu och en premiärtur vore nice!

Idag fyller världens finaste, bästa mamma 60 år! Hon och pappa är just nu på väg till Rom med moster och hennes man. De kommer hem lagom till att vi ska fira henne med familj och släkt på söndag, mysigt!!

Grattis mams!



Har tagit ledigt på fredag så det blir långhelg den här veckan. Hur skönt som helst och rätt välbehövligt. Börjar känna att den där tröttheten man har innan semestern börjar komma krypandes. Så kan vara bra med en liten paus.....



Positiva saker


Min kollega Anna-Karin hänger på och ser Kent i Eskilstuna den 31 maj!! Biljetter inköpta och det kommer bli en grym vecka med Kentkonsert på torsdagen och sen bröllop på lördagen :))

Jag vann biobiljetter igår på en FBtävling anordnad av nya Filmstaden i Västerås. Brukar aldrig vinna sådana där tävlingar så det var lite extra skoj :)

Tog en löprunda i spåret på Rocklunda igår efter jobbet och det gick hur bra som helst att springa 5 km, både med orken och med fötterna. Så nu är jag himla peppad att fortsätta och pressa ner tiden lite!

Idag är det fredagskänsla på jobbet då vi ska flytta kontoret imorgon och vi alla ska jobba hemma. Blir dessutom en soft jobbdag då vi mest ska packa klart....

Solen skiner och ikväll blir det CF....

Japp det var min positiva lista för idag :)
Ha en bra dag!


Vårbilder


Ja jag är nog inte ensam att skriva lyriska inlägg om vädret den här helgen men vilka underbara dagar det har varit! Båtfixande i dagarna två, grillning med familjen, valborgsgrillning med vännerna, majbrasa, fyrverkerier, fräknar, vårblommor och sol, sol, sol :)

Här kommer en vårbildbomb! :)