Shopping

 
Varit dålig på att skriva här och i väntan på ett "riktigt" inlägg så får ni se lite shoppingfynd :)
 
Byxorna och blusen är från Lindex och skorna Skopunkten.
 


 
 
 

Slut på semestern...


Ja då var det dags att återgå till jobbet och vardagen imorgon. Som vanligt så känns det som de här efterlängtade semesterveckorna tar slut alldeles för fort. Men det har varit en bra semester och man får vara glad för det och försöka se vardagens fördelar haha. Skämt å sido kan det vara lite bra med rutiner och vanor igen. Speciellt efterlängtat är att få mer rutin på träningen och det börjar imorgon!

Sista veckan har jag varit ledig på hemmaplan och passat på att fixa med lägenheten. Varit på IKEA och inhandlat lite grejer bland annat nya gardinavdelare mellan vardagsrum och kök. Blev himla snyggt!



Och så har pappa hjälpt mig att köpa en ny diskmaskin (hurra vad skönt det ska bli att få en fungerande igen, räckte helt klart med sex veckor utan haha) och en ny fin spis! Kommer levereras och installeras på torsdag och sen kommer det bli så fint i köket. Känns himla kul!

I fredags var jag och Eva på Winnerbäck som spelade här i stan. Alltid fint att se honom och det var en skön blandning av nya låtar och gamla godingar.



Ikväll tar OS slut också och det blev ju en dramatisk avslutning med handbollsfinalen! Så nära och otroligt bra kämpat. Varit klart underhållande sportveckor och var ju bra timing med semester de här veckorna :))
Jag och Maija kollade på handbollen ihop idag :)





Blir nog en titt på avslutningsshowen ikväll innan jag måste försöka ta mig i säng i tid så man orkar upp till jobbet imorgon. Känns väldigt märkligt och ovant men men bara gilla läget....


Semester i stugan


Det blev en riktigt härlig vecka i stugan. Solat, badat, grillat, läst en massa böcker, plockat svamp, spelat kort, druckit vin, tagit morgondopp varje dag och bara haft det allmänt bra i vårt egna lilla paradis.

Håll till godo med lite bilder :)