Möhippa nr 1

I går var det då dags för Lottas möhippa! En väldigt överaskad Lotta hämtades hemma på morgonen och sen bar det av till Fjällnora och deras höghöjdsbana. Det var en riktig utmaning men vi kom runt! :)






Efter höghöjdsbanan åt vi lunch i ett stort tält ute i Fjällnora och lekte lite lekar med Lotta :) Sen var det dags för lite mer softa aktivieter på Fyrishovs relaxavdelning. Kvällen avslutades sen med middag på Hotell Linné. Det blev en riktigt riktigt bra dag och framförallt så verkade Lotta vara nöjd. Kul att få träffa alla tjejerna inför bröllopet också, som det nu bara är tre veckor kvar till!

Nu väntar två lugna veckor på jobbet då de flesta andra på semester... så jag får försöka hitta på nåt att roa mig med så att tiden inte går så långsamt. Bli inte förvånade om ni kommer få långa meningslösa mejl de kommande dagarna :)

Så vacker

I lördags var jag på Kristinas och Johans vigsel i Domkyrkan. De var så otroligt vackra och vigseln var också väldigt vacker. Det blev extra speciellt då det var Kristinas syster Anna-Karin som vigde dem. Jag blev väldigt rörd, framförallt av att se Kristina så himlans lycklig. Kommer bli en känslomässig sommar med fyra till bröllop :)

Det vackra paret och Anna-Karin




Idag har jag varit på ryttartävling i Uppsala hela dagen och det gick riktigt bra för Mikaela och Bill. Och tur med vädret hade vi också :) Sitter här nu skönt solvarm i ansiktet.

Imorgon har vi vår presentation av rapporten vi skrev ihop i Stockholm för några veckor sedan. Kommer bli spännande och se hur den mottas. Efter det blir nog veckan hyfsat lugn. Skönt med en fyra dagars jobbvecka också :) Sen väntar midsommar...

Tröööött

Jag vet inte vad som hänt men jag har varit så sjukt trött hela den här veckan... känner mig helt medvetslös på morgonen, sover en stund efter jobbet och stupar i säng på kvällen. Känns inte helt normalt. Men jag kanske fortfarande är trött efter alla festligheter förra helgen :)

Idag har jag haft en rätt lugn dag på jobbet och passade på att ta en promenad på lunchen för att pigga upp mig lite. Och i eftermiddag ska jag ta tag i mig själv och ge mig ut och springa. Sen är det ju fredag imorrn och det ska bli såå skönt med helg nu. Om vädret är okej ska jag och Tina ta en tur ner till Rix Fm festivalen... på lördag ska Kristina gifta sig i Domkyrkan och så är det fotboll på kvällen och på söndag är det ryttartävling i Uppsala igen.
Bara roliga saker :) men sova får jag uppenbarligen spara till någon annan gång haha



Emma student

Stort grattis till världens bästa!!


image174


Födelsedagsfirande

Nu är jag hemma igen efter att ha firat pappa och Emma. De verkade båda nöjda och glada för sina presenter.

image171


Katterna var med och tyckte det var himlans mysigt och gå omkring i trädgården. Whiskey fick pollen på nosen och jag fick henne på bild när hon försöker tvätta bort det :) Sen har de en viss förkärlek för gräs och jag lyckades fånga Maija mitt i en tugga :)

image172


Den här veckan blir det bara två dagar på jobbet för sen ska jag vara ledig på onsdag och förbereda för studentfestligheter och på torsdag tar då Emma studenten. Helt galet, min lilla tjej :)

Soool :)

Alla pratar om vädret.
Hur underbart fint det är idag och hur det ska bli i veckan. Emma tar studenten på torsdag och då är det viktigt att det är fint väder. Och vi verkar ha vädergudarna på vår sida för så här ser prognosen ut för veckan som kommer:

Måndag   Tisdag   Onsdag   Torsdag
Halvklart.
25°
17°
Klart till halvklart och uppehåll.
Klart.
23°
16°
Övervägande klart och uppehåll.
Klart.
22°
12°
Övervägande klart och uppehåll.
Klart.
25°
14°
Övervägande klart och uppehåll.



Idag ska vi fira Emma och pappas födelsedag och det blir nog grillning och mys i solen hemma hos mappa resten av dagen. Katterna ska också få följa med...