Sushilunch i hamnen


Det är verkligen förödande för arbetsmoralen med så här fint väder de sista dagarna innan semestern :) Idag tog vi cyklarna, köpte med oss sushi och drog ner till hamnen och åt lunch. Underbart och ingen var direkt sugen att gå tillbaka till jobbet sen vill jag lova.....





Rule of a Lady


Tillbaka på jobbet och vardagen och nedräkning till semestern pågår för fullt :) Kommer dessutom vara hyfsat lugna dagar på jobbet nu skönt nog. Roat mig med att surfa runt lite på
weheartit.com och gillar alla roliga citat de har där, så jag måste dela med mig av några av de här som kallas Rule of a Lady :)












Midsommarhelg på Rånö


Midsommarhelgen blev helt magisk. Fint väder, god mat, trevligt sällskap, bastu, bad, dans, snaps, nattgrillning, sällskapsspel, vackra solnedgångar.... skärgårdslivet har verkligen visat sig från sin allra bästa sida den här helgen!

Och här kommer en rejäl bildbomb :)




























































Nu återstår fyra arbetsdagar innan det äntligen är dags för semester på riktigt! Den här helgen gav en mycket bra försmak på ledighet vill jag lova :)


Fina midsommarnaglar


Har tvättat, städat och donat inför midsommarhelgen och börjar bli riktigt laddad :)
Naglarna är också midsommarfina:




Nu blir det middag med Ulrika&Henrik på Sjökrogen med trubardurkväll, skön inledning på denna mini-semester! :)


Dagens tanke







Myssöndag


Blev en väldigt lugn och mysig helg det här. Inte så mycket utomhusaktiviteter då det regnat typ hela tiden. Idag drog jag och Emma till IKEA för lite shopping och fika. Det var vi inte ensamma om direkt :) men tycker det nya varuhuset är så mycket bättre, blir inte alls lika trångt. Himla mysigt och komma hem och plocka fram sina nya grejer. Gillar verkligen de här supersöta ljusen som nu står och brinner här hemma och lyser upp denna regntrista söndagskväll.



Precis pratat med Joanna om planerna för midsommar och det ska bli så mysigt att komma iväg några dar. Och skönt med kortvecka igen :) men hyfsat mycket som ska hinnas göras dock innan de flesta försvinner på semester efter midsommar. Imorrn ska vi ha planeringsdag/avslutningsdag med enheten på Hässlö och det ska bli intressant, blir en hel del nytt framöver för oss så det blir bra att få en dag och gå igenom allt.

Nu blir det film och te i soffan...

Jag vill bara känna nåt innan allt tar slut


Blev en hemmakväll idag. Tittat på två filmer och kan rekommendera dem båda två. Först Conviction med Hillary Swank som var en riktigt fascinerande historia som tydligen är verklighetsbaserad. Sen har jag sett The Other Woman (eller Love and Other Impossible Pursuits som den heter i orginal) med Natalie Portman och jösses vilken gråtfilm. Kan bero på mitt lite halvlåga humör men det var fulgråt i soffan :)

Nu är det helg och det känns behövligt. Trist bara att det ska regna typ hela helgen men men får försöka mysa inomhus istället. Håller verkligen tummarna för att det kan få bli lite bättre väder till midsommar nästa vecka.

__________________________________________________________________________

Hej vännen min
Det är jag igen
Får jag komma in
Vi borde gett oss av
Gett oss själva en chans

Du vet vi är en döende sort, som vågar drömma oss lite längre bort

Jag tar inget för givet
Inga beslut för livet

Jag vill bara känna nåt innan allt tar slut

Mauro Scocco - En döende sort


Rolig autocorrect







Veterinärbesök


Den här veckan har rullat på rätt obemärkt hitills förutom en galen huvudvärk i måndags men den gav med sig rätt snabbt som tur var. Vädret har återgått till ett mer normalt juniväder och lite skönt när man fortfarande jobbar att det inte är 27 grader och sol utomhus. Märker att min arbetsmoral har en tendens att sjunka en aning då haha.

Idag har jag tagit kissarna för sin årliga vaccination och allmän koll. Nu tyckte veterinären att de har lite för mycket tandsten och att matte gott kan borsta tänderna på dem. Haha skulle vilja se nån lyckas stoppa in en tandborste i deras munnar. Men när de tar bort tandstenen hos veterinären ska de sövas minsann :) Ja vi får nog ta och göra det efter sommaren, vill ju inte att de ska få dåliga tänder.

Mina sötnosar:








Ryan Adams @ Cirkus


I fredags var det då dags för mig och Emma och se Ryan Adams på Cirkus. Och det var helt magiskt bra. Vi hade grymma platser på fjärde raden och det kändes som vi var inbjudna till Ryans vardagsrum där han satt och myste med sin gitarr och småpratade mellan låtarna :) Han spelade en massa av favoritlåtarna och jag gillade verkligen att se honom köra själv med gitarr, munspel och piano. Vi gick därifrån med ett stort leende på läpparna och massa fin musik i hjärtat!






i'm fractured from the fall
And i wanna go home

I got a really good heart
I just can't catch a break

But i'm fractured from the fall
And i wanna go home




Igår var det middag på Å med Ulrika, Henrik, Tomas, Emelie, Mårten och Joanna. Himla gott och trevligt. Vi gick till Cirkus uteservering sne och hängde där resten av kvällen. Helt galet vad poppis det stället är. Men vi lyckades få tag i ett bord efter ett tag och vilken härlig sommarkväll det blev!

Vaknade i natt vid halv fyra när det åskade som sjutton. Lät som blixten slog ner precis utanför huset, läskigt. Men nu är det fint väder igen och blir grillning med familjen ikväll. Emma o Mattias är ju hemma i stan nu för sommaren, mysigt med hela familjen samlad.



Premiärtur med båten


Idag blev det både premiärtur med båten och premiärdopp :) En helt underbar dag och det känns verkligen som jag gått ner i semestermode, inte alls nån lust att jobba imorrn. Men å andra sidan är det kortvecka så ska väl överleva det också. Har ju dessa underbara dagar att leva på ett tag.





















Färna Herrgård och Spa


Det blev verkligen en helt underbar vistelse på Färna. Vi åt och drack en massa gott, myste i spaavdelningen (som vi hade nästan helt för oss själva lyxigt nog) shoppade i herrgårdsboden och bara hade det bra. Vi kom hem avslappnade och lite lätt övergödda :) Papsen blev verkligen ordentligt firad! Glad över vår tavla blev han också!

Här kommer ett gäng bilder :)







































Nu njuter jag för fullt av denna långhelg. Jag har umgåtts med tjejorna, fått träffa Saras lille William, solat, spelat kubb, grillat, haft en tjejdag med Tina som innehöll både solning, grillning och utekväll. Idag har jag lunchat med syrran och nu pysslar jag lite här hemma. Har rensat ut gamla kläder och gjort plats för nya, alltid en befrielse. Nu blir det tvkväll med en kopp te i soffan.. och så är det ledigt imorrn med ju :)))




Världens bästa pappa fyller år


Nu har jag precis jobbat klart för den här veckan :) Hur skönt som helst med lite långledigt!!

Det gick rätt bra och träna i måndags och igår var jag nere på Intersport och provade ut ett par nya joggingskor. Fick jättebra hjälp och tror jag har hittat ett par bra skor nu. Tydligen så trampar jag snett och behöver skot som är uppbyggda på insidan av foten, så förhoppningsvis blir hälsenorna bättre nu. Tog en promenad igår på 5 km för att känna hur det känns med nya skorna och det gick hur bra som helst.

Om en timme kommer resten av familjen och hämtar upp mig och så ska vi bege oss till Färna Herrgård för firande av finaste pappas 60 års dag! Känns som ett otroligt lyxigt sätt att starta den här ledigheten och ser fram emot massage, bubbelpool, god mat och mys!

Grattis paps!!