Härlig vårhelg!

Igår var det trädgårdsarbete hemma hos föräldrarna. Vi höll på i fem timmar och det känns i armarna idag vill jag lova :) Men det är rätt tillfredsställande att se hur fint det blir när man är klar.

Idag har jag varit på ryttartävlingar i Uppsala med Lena och Mikaela. Mikaela hoppade Bill i två klasser och det gick väldigt bra båda gångerna. Det var jättekul att vara med och nu är jag sjukt ridsugen vill jag lova :)

image164


Efter två dagar utomhus så är jag solvarm i ansiktet, trött i kroppen och kommer somna väldigt gott ikväll.

Nästa vecka blir det bara jobb två och en halv dag och det ska bli skönt att vara lite ledig. Blir Uppsala på Valborg med Lotta och gänget och det ser jag verkligen fram emot!!



Härlig lördag i Uppsala

Igår var det dags att åka tillbaka till Uppsala för första gången sen jag slutade jobba där. Nu hade jag mycket trevligare anledningar att åka dit men det kändes ändå som jag var på väg till jobbet på nåt skumt sätt :)

Träffade Minna för en fika och pratade bröllopsförberedelser :)

image162


Sen var det dags för sushibuffé med Lotta och Lisa. Blev en del bröllopssnack där också :) och en hel del annat. De är ju värsta buisnessbrudarna nu, vilket är lite kul med tanke på vad det är vi har pluggat. Ganska befriande att man aldrig vet var livet tar en...

image163



Idag skiner solen och jag ska ta ut cykeln och njuta av det fina vädret. Sen blir det konsert i Konserthuset med
Katarina Widell och det ska bli himla spännande att se!

Så ofattbart

Ikväll tänder i ljus för lilla Engla och hennes familj.  Efter massor med sms och blogginlägg har svenskarna uppmanats att tända ljus i sina fönster och ikväll brinner det nog många ljus i Sverige. Tittar ut genom mitt fönstret och ser många ljus som brinner i grannhusets fönster......


Jag tror detta berör på ett speciellt sätt eftersom det är så ofattbart grymt, så otänkbart med en helt främmande människa som mördar ett barn. Och att man ändå gått och hoppats under veckan att de ska hitta henne, tänkt på familjen som letat....Och jag tycker att bara för att man blir berörd av detta och visar sin omtanke med flickans familj så måste inte det ställas mot allt annat hemskt som händer i världen. Tycker det är fint att vi som medmänniskor kan visa att vi blir berörda när det händer andra medmänniskor något så här hemskt.

Kryper upp i soffan ikväll och kramar om katterna lite extra....


Mina hjärtan

Gick en lång promenad när jag kom hem från jobbet idag och vad lycklig man kan bli av att bara vara utomhus i solen, i bara en tröja :) Känns som att livet återvänder ....

Hade en riktigt bra dag på jobbet idag, fick en himla massa gjort och hade kul med mina kollegor. Sen publicerades det en artikel om mig på kommunens hemsida som jag fick massa fin respons på :) Kolla in den på
http://www.fagersta.se/ under Nyheter.

Idag är jag lite extra kär i mina söta katter. Vi har legat i soffan alla tre efter min promenad och myst och kollat på Vita huset. Maija spann så mycket att jag fick dra upp ljudet på tvn :)

Lite bilder på mina hjärtan:

image160

Maija


image161

Whiskey

sakta men säkert

Den här veckan är chefen på semester och jag får sköta ruljansen själv :) Hur skönt som helst att ha kommit in i jobbet att jag kan jobba själv nu utan att behöva fråga hela tiden. Nu börjar jag få lite uppgifter att bita i också. Kul!

Det har inte varit så mycket annat än jobb än så länge... i söndags var jag, mamma och pappa ute på Björnön och promenerade och det var sååå härligt! Längtar till det blir riktig vår med lite mer värme och sol!

Ikväll kollar jag på So You Think You Can Dance Scandinavia!