Mys med finaste Molly


Fick träffa och gosa med Hellas o Kajsas finaste lilla tjej Molly idag.

 





Shopping!


Yey äntligen har jag hittat ett par bra vinterskor i min storlek :)) Blev Ecco till slut och det får vara värt lite dyra slantar för att slippa frysa om fötterna i vinter och kunna gå bekvämt. Dessa snyggingar blev det:

 




och så vinterutrustade jag cykeln med en sadelvärmare i fårskinn:




En titt in på Gina och så kunde jag inte motstå den här skitcoola ringen med änglavingar :)




Sen fick jag slita mig från spenderandet och inse att det är dags att börja fundera på julklappar och annat den här månaden också :) Men det finns mycket fint i butikerna nu.


Mera höstbilder






















Ordlek


Senaste tidens ord på bloggen:





Dagens tanke







Höstmys


Älskar den klara luften, ljuset och färgerna just nu...























Ashes & Fire


Hösten visar sig från sin bästa sida den här veckan. Soligt och klar kall luft. Löven börjar ändra färg och det är lite som en andra vår med alla fina färger överallt.

Och igår var det fullmåne och den såg verkligen ut som en spotlight ovanför husen....



Ryan Adams nya
Ashes & Fire har kommit ut nu och den här skivan gick rakt in i hjärtat. Är inte ensam om att gilla den, här finns en recension. Ser verkligen fram emot konserten i Uppsala den 9 november!



Träffade tjejerna igår hemma hos Petra och det var som alltid väldigt trevligt. Kollade på fotbollen också och det var länge sen jag såg en så otroligt kul fotbollsmatch! Massa mål, massa hjärta och så vann Sverige :) Blir fint med EM till sommaren!


Ska prova på ett nytt träningspass idag, core bosu. Fått för mig att det är tuffare än ett vanligt corepass så ska bli spännande! Och spännande att se hur pigg jag kommer vara imorrn till mitt och Carros cirkelfyspass :)


Under löven



Det är höstkallt på balkongen och jag längtar till nåt annat än det här...



Torsdagspyssel


Dagarna rullar på och det är redan torsdag. Har precis avslutat veckostädningen och sitter i soffan och kollar på Greys. Älskar att de kör de gamla säsongerna vid femtiden på vardagarna. Perfekt att äta till och idag blev det pizzabullar!





Snart dags för cirkelfyspass med Carro!! Himla skönt sätt att inleda helgen på, för visst blir det helg imorrn? :)
Älsklingssyster är hemma över helgen och imorrn ska det mysas för fulla muggar! <3


Annars är väl dagens nyheter, en positiv att Tomas Tranströmmer fått årets Nobelpris i litteratur, och en sorglig att Steve Jobs gått bort.. men får båda gäller att deras arbete kommer finnas kvar och påverka världen länge, länge...

 

 

Your time on this earth is limited, don’t live someone else's life, live by your vision." - Steve Jobs