Vet inte vad jag ska säga






Terapi


Två chick flicks, en skål ostbågar och en halvliter cola senare så är jag redo att anta utmaningen av en ny vecka imorgon :)

(Filmerna var En dag och Whats your number :)


De djupaste känslorna döljer sig längst in bland de osagda orden



När man låtsas länge nog så skapar man en ny sanning. En annan version av sin verklighet som på sitt vis är lättare att leva med. Under lager på lager av bekräftelse på att man gör rätt begraver man den där känslan. Men den finns alltid där, längst in bland det där som man inte pratar om.... orden som skulle kunna rasera den verklighet man så varsamt och omsorgsfullt byggt upp... som darrar inför orden tänk om


Vi lever alla med rädslan för att falla


Två goda ting


Lunch i solen med kollegorna nere på Öster Mälarstrand



och så Kent biljetter till i sommar till mig och syster! :)






Träningsuppdatering


Liten uppdatering hur det går med träningsutmaningen så här sju veckor in på det nya året :) Så här ser min excelfil ut där jag skriver upp alla träningspass:



Den gröna färgen är godkänt dvs minst tre träningspass den veckan, ser bra ut hitills! :)




In the best of days


Det är alltid lite skumt att komma ut på andra sidan av en intensiv upplevelse, vilken den än må vara, i detta fall en intensiv jobbperiod. Det blir tomt på nåt vis när det här man tänkt och jobbat med så länge är färdigt. Så har det känts de här dagarna men nu är det dags att fylla på med nya saker :)

Har spenderat kvällen i tv soffan med melodifestivalen och Sherlock. Tror minsann det kommer pratas en del om melodifestivalen runt fikaborden på måndag haha. Jösses vilken katastrof, skämskudden åkte fram :) Tur att snygga Molly gick vidare i alla fall, gillade hennes låt.

Imorgon blir det en sväng till gymmet på förmiddagen och sen blir det lite söndagspyssel med tvätt, städ och annat skoj inför veckan som kommer. Om snön ger sig kanske jag kommer ut på en promenad också för att samla lite fler steg i vår stegräknartävling vi har på jobbet just nu. Lagledare som jag är måste jag föregå med gott exempel :)

Men nu är det dags för lite skönhetssömn :)



_________________________________________________
"Even in the best of days
love will be hard and hearts will be faking"



I mål :)


Nu är vi äntligen i mål med allt jobb kring årsredovisningen! Hade föredragning för högskolestyrelsen i måndags och den blev godkänd och alla var nöjda! Sååå fantastiskt skönt att jag är klar nu!

På torsdag samlar vi hela gänget som jobbat och äter smörgåstårta och då ska den också vara tryckt och klar. Så här fin blir den:



Nu kommer det återgå till lite mer normal situation på jobbet när jag jobbar med flera olika mindre projekt och det känns rätt skönt nu när jag varit inne i den här bubblan med årsredovisningen sen i december. Kommer hinna med att tänka på lite annat och kanske blogga lite mer också :)

Slänger med en bild jag tog för två veckor sen när jag skulle åka och hälsa på Lotta i Uppsala. Det var -18 grader soligt och det var otroligt fina iskristaller på glaset på busskuren. Går inte riktigt att återge med iPhonekameran men fint ändå :)





Att våga lära sig