Sköna dagar

Torsdag-fredag har jag varit på konferens i Stockholm på Sveriges Kommuner och Landsting. Det blev två väldigt välfyllda dagar med mycket jobb men vi hann med lite annat också. Igår kväll åt vi middag på en mysig libanesisk restaurang och sen var det ballet på Operan. Häftigt att gå på nåt sånt som jag nog annars inte skulle betala massa pengar för att se. Det blev en hel del promenerande i Stockholm också och med det underbara väder som var så blir man ju lite kär i staden. Så underbart vackert är det men det kändes ändå skönt att få åka hem idag. Borta bra men hemma bäst?

image170


Jag hann med en shoppingrunda idag på eftermiddagen tillsammans med resten av Stockholms invånare kändes det som :) Hittade i alla fall den där perfekta klänningen jag var på jakt efter inför sommarens alla bröllop. Och vilken service jag fick, jag kan verkligen rekommendera Drottninggatans Brud och Fest!

Nu har jag precis varit och ätit med Kristina som gifter sig om två veckor så en hel del bröllopsprat blev det :) Ska bli sååå kul att få se henne på den stora dagen.

Imorgon är det dags för ryttartävling med Mikaela igen men denn gång i Västerås så vi behöver inte åka så långt. Det ska bli intressant och se hur hästen klarar av värmen. Jag klagar inte ett dugg på vädret dock :)))

Idag fyller min älsklingssyster år och jag hoppas du har en superkul kväll gumman!!

Nu ska jag sooova och ladda för tidig morgon i stallet imorrn.

Att färdas

image169


Jag tycker om att färdas, vara på väg någonstans, till något annat, något okänt.....

Får den känslan lite grann varje dag när jag sätter mig på tåget, men allra mest när jag är på väg till något annat än till jobbet. Tror det är förväntningarna som gör det lite magiskt. Förväntningarna på det som ska komma när man sitter och väntar på att tåget, bussen, flyget ska avgå.
Och resan. Jag känner mig alltid fri när jag reser på ett märkligt sätt. Det är jag, musiken och mina tankar. Min värld, mina fantasier, min flykt ifrån verkligheten....
Kanske är det tack vare det jag inte tycker att det är så jobbigt att pendla till jobbet varje dag :) För vaje dag i alla fall två timmar så får jag vara någon helt annanstans......

Lugn vecka

Veckan har hitills förflutit rätt obemärkt... jag har jobbat, tränat, städat och sovit... typ :) En rätt vanlig vecka med andra ord. Känns som att jag laddar batterierna lite inför födelsedagsfiranden, student, bröllop och diverse möhippor som kommer igång snart.

Här på jobbet så är det rätt mycket på gång men det känns bara positivt. Pratade med min gamla chef häromdagen för att försöka få mitt arbetsbetyg och det lät som att de har det väldigt tufft på FK. Och jag kände bara en stor tacksamhet över att det inte gäller mig längre. Visst har jag att göra på jobbet men det kan verkligen inte jämföras med situationen på FK. Här har dessutom ett stort förtroende för ledning och de som styr min arbetssituation, som jag också i stor grad kan påverka själv.... Med andra ord kanske det var bra att ha jobbat på FK för alla andra arbetsplatser kommer verka som rena himmelriket i jämförelse :)

Imorgon är det fredag och sen är det helg. Kommer väl inte kunna låta bli och titta på Eurovision på lördag men jag kommer förmodligen bara bli irriterad på att det är så dåligt :) Söndag ska vi fira mamma på Mors dag och det finns nog nåt staket som ska målas därhemma också :)

Födelsedagsfirande

I helgen fyllde mamma år och det firade vi så klart!

image168


Vi syskon lagade trerättersmiddag och det blev hur gott som helst. Sen blev det kortspel och hockey. Tyvärr slutade hockeyn inte så himlans bra men en riktigt mysig kväll blev det!

image167



Annars har helgen varit lugn, väldigt lugn. Jag har mest softat och tagit igen mig lite efter en rätt intensiv vecka på jobbet. Nu börjar jag verkligen komma in i allt och då får man helt plötsligt en hel massa och göra också men än så länge är det bara kul :)

Idag blir det mer födelsedagsfirande då lilla Tilda fyller två år.

Sommaren är här :)

Idag har det varit som sommar. Vi har solat, pysslat, grillat och bara njutit av vädret. Katterna fick följa med hem till mamma och pappa och få lite luft. Helt plötsligt så kändes jobb och vardag så väldigt långt borta och det skulle kunna ha varit semester i juli :) Inte mig emot.


image165

image166


Jag satt och pratade med mormor idag vad lyckligt lottade vi är som har familj och släkt som vi faktiskt vill umgås med och har himla mysigt ihop med. Inte alla förunnat.

Nu sitter jag hemma och är lite skönt solvarm i huden, katterna sover och jag ska dricka te och kolla på hockey :)

Kommer att somna gott ikväll.

inte så mycket nytt

Valborg i Uppsala blev riktigt skoj. Det blev inte något heldagsfirande den här gången då jag jobbade halva dagen men vi försökte ta igen det så gott vi kunde på kvällen :)) Tack Lotta & Co för en kul kväll!

Sen har det varit en rätt soft långhelg. Vi har firat farfar som fullt 85 år med släktmiddag, lite afterwork på Blue Moon i fredags, jag har njutit av fint väder hemma hos mamma och pappa i trädgården och så har jag pysslat lite här hemma. Det har helt enkelt varit mycket skönt att ha lite extra ledigt. Men imorrn måste man upp tidigt igen vilket känns lite onödigt.  Jag och katterna hade precis vant oss vid att sova lite längre på morgonen :)