Höghöjdsbana Björnön

 
I onsdags hade vi planeringsdag med jobbet ute på Björnögården och dagen avslutades med att vi gick deras höghöjdsbana. Jag har ju gått två andra höghöjdsbanor men tycker inte det går att riktigt jämföra dem med varandra, för alla banor är lite olika, olika hinder och så beror det så mycket på vilka man gör det ihop med tycker jag. En rolig grej just på Björnön var att vi hade ett extra linbanefäste utöver de två säkerhetshakarna att använda i de banor som var riggade som linbanor, man fick rejäl fart och det var riktigt kul att susa fram mellan träden. Allt gick bra för oss allihopa, både den delen som var på 4 meter och den på 8 meter. Sen lyckades jag på nåt vis trassla in mig i en bana med linor man skulle gå i, och satt så ordentligt fast att en kollega fick klättra ut och hjälpa mig loss. Det gick bra men fick lite blåmärken att visa upp efteråt. Blev en bra teambuildningövning kan man säga :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Seg dag men underbar joggtur


Idag hade vi fakultetsnämndsmöte vilket innebär åtta timmars stillasittande i ett rum med halvbra luft. Helt död efteråt och så galet seg i kroppen. Kom hem efter jobbet och hade ingen lust att göra nånting men tvingade ut mig själv på en promenad i alla fall. När jag väl kom ut var det så himla skönt att det blev en joggingtur runt Svartån. Så himla fint där och mår så himla mycket bättre nu :))

Nu kan det få bli helg tycker jag! :)


God sallad


Dagens middag: sallad med serranoskinka, halloumi och mango. Hur gott som helst och satt fint efter kvällens CF pass!


Det är mkt nu....

 
Det märks att det närmar sig sommar på jobbet, mycket som ska hinnas med innan folk börjar försvinna iväg på semester. Så fullt ös. Och det ihop med att det är himla mycket andra aktiviteter så här i maj/juni så är det rätt fullt upp just nu. Men mest trevligheter så det gör inget alls :)
 
Annars så muntrar det ju upp att tänka på nedräkning mot Grekland: 12 dagar kvar :D
 
 
 
 
 
 

Fredagssnacks


Underbart goda och fortsättning på sommarkänslan :)


Födelsedag i solen

 
Idag fyller min finaste mamma år och jag cyklade hem till föräldrarna efter jobbet och hängde i solen på altanen. Hur skönt som helst! Jag och pappa tog en promenad i skogen sen och såg en kopparödla, lite rädd blev jag allt haha men den var rätt söt :)
 
Sen blev det födelsedagsfika och överlämnande av presenten som var en ny grill. Och den var ju tvungen att invigas när det var så fint väder så vi åkte och handlade mat och satte fart på grillen. Blev en riktigt mysig sommarkväll och massa god mat! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredag imorgon och afterworkträning med Tina och sen blir det myskväll hos mig. Ska bli riktigt trevligt! 
 
 

Fika i solen


Jag och Linda har hängt på Kajen ikväll och ätit deras underbart goda sallad, pratat relationer, träning och fikat gofika :) Mycket bra kväll!


Söndag i solen




Två av stans finaste träd

 
Den här helgen kom alla fina gröna blad och blommor till liv. Helt underbart vackert och jag tycker nog de ljusgröna färgerna som är nu är allra finast. Och som mest efterlängtade.
 
De här två fina träden står på min väg till jobbet: 
 
 
 
 
 
 
 

Tänkvärt

 
 
 
 

Dom band som binder mig

 
Det är den här fina tiden på våren när det dyker upp röda dagar mitt i veckan och gör tillvaron lite trevligare :) Den här veckan är ju torsdag en röd dag och jag passar på att vara ledig även på fredag. Så endast två arbetsdagar kvar den här veckan nu, lyx!
 
Och nu när vi har så fint väder så blir ju den där arbetsmoralen lite utmanad helt klart haha. Var och åt lunch med en kollega på Öster Mälarstrand idag och det var riktigt svårt att åka tillbaka till jobbet sen. Men då underlättar det ju att få vara lite extra ledig snart och om en månad åker ju jag och Ems till Grekland en vecka! DET känns ju hur soft som helst att ha det så nära nu. 
 
Började jobba på solbrännan på föräldrarnas altan i söndags:
 
 
 
Idag är det måndag vilket innebär cirkelfys med bästa tjejerna :) Idag blev det dessutom en mil på crosstrainern innan passet så efteråt var jag rätt mör kan jag säga. Lite darrig i benen när jag cyklade hem men nu efter en dusch så känns det så skönt! Träning är verkligen den bästa medicinen mot det mesta :) och idag mot alla tankar och funderingar som snurrar i huvudet om att saker och ting inte är som man önskar, blir lite tilt i huvudet ibland när jag inser det. Men en dag i taget så ska nog detta lösa sig det med.... 
 
 
 
 
 
 

1 maj i solen

 
 
Skulle absolut kunna vänja mig vid en ledig dag så här mitt i veckan :) Speciellt när den varit så skön som idag. Vaknade i hyfsad tid och åt lång frukost och gosade med kissarna i soffan. Sen bar det av på cykeln hem till föräldrarna där jag och mamma har röjt bort ris och krattat gräsmattan, med lite pauser för mys i solen och supergod lunch: nässelsoppa och lax. Blev sen otroligt sugen på en löprunda i det fina vädret så cyklade till Rocklunda och tog 5 km spåret. Körde intervaller för att vara lite försiktig med knä och hälsenor men det kändes bra så blir nog en repris snart igen. Underbar känsla i skogen med fågelkvitter, blåsippor och sol. Lycka! 
 
Work in progress...
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag precis ätit och kollat på måndagens avsnitt av The Newsroom och tror nog det blir soffan resten av kvällen :) Känner mig skönt trött i hela kroppen och solvarm i ansiktet vilket är livskvalitet om nåt! Och nu bara två arbetsdagar kvar den här veckan innan det blir lediga dagar igen.