Gott nytt 2013!

 
 
Gott nytt år på er alla! Hoppas ni får en fin dag och en kul kväll!!
 
 
 
 
För min del blir det middag med vänner hemma hos Ann och Magnus och det ska bli himla trevligt, och gott kan jag tro :) 
 
Satt och räknade efter hur det gick med mitt nyårslöfte att träna i genomsnitt tre ggr i veckan under 2012 och det gick ju väldigt bra. Slutade på 3,7 pass i veckan dvs totalt 194 träningspass det här året :) Får väl erkänna att det drog iväg en del där under oktober med fitnessfighten och träning varje dag, men känns himla bra i alla fall att det gick vägen. Och nu får jag nog betrakta detta med träning tre/veckan som en ny vardag och inget som behöver upmärksammas med nyårslöften :) 
 
 
 
 
 
 

Julen i bilder

 
Underbart mysig julafton blev det. Nu sitter jag här med en kopp te och njuter av att ha haft en lång sovmorgon och inte har några måste alls idag. Ikväll kommer det hit lite vänner och så blir det en sväng ut på stan men innan dess blir det nog soffan med en bok :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God Jul!!!

 
En riktigt god jul på er alla!
Hoppas ni får en fin dag med nära och kära!
 
 
 
 

Leeedigt!!

 
Åh så skönt äntligen är jag julledig!! I hela 17 dagar :)
 
Kändes otroligt skönt att vakna imorse utan väckarklocka och bara ta det lugnt, äta frukost med tända ljus, titta på tv och softa. Sen har dock dagen gått i ett. Har ju traditionsenligt sparat största delen av mina julklappsinköp till så här dagarna innan julafton :) Blev totalt sex timmar på stan med paus för mycket god lunch med mamma och Ann på nya fina Nom. 
 
Men nu är jag då äntligen klar och alla julklappar är inslagna. Alltid lika kul att slå in paket med två nyfikna katter runt fötterna som hoppar efter snörena :) 
 
 
 
 
Nu blir det en soft kväll hemma med lite bakning, glögg och Svenska hjältar-galan på tv. Imorgon väntar glöggfest med släkten hos mamma och pappa. Ska bli väldigt trevligt att träffa alla <3 
 
 
 
 

Mitt 2012 enligt FB

 
Det är ju några dagar kvar på det här året men här är en sammanfattning av mitt år enligt Facebook :)
 
 
 
 

Nu springer tiden iväg

 
Tredje advent och bara en vecka kvar till julafton. Nu springer tiden iväg men inte mig emot :) ser fram emot ledigheten och allmänt mys med familj och vänner. 
 
Varit en himla trevlig helg med glöggfest med kollegorna i fredags och hattfest igårkväll hos Rebecka och så en sväng på stan. Lite trött idag men på ett rätt skönt sätt efter ha gjort massa skoj saker. Idag blir det julbak med mamma vilket känns som en alldeles lagom aktivitet :)
 
Min lilla hatt på festen igår :) 
 
 
Just nu sitter jag här med en kopp te och har Musikhjälpen på i bakgrunden, trist att det tar slut idag har varit en mysig vecka med dem i bakgrunden på jobbet, promenaden och hemma. 
 
 
 
 
Fyra arbetsdagar kvar på det här året!
 
 
 

Vinter


När jag var ute och övningskörde igår var jag bara tvungen att stanna och ta ett kort på det vackra ljuset. Nu är det verkligen vacker vinter på riktigt.

 

Blev en riktigt mysig söndag igår. Tog mig iväg till gymmet på förmiddagen med lite draghälp från Linda :) Och sen var jag och pappa ute och körde en sväng, tycker det är lite läskigt att köra i all snö och halka men vi tar det lugnt. På eftermiddagen bjöds det på adventsfika hos Ann och Magnus i Barkarö, hur mysigt och gott som helst! Fick skjuts av Lina och Marcus hem och hängde på dem och handlade på ICA Maxi så nu fick jag fylla kylen och frysen med lite välbehövliga basgrejer.

 

Nu är det alltså bara två veckor kvar till jul och jag har inklusive idag nio arbetsdagar kvar. Ska bli otroligt skönt med lite ledigt och jag får ju faktiskt vara ledig 17 dagar :) Känns välbehövligt och det ska bli så skönt att få lite tid att bara vara, kanske kunna ligga och läsa en bok en dag och inte ha så mkt inbokat hela tiden. Mysa med kissarna och äta massa god mat :)

 

Men först ska dessa två veckor avklaras och avnjutas! Denna vecka kommer innehålla jullunch, glöggkväll med jobbet, luciatåg, fest med tema huvudbonad, bakdag med mamma och så ett gäng härliga träningspass! :)

 


Bilduppdatering

 
Lite bilder från senaste dagarna...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu kom snön på riktigt

 
Antar att det vanligaste förekommande samtalsämnet i Sverige idag är vädret :) men det känns rätt befogat också. Fy tusan vad det blåser och snöar just nu. Hade planerat ett konditionspass på gymmet idag och har träningskläder med mig men den där promenaden fram och tillbaka till Friskis känns inte alls tilltalande så jag hoppar över det. Satsar på cirkelfyspasset imorgon och går hem och myser i min onepiece istället :)
 
Så här ser det ut från mitt jobb just nu (brukar kunna se mitt hus där bakom men nu är det bara vitt)
 
 
 

Första advent


Julen närmar sig. Ha en mysig dag!



Adventspynt

 
Nu är vintern här med snö och minusgrader burrr men det blir ju lite ljusare och så kommer den där julstämningen krypande :) Idag har jag börjat adventspynta här hemma och det hjälper också till med julstämningen.