Göra slut

Förhållanden och relationer är riktigt svåra saker, alla har sina egna svårigheter och problem. Idag känner jag att om jag hade en "vanlig" relation till mitt jobb så skulle jag helt klart göra slut. Alldeles för mycket problem, ont i magen, ställa upp på den andre utan att få något tillbaka, huvudvärk och en förmåga att kunna förstöra en hel dag trots att man var på bra humör när man vaknade på morgonen...... Ja idag är helt klart en sån dag när jag vill göra slut med mitt jobb :)

Annars var det skönt att komma hem idag och bara lägga mig i soffan med kissarna, tända några ljus, dricka en kopp te och försöka glömma världen utanför en stund. Imorgon ska jag och mamma ta en shoppingrunda och göra av med lite lön haha.. sen blir det en lugn kväll i tv-soffan. På lördag väntar fest i Sthlm och så ska jag sova hos Johanna & Maria. Ska bli kul att få träffa dem lite och deras lilla Lucy. Hoppas på en kul fest i alla fall. Behöver helt klart lite nöjen i mitt liv för tillfället!!


Cirkeln sluts

Beslutet angående jobbet i Eskilstuna känns fortfarande helt rätt. Ser fram emot intervjun på måndag i Stockholm nu, ska bli spännande att få veta lite mer om den tjänsten och vad den innebär. :)

Igår var det äntligen middag med Lisa och Lotta. Det blev Hambergs Fisk (jag fick ju bestämma) och skaldjursfat :) Det är verkligen hur gott som helst (något suddig bild tagen med min mobilkamera)

image133


Vi reflekterade lite över hur lustigt det är att inget blir som man tänkt sig. Under studietiden hade nog ingen av oss gissat på att vi skulle jobba med det vi gör idag :) Inte som vi tänkt men bra ändå!

Satt på bussen hem sen och lyssnade på Kents nya skiva Tillbaka till samtiden och det är alltid spännande att höra en ny skiva med dem för det är alltid något nytt... och den här gången gick det inte på samma sätt rakt in i hjärtat. Som vanligt mycket bra men inte den bästa skivan min bok. Ska dock bli otroligt kul att se dem live sen i november! Av låtarna på skivan gillar jag Columbus och Ensammast i Sverige mest tror jag... Vad tycker ni?

Resten av helgen blir nog hyfsat lugn. Ska pyssla lite här hemma, umgås med kissarna som verkar ovanligt gosiga just nu, komma ut och få lite frisk luft skulle inte vara helt fel heller...

Oväntat

Min dag idag:

11:29 Chefen berättar att stället jag var på intervju i fredags ringt henne om referenser
13:54 Samtal från rekryteringsföretag om att boka in intervju för ett annat jobb jag sökt (intervju bokad på måndag)
13:57 Samtal från chefen på jobbet jag sökt som erbjuder mig tjänsten. Men till en skitdålig lön och jag kommer med ett motbud.
14:52 Samtal från chefen igen som kommer med nytt bud, fortfarande skitdåligt utan möjlighet att omförhandla under hela 2008, och deras sista bud. Jag tackar nej till jobbet.
15:30 Får en stor kram av min chef när jag berättar att jag tackat nej till jobbet :)  (sa dock inget om den nya intervjun)

Känner mig lite omtumlad men ändå nöjd med mitt beslut. Lönen var ett skambud och inget jag skulle varit nöjd med. Sen var det himla skönt att jag fick en annan intervju på gång samma dag. Får se hur det slutar. Ändå rätt stolt över att de faktiskt ville ha mig av alla som sökte, sen att de var för snåla för att betala får vara deras förlust!

Utmaningar

image132


Nu har jag klarat av mina två utmaningar denna här veckan; hela historien med saneringen och intervjun. Förhoppningsvis har båda två gått bra. Har inte sett några fler odjur i alla fall....

Intervjun var intensiv, två timmar av utfrågning och diskussioner. Det visade sig att tjänsten var mer omfattande än vad som framgått i annonsen och innebar en hel del arbetsledande uppgifter, så jag vet inte om de tycker att jag är för oerfaren. Det visar sig, lät som de ville tillsätta tjänsten fort så jag behöver nog inte vänta så länge på besked. Skulle helt klart vara en grym utmaning  och förmodligen en aningen högre lön också :)
Sen är det alltid lite skrämmande att tänka sig ett steg ut i det okända, även om jag inte trivs med mitt jobb så gillar jag verkligen mina kollegor och på denna arbetsplats verkar alla rätt mkt äldre än jag så det blir nog inte samma stämning på jobbet direkt. OM jag nu skulle få det :)

Annars så har helgen varit lugn. Var helt slut i fredags och jag och Emma kollade på Idol och slappade. För övrigt så är Sam, Andreas såå mycket sämre än Patrizia som åkte ut... Igår sorterade jag alla mina kläder och på kvällen kollde jag och Tina på film. Vi såg Cashback som var en himlans charmig historia om kärlek och att våga leva livet. Idag ska jag visst hjälpa mamma att färga håret och äta middag med familjen.

Sanering

Jaha då är man en erfarenhet rikare, jag har fått pälsängrar i min lägenhet!!  För er som inte vet vad det är kan jag berätta att det är odjur (ser ut som silverfiskar) som äter upp kläder helst ylle och ull. Gärna fina stickade tröjor och halsdukar mm. Så nu har jag tvättat alla (menar verkligen alla) mina kläder, lakan, dukar, mattor och liknande och lagt dem i sopsäckar. Imorgon komer Anticimex och sanerar lägenheten vilket innebär att de sprutar massa gift längs med golvlisterna så man inte kan andas här på ett dygn :) Förhoppningsvis försvinner de sen.... men för att vara på den säkra sidan har jag och mamma spenderat två kvällar i rad på IKEA och införskaffat platsbackar, plastgarderober mm för att förvara kläder i så de jävlarna inte ska komma åt mina kläder om de planerar att överleva utrotningsförsöket :)

Sitter och försöker meditera över det faktum att efter helgen kommer jag ha en galet välsorterad, vältvättat och organiserad garderob men det känns sjukt irriterande just nu.... Måste dessutom inhysa kissarna på pensionat över natten och det brukar ju vara lagom populärt att stoppa in Maija i transportburen hehe.. jaja förhoppningsvis blir det bra i slutändan.  Får spendera kvällen och natten med mappa och Emma och det ska bli mysigt, blir en lite annorlunda vecka.

Intervjun är på fredag så håll en tumme!
Kommer ha en fin nytvättad kosym att ha på mig i alla fall haha

Yes :)

På den segaste måndagen på länge med regn, mensvärk och massor på jobbet ,så ringer telefonen och lyser upp min dag! Blev kallad på intervju till ett jobb jag verkligen är intresserad av!!
Hopp om livet igen :)