Skyltsöndag

 
Idag var det skyltsöndag och jag var nere och tittade med Linda och hennes kompis. Det var bondens marknad, gycklare, fin julskyltning och så tände de all fin belysning inne i stan. Vi tog en god fika och sen var det häftigt fyrverkeri till musik. Mysig avslutning på helgen!  (bilderna tog jag när jag promenerade hemåt efter fyrverkeriet därav att det inte är nåt folk på bilderna, det var annars rätt mycket folk nere på stan idag) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så är det bara en månad kvar till julafton. Dags att börja fundera på de där julkapparna alltså :) Annars är det full fart på jobbet, en hel del som ska hinna fixas innan jag får två veckors ledigt över helgerna, det ska bli galet skönt! 
 
 

Afterwork


I fredags hade jag en himla trevlig afterworkkväll. Alltid de oplanerade kvällarna som blir roligast på nåt vis. Var först med kollegorna på Fragolino som bjuder på lite italienska delikatesser om man dricker nåt glas. Gott och trevligt. Skönt att kunna sitta och prata i lugn och ro.

Sen gick några stycken av oss vidare till Skybar och tog ett par drinkar och lyssnade på pianotrubaduren. Lite mer folk där kan man säga :)

När kollegorna begav sig hemåt hittade jag på Carro kusin, Emelie och Jessika på Indigo så det blev lite vinhäng med dem. Himla skoj att träffas det var ett tag sen!

Så hemma var jag inte förrän efter ett :) Lite trött i lördags så det var skönt med en lugn myskväll med Petra. Sushi och Så mycket bättre :)

Idag har jag hunnit med lite pyssel här hemma: hängt upp ljusslingan på balkongen, tagit fram vinterkläder och rensat skoskåpet. Tagit en mkt trevlig promenad. Och så har jag och Tina varit på bio och sett sista Twiligt filmen!


En mkt bra helg! Nu laddar jag för ny (förhoppningsvis) trevlig vecka!

 


Torsdagstankar

 
Underbar höstdag idag, 10 grader och sol :) Så kan det få vara fler dagar. Tog en promenad på lunchen och det är så skönt att komma ut. Måste bli bättre på att prioritera det för även om det känns som man inte har tid så blir jag mycket mer effektiv resten av dagen om jag får komma ut en stund.
 
Bion med mamsen i tisdags var riktigt bra: Bröllop i Italien var en feel good film med lite Mamma Mia känsla (utan sången :) Fast måste säga att jag gillar den danska titeln: Den skalliga frisören, bättre, förstår inte att de måste byta så där. Det är verkligen en himla bra grej det här med gratis förhandvisningar genom Bioklubben!
 
Annars domineras nyheterna just nu av det fantastiska målet Zlatan gjorde i gårdagens match mot England, helt galet snyggt! Och så har yttelrigare en Sverigedemokrat avslöjats med rasistiska och sexistiska uttalanden. En Sverigedemokrat? Kan inte förstår varför folk är så himla förvånade? :) Däremot är det ju lite intressant att få veta exakt hur den där filmen kom i händerna på Expressen. Där lär det finnas en rätt intressant historia med tanke på att SD filmade det själva.
 
Skönt med torsdag i alla fall och efter jobbet blir cirkelfys och har lyckats få med mig Tina denna gång! Får låta bli att göra illa ryggen den här gången gumman :)
 
 
 
 
 

Efter helgen kommer måndag...

 
Efter en mycket bra och trevlig helg så känns det väldigt mycket måndag idag. Drömde massa konstiga drömmar inatt så vaknade alldeles svettig och stirrig och så allmänt seg i huvudet, blää.
 
Fick i alla fall till en promenad ut i solen på lunchen och det var skönt. Ser fram emot att köra igenom kroppen med lite löpning och ett cirkelfyspass ikväll så hoppas jag att jag sover bättre ikväll sen!
 
 
 
Helgen då? Jo den var som sagt en mycket mysig historia. Emma var hemma i helgen och då vankas det fredagsmys med familjen och det var precis vad jag behövde. Tacos och Skavlan en klassiker som ska avnjutas med dem man tycker allra mest om <3
 
Jag och Emma tog en shoppingtur på Eriklsund i lördags och ja jösses där var vi inte ensamma direkt men vi hade gott om tid och fick gjort det vi skulle. Och hade rätt trevligt under tiden :) Lördagskvällen tillbringades i Barkarö hemma hos Ann och Magnus med god mat och vin.
 
Igår var det ju Fars dag och då vi minsann har världens bästa pappa så skulle han så klart firas med paket och god mat! :) Mer familjemys! :) Vi blev vääldigt mätta och trötta så hoppade över övningskörningen igår men får bli bättring till nästa vecka så jag inte tappar det lilla självförtroende jag börjat bygga upp.
 
 
Veckan som kommer blir det rätt mycket jobb, förberedelser med årsredovisingen och lite annat jox. Annars lite mer disciplin gällande mat och träning så jag inte tappar allt jag uppnådde med fitnessfigten :) Andra trevligheter är att jag ska gå på bio två ggr! En kväll med mamma och se förhandsvisning på Bröllop i Italien och så ska jag och Tina se sista Twilight-filmen så klart! Däremellan ska jag klämma in en afterwork-kväll med jobbet på Fragolino. Ja men det kan nog bli en rätt bra vecka ändå bara jag får slut på den här måndagen snart :)
 
 
 

Grattis till ett bra val och tack :)

 

Första veckan i november alltså, ja för att vara en rätt anonym och trist grå vecka så har det hänt rätt stora grejer i världen. Barak Obama blev omvald och vi får väl säga ett stort grattis till ett bra val och tacka det amerikanska folket! Framtiden med Romney som president är jag glad att jag inte behöver uppleva. Det var verkligen ett viktigt val och vilken prestation att lyckas bli omvald mitt i den ekonomiska krisen som råder i USA nu. Det är ett positivt tecken tycker jag att folket inte vill ha de värderingar som Romney står för i Vita huset! Har läst en hel del bloggar, tweets och annat nu efter valet och rekommenderar det här blogginlägget. Måste citera en sak som jag verkligen hoppas stämmer:

 

It was a closer contest than common sense and the spirit of a truly great nation should dictate. But unless these white guys who have peddled “normal” for so long — normal as in racial majority, normal as in religious majority, normal as in sexual orientation — unless they have a hard moment of self-reflection and self-awareness, well, it will not be this close again.

 

Galet underhållande att läsa kommentarer om valet på Twitter, här är några:

 

When you lose, that means it's time to stop obsessing over the flaws of the opposition, and start seriously examining your own flaws.

 

Ted Nugent och Donald Trump behövs. De är två utmärkta exempel för hur man inte ska vara för att kallas människa.

 

Rule No. 1 of losing elections: Don't get angry. Get better candidates.

 

Många glastak krossades i USA i natt. Det ser ut att bli det största antalet kvinnor i kongressen någonsin.

 

Ok allihopa, USA är home safe – nu är det dags för Sverige. God bless.

 

 

Annars flyter den här lite anonyma veckan på. Känns lite tomt efter Fitnessfighten måste jag ändå säga. Denna vecka blev lite paus läge och återhämtning tror jag minsann, men back in the game nästa vecka!

Emma kommer hem i helgen så blir lite mys med familjen och firande av Fars dag och så hoppas jag få tillfälle att träffa lite andra vänner på lördag som det var allt för länge sen vi sågs <3

 


Flippin Burgers


Var i Stockholm i lördags och hade myshelg med Emma. Lite shopping: hittade en jacka helt spontant och så den där mössan jag letade efter! :) Lunch med Eva. Häng hemma hos Emma. Och så på kvällen var vi och käkade på Flippin Burgers. Kom dit vid 16.20 så vi kom in på första sittningen. Och det var helt klart värt väntan, galet goda hamburgare!! Tur att det ligger i Sthlm annars skulle jag inte kunna hålla mig från ett besök i veckan haha. Väl värt ett besök!!

 

 

 

 


Ett Foto I Timmen (EFIT)

 
Här kommer min gårdag i bilder :) 
 

Kl 9.15 Står i badrummet och har precis sminkat mig


Kl 10.15 Gosar med Maija på balkongen


Kl 11.15 Är med mamma på Skultuna outlet och här kollar på smycken


Kl 12.15 Äter lunch i Skultuna, urgod räkmacka!


Kl 13.15 Kommer fram till IKEA


Kl 14.15 Kollar på julsaker på IKEA


Kl 15.15 Precis betalat, min kasse med masa julpynt


Kl 16.15 Vi åker från Erikslund


Kl 17.15 Fika hemma hos mamma och pappa, bror har gjort äppelkaka


Kl 18.15 i tvättstugan


Kl 19.15 Lagar mat, stuvade makaroner


Kl 20.15 Bakar äppelpaj


Kl 21.15 Äter äppelpaj och kollar på Criminal minds


Kl 22.15 Gosar med Maija i soffan


KL 23.15 I sängen för att sova och får sällskap av Whiskey


Det var min dag :) Nu styr jag kosan mot Uppsala idag för besök hos frisör Monica och date med Lotta!! 

 

 

 


I mål! :)

 
Nu har jag då äntligen gått i mål med min månad med Fitnessfighten. Resultaten kan se i detalj på min fitnessfightblogg men det blev 3,5 kg ner i vikt och det känner jag mig mycket nöjd med på 30 dagar. Nu känner jag mig mer som mig själv och de där kilona och centimetrarna som smög sig på under semestern är borta igen :) 
 
Och nu väntar långledigt i fyra dagar, tjoho! :) Idag ska jag och mamma åka till Skultuna outlet och shoppa lite och äta myslunch. Sen blir det nog till att baka den där äppelpajen jag varit så sugen på ikväll :)