Over and out

Ja nu är den snart här, min sista dag på FK.

Dags att gå vidare mot nya äventyr. Det har ändå varit en händelserik tid och jag har lärt mig massor och jag kommer alltid ha med mig erfarenheten av att jobba på den politiskt mest utsatta myndigheten i Sverige. Så mycket värre tror jag inte det kan bli.

Kommer kännas som en lättnad att lämna in datakort, passerkort och stänga av telefonen imorgon kl 16.27 :))

Sen väntar en långhelg med massa skoj!

Nedräkning

Det känns fortfarande overkligt att jag ska sluta på jobbet... om tre dagar. Kommer nog inte fatta det förän jag sätter mig på tåget nästa måndag och åker till mitt nya jobb i Fagersta :)

I fredags var jag ute med Bercem och Therese och åt shushibuffé. Lyckades få i mig 15 bitar :) Det var hur trevligt och hur gott som helst. Jag och Bercem avslutade sen kvällen med en drink på
Orange. Kommer sakna er tjejer!

image153


Annars har helgen har varit soft. Nu laddar jag lite inför nästa vecka då det bland annat blir Stockholmsbesök och Kentkonsert :)))

Tick tack

Det blev en rätt soft helg till skillnad från förra veckan :)

Träffade Tina och Frida på stan i fredags och vi hade så där trevligt som bara tre tjejer kan ha när de dricker en massa vin och pratar om allt och inget.


image152


Igår var det melodifestival i Västerås och jag kollade på spektaklet på tv med familjen. Traditionsenligt så var det pizza från Misto som intogs :) Ja vad ska man säga, lite skadeglad är jag över att Carola&Andreas inte gick vidare direkt till Globen. Alla tyckte ju det var så självklart innan.... sen tycker jag att deras framträdande var lite märkligt filmat på nåt vis, tyckte inte de kom till sin rätt. Men det gjorde ju verkligen Sanna, vilken röst hon har den tjejen.  

Idag har det varit lite söndagspyssel här hemma, lyckades komma iväg på en långpromenad och sen har jag ätit söndagsmiddag med föräldrarna. Nu ska jag ska snart krypa upp i soffan och kolla på kvällens Wallander-film.

Bara en och en halv vecka kvar på jobbet nu, nedräkningen pågår!!


"Som jag jag önskar att du var här nu
jag vill bara höra dina hjärtslag.
Som jag önskar att vårt krig tog slut
jag har lärt av mina misstag.
Och du är lika ensam som jag.
"

Sunshine

Solen kom fram idag och genast kändes livet lite lättare.

Emma åker till Barcelona imorgon och jag är inte alls avundsjuk haha. Hoppas du får det underbart gumman!!

Imorgon är det också alla hjärtans dag och jag tänker på alla som finns i mitt hjärta.
Blir sushi med Lotta imorgon kväll vilket är väldigt passande, både en vän och mat som är bra för hjärtat :)

image151








så fjärran från varandra ändå

Känner mig lite förlorad bland en massa känslor och tankar just nu och kom och tänka på den här dikten av en av mina favoritpoeter:


I livets villervalla
vi gå på skilda håll
Vi mötas och vi spela
vår roll

Vi dölja våra tankar
vi dölja våra sår
och vårt hjärta som bankar
och slår

Vi hakar våra skyltar
var morgon på vår grind
och prata om väder
och vind

I livets villervalla
så nära vi gå
men så fjärran från varandra
ändå

Nils Ferlin

Lost and Found

Festen igår blev riktigt lyckad. Vänner, syskon och kompisar i en skön blandning. Trots ett rätt massivt intag av drinkar under kvällen så har jag mått riktigt bra idag. Hjälptes säkert av att kvällen avslutades med en Saffet´s special :)

image150


Johanna och Sara åkte hem idag på eftermiddagen och det var himla mysigt och få hänga lite och äta en lång frukost och snacka skit. Jag trivs verkligen bra med att bo själv men det kan jag verkligen sakna, att äta helgfrukost med någon...

Lätt melankolisk ikväll... mycket tankar som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. De flyger lite var de vill trots att jag bestämt mig åt vilket håll jag vill styra dem....

You get what you earn

Nu är det fredag igen. Fast denna fredag är jag ledig och har precis njutit av en lång sovmorgon med katterna. Nu håller jag på och tvättar och städar inför helgen. Inflyttningsfest hos Jonas imorgon och Johanna och Sara ska bo hos mig. Kommer en hel del andra kända ansikten på festen som jag inte sett på länge så det ska bli riktigt kul!

Februari är inlett och min sista månad på jobbet. Känns skumt, riktigt skumt att sitta med på alla planeringsmöten nu. Å ena sidan kan jag nästan inte sluta le i lättnad över att jag ska sluta, å andra sidan har jag nästan skuldkänslor för att jag "överger" mina kollegor som kommer få det supertufft nu.

Åt lunch med Sara igår och det var verkligen galet länge sedan. Lustigt hur det blir ibland, man umgås hur mycket som helst och sen av någon anledning slutar båda höra av sig under en period, utan att det egentligen hänt nåt. Men nu var det hur kul som helst och ses och nu tror jag vi båda kommer hålla kontakten bättre. Vi har ju en Kent konsert att se fram emot snart så :))



Jag ser mig själv som en hyfsat smart och rationell människa i de flesta situationer. Tycker jag besitter en del konsekvenstänkande och den här situationen kunde jag förutse för rätt länge sedan. Visste att den förmodligen skulle uppstå, hur jag skulle reagera och visste vad resultatet oundvikligen kommer att bli. Men ändå, ändå gör jag precis så jag inte borde göra..... och nu känns det kanske inte så lyckat.

Låt mig gå i bitar

Låt mig ha ont

Jag har gjort något så dåligt igen

Låt mig skrika färdigt

tills bröstkorgen blir tom...

Låt mig spricka sönder

Det har jag verkligen förtjänat

Låt mig vara dum

det blir din tur om en liten stund


Jag ska fatta mig kort

Jag ångrar allt, jag ångrar allting ont

Jag har skrikit färdigt

Såg du jag sprack sönder

och bröstkorgen är tom...


Jag är, är jag? Jag är

inte gjord av sten ....

Jocke Berg


Mätt

Ikväll var det oxfiléfrossa med familjen på Real för att fira Mattias som fyller år på onsdag. Är så galet mätt just nu att jag inte riktigt orkar tänka :) Vääldigt gott och vääldigt mycket mat blev det.

Hade en liten backflash idag av partykvällarna i Uppsala med alla roliga partytjejer. Äevn om det är många av dem jag inte umgås med längre så kan jag sakna det ibland. Så här i efterhand kan det kännas som att livet var så enkelt då... men det är säkert bara jag som romantiserar :)


Nu ska jag lägga mig i soffan med en katt på magen och kolla på Numbers.