Sommarlunk


Fick med oss lite av sommarvärmen hem från Kreta verkar det som :) Senaste dagarna har det varit riktigt trevligt sommarväder här. Heldag hos föräldrarna igår med solning i trädgården och grillning på kvällen med moster med man och mormor. Himla mysigt.

Idag lunchade jag med bästa resesällskapet Eva på stans nyaste ställe Kajplats 9. Satt riktigt fint på terassen i solen och räkmackan kan verkligen rekommenderas! :)

Annars är det dags att packa väskan igen för en en sväng till stugan. Håller tummarna för fortsatt fint väder för då är det ett litet paradis där nere....






Kreta 2012


Här kommer en rejäl bildbomb från min och Evas semester på Kreta :) Närmare bestämt
Platanias och hotell Proimos Maisonnettes. Vi har haft det alldels underbart och vi har varit mycket nöjda med allting. Bad, väme, sol, strand, pool, god mat, gott vin och trevliga människor har givit en väldigt vilsam och härlig vecka. Kan med glädje rekommendera ett besök dit :)























































Och nu är jag hemma igen och tänker fortsätta njuta av tre veckors ytterligare semester! Lyx! :)



SOOOL!!


Grekland here we come :)

Lørdag14. juliSøndag15. juliMandag16. juliTirsdag17. juliOnsdag18. juliTorsdag19. juliFredag20. juliLørdag21. juliSøndag22. juli
Klarvær Klarvær Klarvær Klarvær Klarvær Klarvær Klarvær Klarvær Klarvær
34° 33° 33° 30° 27° 27° 27° 30° 31°
0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet
Lett bris, 4 m/s fra nord-nordøst Svak vind, 3 m/s fra nord Flau vind, 1 m/s fra vest-sørvest Flau vind, 1 m/s fra nordøst Flau vind, 2 m/s fra nordøst Flau vind, 2 m/s fra nord-nordøst Flau vind, 1 m/s fra vest-nordvest Flau vind, 1 m/s fra vest-sørvest Flau vind, 1 m/s fra vest

Semestern inledd :)


Dagen har spenderats i en solstol på föräldrarnas altan. Sen blev det ett pass på gymmet och nu på kvällen tog jag tag i att städa klädkammaren :) Var ju tvungen så jag kunde leta fram de kläder jag vill ha med mig till Kreta :) Blir mest klänningar tror jag. Väderprognosen ser väääldigt trevlig ut med 30-35 grader och sol hela veckan. Tjoho!





Äntligen semester!!


Ja då har jag äntligen stapplat över mållinjen och har semester. I fem härliga veckor! Känns lite smått overkligt just nu men det kommer nog om några dagar :)

Nu blir det en vecka på hemmaplan med lite allmänt fix och tid att bara vara. Hoppas kunna träffa lite folk och lite fint väder skulle ju inte sitta fel :) Sen väntar Grekland och ser verkligen fram emot att få komma iväg ett tag. Titta bara:






Nedräkning mot semester


Nu är det bara fyra arbetsdagar kvar innan det äntligen är dags för semester. Fascinerad av hur otroligt trött man är så här innan ledigheten. Känns inte som jag skulle kunna jobbat en enda dag till. Men nu är det nära! :)

Varit en bra helg med Cityfestival här i stan. Var nere både fredag och lördag och det är verkligen kul att se hur stan lever upp. Bästa draget var det nog i Plutos tält i fredags när DuoJag spelade :)