När orden inte räcker till

På bordet brinner ett ljus
Den fladdrade lågan är min sorg och saknad
Den är livet och döden
Lågan lyser upp ett tomrum och bevarar ett minne.
Tack för allt farmor


image86

little dysfunk you

Intervjun gick bra. Tror att de gillade mig :) Däremot så vill jag inte ha jobbet och kommer tacka nej om jag blir tillfrågad. Själva arbetsuppgifterna var bra men de jag skulle jobba med och hela stället bara kändes så fel.... Och ibland måste man lyssna på magkänslan. För mig är det superviktigt att man funkar med sina kollegor och kan ha trevligt ihop också annars blir ju vilket jobb som helst outhärdligt... på det här stället skulle jag jobbat med fem kvinnor i övre medelåldern som alla var överviktiga och såg ut att heta Sirkka (inget ont om varken finnar eller överviktiga) som inte ens log när jag hälsade på dem... nja nåt bättre än så vill jag hitta ;) Speciellt eftersom det här jobbet också innbär pendling. Hade det varit i Västerås kanske kanske jag tänkt annorlunda.
Kul grej var att chefen där också läst statskunskap och var hur impad som helst över att jag haft Jan Teorell som handledare på min magisteruppsats :)
Finns fortfarande ett annat jobb jag hoppas på så fortsätt håll en tumme....

Ikväll betalar jag räkningar och kollar på Grey´s.

Det blev nya gardiner

Det blev en tur till Ikea och nya gardiner i både sovrummet och vardagsrummet. Blev himla snyggt måste jag säga själv :)

image85


Känner mig lite bättre med hostandet, igår sov jag en hel natt utan att hosta för första gången på tre veckor. Klart framsteg. Får försöka ta det lugnt i veckan med så kanske jag är redo för lite partaj till Valborg i alla fall...

Känns lite overkligt inför anställningsintervjun på tisdag.... kanske för att jag inte riiktigt vet om jag vill ha jobbet, har sökt ett annat jobb som jag också är väldigt sugen på men där gick ansökningstiden ut i fredags så jag har inte hört något än. Får se hur det verkar på tisdag. Känns lyxigt att kunna söka jobb och gå på intervjuer utan att behöva känna sig deperat....

Nu blir det söndagsmys i soffan med kissarna!

trött lördagförmiddag

image84

jäkla hosta

Helg igen. Och äntligen fungerar internet i min lägenhet. Vad skulle jag göra utan pappsen :) Dock verkar datron ha fått i sig något olämpligt eller nåt för den gör massa konstiga grejer hela tiden hehe

Fick åka till läkaren igår kväll som kollade upp min envisa hosta men jag har inte lunginflammation och det var ju skönt att höra. Fick ett nytt recept på min knarkhostmedicin så jag ska kunna sova och sen någon annan medicin som han hoppades skulle fixa det, men annars var det bara att "stå ut"... och jag försöker verkligen men det är så jäkla tråkigt att vara krasslig hela tiden. Jag märker ju att så fort jag tar i lite typ cyklar i motvind så får jag värsta hostattackerna... så det gäller att hålla sig på mattan ett tag till...

Så inget partaj direkt i helgen... ska försöka övertala mamma att åka till Ikea och köpa nya gardiner. Just nu ser det rätt kul ut i vardagsrummet med gardiner som är tio centimeter för korta :)

Nästa vecka kan det hända kul grejer... nu när det är på riktigt så har jag blivit lite hemlig och knappt sagt det till någon. Ska på anställningsintervju men jag vet inte än om jag verkligen vill ha jobbet... så vi får se. Spännande ska det bli i alla fall. Återkommer med detaljer.

Sommar i april

Nu är jag äntligen ordentligt inflyttad i lägenheten och det mesta skulle vara bra om jag också kunde få min Internet uppkoppling också. Insett hur beroende jag är, tur att det finns dator på jobbet och hemma hos föräldrarna där jag är nu.

image83


Helgen har varit helt otroligt varm och skön. Sommar i april :) Jag har varit mycket hemma hos föräldrarna och arbetat massor i trädgården, grillat, solat och haft det allmänt mysigt. Det är riktigt välgörande att få kratta, riva mossa och packa säckar med skräp :) Syns att man gör något i alla fall.

image82


Min hosta vägrar att ge sig men det har varit skönt att få sova ut lite i helgen så jag hoppas det går bra att jobba i veckan. Blir helt klart bättre när det är varmt ute också det märks. När det är sånt här fint väder så börjar jag längta till sommaren och att jobba imorgon känns helt onödigt. Vi får väl ta en lunch vid ån dock och försöka njuta av solen och värmen så länge den stannar...

Flytten

Det är jobbigt att flytta. Har insett att jag aldrig tidigare har flyttat på riktigt :) Hade jag vetat hur jobbigt det var hade jag nog inte sett fram emot det så mycket :) Men nu närmar jag mig slutet i alla fall. Nu har vi målat, monterat möbler, borrat, bytt lampknappar och strömbrytare, sytt gardiner etc etc etc....


image80


I tisdags gick flyttlasset och allt gick förvånansvärt smidigt. Kissarna är på pensionat och hämtas imorgon (längtar efter dem nu) Idag var jag och mamma och storhandlade och fyllde på matförrådet också... så imorgon flyttar jag in på riktigt. Insett att det kommer bli märkligt att vara i Västerås och inte bo hos min familj.... det har jag aldrig gjort förut :) Lägenheten börjar redan dock kännas lite som hemma och bättre blir det imorgon när det sista blir uppackat och allt kommer på plats. Lyckades dock sätta upp tavlor på väggarna idag så det tar sig :) Sen får ni alla komma och hälsa på och se hur fint jag fått det!!

image81

Får se om det kanske blir lite tid över under påskhelgen att bara ta det lugnt och njuta av att jag faktiskt är ledig :)