sjuk

Det är helt värdelöst att vara sjuk. Legat hemma med feber och ont i huvudet i tre dagar nu.... Idag mår jag i alla fall lite bättre så jag hoppas att jag orkar gå till jobbet imorgon.
Det har som tur var varit friidrotts VM på tv så jag har haft något att titta på, men att inte se nåt annat än insidan på lägenheten är inte så inspirerande :) Tur att jag har katterna och gosa med i alla fall.

make a wish

Oplanerad afterwork kväll i fredags vilken blev himla kul. Galet varmt och mycket folk. Och jag tycker definitivt du ska satsa på den där killen Johanna ;)

Kräftskiva i lördags och det var mycket god mat och trevligt sällskap. Tur med vädret hade vi också och det är så mysigt i deras trädgård. Hade en underhållande diskussion om rökning. Jag hoppas att budskapet gick fram utan alltför mycket hard feelings :) Natten blev underbart stjärnklar och det känns i luften att hösten är på väg.


image126



Idag var jag och Emma på bio och såg tredje Pirates filmen (äntligen) Kändes dock väldigt upplagt för en fjärde film så vi får väl se om det verkligen var den sista. Alltid lika kul att se Johnny Depp som Jack Sparrow. Galet snygg och charmig trots den smutsiga piratlooken ;)

Sen var det söndagsmiddagmys med familjen. Fick med mig Emmas gamla kamera och iPod hem också vilket jag tackar för :)) Trevligt när syster yster uppgraderar sin utrustning haha

Grym söndagsångest idag. Inte alls lust att jobba imorgon. Trött på jobbet och i fredags hade jag noll tålamod med folk som ringde och drygade sig, vilket inte är hållbart alls på mitt jobb. Tror jag måste komma igång ordentligt med att träna och gå lunchpromenader så jag får ut min frustration nånstans..... annars vet man aldrig hur det slutar :)

Då kommer känslan, den krypande känslan...

Har varit väldigt trött och seg, oinspirerad, den här veckan. Det var lite kul att komma tillbaka till jobbet efter semestern men nu känns det som jag kan det här igen :) Det räcker nu....

Ringde på ett jobb jag sökt och det visade sig att 600 andra också sökt det jobbet. I det läget är det lite svårt att bibehålla sitt goda självförtroende och tro att man ska få det.... Men jag söker vidare.

Idag har jag på mitt eget lilla vis haft terapisession med mig själv och städat hela lägenhet grundligt, tvättat, lagat massa matlådor, pysslat med katterna och tagit en låång dusch och pysslat om mig själv också. Funkar hur bra som helst och nu känner mig lagom nöjd med mig själv igen :)

Snart är det helg och det ska bli skönt och på lördag väntar det kräftskiva hos Tina och Andreas och det ser jag fram emot. Både mot sällskapet och kräftorna!


image125













































Dagens tanke





Låt inte någon finnas till som ingen tycker om.
Om människor är fattiga än sen, om bara dom blir älskade åtminstone av en.
För rikedom och ära det låter kanske bra,
men kärlek är i alla fall det enda vi vill ha.


Anna Greta Wide



Pearls on a String

Snart är den första veckan på jobbet efter semestern avslutad. Och det har varit lite av en ansträngning måste jag säga :) Tidiga mornar är verkligen inte min grej och långa bussresor är inte heller så upphetsande... Men på måndag börjar snabb-bussarna gå igen som tur är. Annars är väl det mesta som vanligt på jobbet, förutom att tre (!) killar i min grupp ska sluta i början av september. Skittråkigt, och så klart är jag galet avsundsjuk haha. Jag hade kompetenssamtal med min chef idag och hon är väldigt nöjd med mig och det är aldrig fel att höra...

Helgen blir lugn. Ska träffa Tina imorrn för lite pizza och film och det ska bli supermysigt. Spar festandet till nästa helg då det är kräftskiva på g!

Jag och kissarna gosar ikväll och lyssnar på musik. Har helt fastnat för Ryan Adams nya Easy Tiger, rekommenderas varmt. Konsert i november!

image124



























Sista semesterveckan

Veckan i stugan blev helt underbar. Precis vad jag behövde kände jag. Vädret var toppen mest hela tiden så det blev mycket sol, bad, grillning och bara slappa... vattnet var varmt och klart och varje dag inleddes med ett morgondopp vid bryggan. Det är sån lyx att kunna bo så nära vattnet och så avskiljt. Inga grannar i närheten alls. På kvällarna när jag skulle sova var det så tyst att jag kunde höra mina egna hjärtslag, vilket nästan var obehagligt. Man är helt klart inte van vid tystnanden, men den var väldigt vilsam...

image121


image122

image123


Känner mig utvilad efter semestern, men inte alls sugen på att jobba. Och det beror nog mer på jobbet än något annat så nu ska jag verkligen ta tag i det här och se till att ta mig därifrån. Kommer inte må bra av att stanna där så länge till känner jag.

Igår hamnade jag hemma hos moster Lena och Ivo med Carro, Peter och lilla Tilda och käkade kräftor. Väldigt gott och mysigt! Men det blev nog något glas vin för mycket för mitt huvud är inte riktigt sig självt idag :) Blir nog en rätt lugn dag har jag en känsla av hehe..

Helgens filmtips: Breaking and entering, om inte för den bra filmen så för att Jude Law är så sjukt snygg ;)


It's just a way to keep my back straight

Det var häftigt att vara tillbaka på samma ställe som jag och Emma såg dem för fem år sedan när de turnerade med Magnus Uggla och rocktåget :) Mycket har hänt och förändrats sedan dess men inte deras budskap, Olas första ord är att de är där för att predika Individualitet, Tolerans och Extas! Och det gjorde de verkligen!

Konserten blev bättre och bättre och i slutet (som kan alldeles för snabbt) i allsången på Calleth you, cometh I så reste sig håren på armarna och jag fick nästan tårar i ögonen. Går alltid från deras konserter med en känsla av att vara värdefull, fylld med mod att vara hjälten i sitt eget liv. Och det är inte så dumt.....

image118


image119


Och så här snygga var jag och Emma ikväll :)

image120






























mer semester

Fixade så jag fick förlänga min semester med några dagar vilket betyder att jag kan hänga med ner till stugan på söndag. Det var galet länge sedan jag var där och med det fina vädret som ska komma nästa vecka så kan jag inte tänka mig något bättre just nu :) Emma ska bo hos kissarna och det känns skönt att veta att de är i säkra händer.

Ikväll har det varit filmkväll och jag har kollat på den rätt förutsägbara Music & Lyrics och Den innersta kretsen som var en spionfilm som faktiskt var riktigt bra. Rätt långsam men spännande och trovärdig. Helt klart sevärd.

Har registrerat mig på Facebook efter många om och men, så leta reda på mig där om ni är registrerade. Hittade en hel del av mina kära collegekompisar och det är sjukt kul att "se" dem igen. Det har gått rätt lång tid nu men när jag ser kort på dem så känns det som igår jag och Mike var ute och festade tillsammans :)

Ikväll var det en underbar solnedgång och jag har helt klart den bästa utsikten från min balkong:

image117


Imorgon är det The Ark som gäller i Eskiltuna!