Ute ur bubblan

 
Nu har vi passerat den största deadlinen på jobbet med årsredovisningen och även om det är en hel del jobb kvar så kommer det inte bli lika intensivt framöver. Och det känns väldigt skönt. Vissa dagar har jag varit på jobbet 12-13 timmar och då blir det inte mycket annat än hem och sova bara... fy sjutton så skulle jag aldrig klara av att jobba någon längre period. Blir ju alldeles deppig av att inte hinna med något annat i livet.
 
Men det har gått hyfsat bra att hålla kvar i träningsrutinerna så minst tre ggr i veckan har det blivit. Imorgon är det februari och under den kommande månaden har jag tänkt ha lite mer fokus på att äta rätt och mer regelbundet samt slänga in några fler träningspass. Lite återgång till ett mer hälsosamt liv och inte stressa runt så mycket jag gjort nu ett tag, blir inte så bra med maten då heller har jag märkt.
 
Längtar efter våren men inser ju att det är lönlöst i januari/februari..... bara bita ihop ett tag till men jag är så less på alla varma jackor, skor och mössor nu vill jag ha vårjacka och converse :)
 
 
 
Skickar med en dagens tanke:
 
 
 
 
 
och ett löfte om att jag ska skriva mer framöver :)
 
 

Fredagsmys


Inte många knop här hemma ikväll :))


Lunchpromenad


Härligt vinterväder idag!!


Bara jobb

 
Det är den här tiden på året nu när jag går in i min jobbubbla med årsredovisningen. Det blir inte mycket annat än jobb, träning, äta och sova just nu. Träningen är i alla fall min ljuspunkt för annars skulle jag inte palla jobbet tror jag. Så skönt att komm ahem och vara lika trött i kroppen som jag är i huvudet efter en jobbdag. Då sover jag som bäst.
 
Idag är det fredag men utan den där riktiga fredagskänslan då jag kommer jobba i helgen. Men ska i alla fall ta en sovmorgon imorgon innan jag sätter igång. Det som ändå är skönt med den här perioden är att den har en sådan tydlig deadline och jag vet att det blir lugnare efter det. Så då gör det inte så mycket att det är lite intensivt just nu, kan till och med vara lite roligt ibland :)
 
 
Och idag skiner solen, lite väl kallt för min smak men ljuset är väldigt välkommet!
 
Ha en skön fredag!
 
 

Ispromenad

 
Nu är jag tillbaka i vardagen efter en underbart skön ledighet. Full fart från dag ett men det gör å andra sidan att dagarna går himla fort och snart så får väl ändå våren vara här? :) 
 
Men idag har det varit en underbart fin vinterdag och jag var ute på isen med mamma, pappa och Emma och myste. Tog en sväng ut till Östra holmen och fikade där, sen gick vi in till Öster Mälarstrands restaurangen och grillade en korv :) Hur mysigt som helst. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyår

 
Bättre sent än aldrig :) Här kommer lite bilder från nyårsafton. Har blivit lite försenad då jag i veckan drabbats av en galet elak nackspärr och inte suttit vid datorn så mycket, men nu är nackspärren borta och jag är fit for fight igen :)