Ny kyl/frys på plats! :)

 
Nu är då äntligen nya kyl/frysen på plats! Blev ju hur bra som helst! Dock upptäckte vi att dörren på frysen var transportskadad men får en ny levererad och monterad på torsdag så det löser sig ju bra. Just nu är jag bara nöjd över att ha fungerande kyl/frys igen!! :) 
 
Så här såg det ut innan:
 
 
 
Och nu så här:
 
 
 
Klar förbättring tycker jag :) 
 
 

Alltid är det nåt

 
Min kyl och frys har betett sig märkligt de senaste dagarna, ena stunden kall och sen några timmar senare nästan rumstemperatur. Trodde den gick sönder igår men nej sen var den ju kall ändå. Men imorse kl 5 vaknade jag av att det smällde och lät, trodde det börjat hagla eller nåt men nej det var kylen som fått spatt. Och så var den helt varm igen, varningslamporna på frysen blinkade och ja... rätt ofungerande kan man säga :) Kunde inte direkt somna om efter det utan låg och funderade på hur detta skulle lösas. För en kyl/frys klarar man sig ju knappast utan.... som tur är så har mamma höstlov så vi åkte ut till Elman när de öppnade och där hade de trevligt nog 25 % rabatt på allt och kunde dessutom leverera en kyl/frys idag och ta med sig den gamla tillbaka. Taget! Och klarade mig undan med 5500 kronor vilket jag nog räknat med skulle bli dyrare.
 
Dessutom så blir den nya snyggare :) Jag menar ska jag byta en sån trist grej som kyl/frys så får det i alla fall synas att den är ny :) Kommer bilder senare!
 
Annars är det en jobbdag kvar denna vecka och så målgång på fitnessfighten imorgon! :) Resultat kommer på torsdag. Sen väntar fyra dagar av trevligheter som en liten paus mitt i detta höstmörker!
 
Detta var jag på gymmet igår:
 
 
 
 
 
 

Höstpromenad

 
Idag passade jag på att ge mig ut på en promenad på lunchen för att njuta av det vackra höstvädret! Underbar krispig frisk luft och klarblå himmel, önskar att hösten var så här fin jämt :)
 
 
Denna vecka går jag in på nedräkningen i fitnessfighten och det ska bli så skönt att gå i mål snart! Kommer känna mig grymt stolt över mig själv att jag gjorde det här och jag känner ju att jag mår bra även om jag är lite trött i kroppen (och i huvudet för mkt är en mental grej, att stå emot att ta den enkla vägen dvs äta massa onyttigheter)
 
Går ju i mål den 30 e och då ska det fotas, vägas och mätas och rapportera resultat sen väntar en härlig långhelg för mig. Ska vara ledig tors-fre nästa vecka och ska hitta på nåt skoj med mamma på torsdagen (ev trip till Skultuna outlet) fredag ska jag till Uppsala för "renovering" av håret hos Monica och så sushi med Lotta, och på lördagen trip till Sthlm för att hänga med syster yster! :) Blir en belöningshelg efter allt slit.
 
Sen tänker jag helt klart ta med mig det jag lärt mig den här månaden och ha kvar de vanorna i vardagen. Kommer nog ha nåt kilo och några centimetrar kvar att förlora innan jag är helt nöjd men det får ta lite längre tid och inte under en lika extremt disciplinerad kosthållning. Men kan verkligen rekommendera den som funderar på Fitnessfighten att ta den tiden och ge sig en månad av hälsosamt leverne och ta den tiden att känna in vad man faktiskt mår bra av. Återkommer med slutresultatet och vill ni hejja på in i det sista hittar ni min FF blogg här: Mariasfitnessfight
 
 

Min gosis


Tyckte att hon behövde en ny sovplats ikväll :) Strumporna var tydligen i vägen haha


Torsdagsstädning

 
Mitt liv just nu består mest av träning och matlagning :) så vill ni veta mer detaljer kring det livet får ni besöka fitnessfightbloggen! Snart halvvägs i alla fall och det känns bra! 
 
Idag är det torsdag och som vanligt städ och tvätt kväll här hemma. Så skönt att ha det gjort inför helgen och nu sitter jag här med en kopp te och målar naglarna i en nystädad lägenhet :) Ska bli skönt att komma hem efter jobb och träning imorgon och ha en soft kväll hemma, känner mig rätt trött idag. 
 
Så ett litet livstecken från mig här också :) 
 
 
 
 
 

Tv tips

 
Hade en väldigt "nyttig" dag igår med träning på förmiddagen, hem och laga massa lunchlådor, tvätta, städa och sen blev det övningskörning med pappa. Har ju faktiskt tagit tag i det där med körkortet nu även om vi tar det i lugn takt utan tidspress. Känns rätt kul än så länge :)
 
Sen blev det myskväll hemma och då det inte var så mycket kul på tv så tänkte jag ge en ny serie en chans som jag läst en del om, Scandal. Jag blev helt såld! :)  Första säsongen har precis börjat sändas på svensk tv och den andra är igång i USA. Olivia Pope är min nya idol :)
 
 
Jag har förberett denna andra FF vecka med matlådor så det känns bra. Inser att det är nyckeln att lyckas, förberedelser! Imorgon blir det konferens i Stockholm men jag ska ta med mig mina kesoburkar och undvika allt godis :)
 
 
 
 
 

Höstpromenad

 
Tog en promenad på Björnön med Tina och Andreas idag. Och vilken underbart fin dag det var! Jag hade med mig kameran så här kommer en riktigt bildbomb :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fika med sötaste lilla Alma


Var och hälsade på Joanna och Daniel igår och fick välkomna lilla Alma till världen. Sååå söt och så liten tjej :) Stolta föräldrarna verkar väldigt coola och lyckliga!



Fitnessfighten

 
Jag kommer att skriva det allra mest om min fitnessfightmånad på en annan blogg så häng gärna på dit och läs om min fight och kom gärna med peppande hejjarop för det kommer nog behövas :)
 
http://mariasfitnessfight.blogg.se/