Vänner, shopping, klippning och sushi


Hade en riktigt bra dag i Uppsala igår. Först lunch med T och B och fick träffa deras bedåranden bebisar. Sen blev det lite shopping och jag köpte en ny vinterjacka (sved i plånboken vill jag lova) men den är såå fin och varm! Nu är jag förbered för kylan :) Så här ser den ut: (köpte den i svart) 
 

 



Sen var det dags för klippning och färgning hos Monica. Blev lite radikal den här gången och håret blev axelkort och så blev det brunt i underhåret. Blev riktigt nöjd även om det är ovant att se sig i spegeln :)

Jag och Lotta träffades över sushibuffé efter klippningen. Fick nog i mig 13 bitar innan magen sa stop :) Supergott som vanligt och alltid lika bra att träffa Lotta. Du får se till att ta hand om dig nu gumman och inte jobba så mycket!









Nu ska jag iväg till Hovdestalund och lyssna på när mammas kör sjunger och så ska vi tända ljus i minneslunden. Blir nog middag hemma med familjen ikväll, känner för en lugn kväll.


Meningslös måndag


Ja det här har varit en sån där dag som man vill ska ta slut redan när man vaknar....... sovit dåligt, det var mörkt och regnigt på väg till tåget, dagen har segat sig fram på jobbet med massa väntan på att andra ska göra sina arbetsuppgifter så jag kan börja göra mina. Hade tänkt att bara åka hem och begrava mig i soffan, men när jag väl kom hem insåg jag att jag var tvungen att lufta mina aggressioner så jag drog iväg och tränade. Det var MYCKET skönt och behövligt, nu tror jag att jag kommer somna inatt i alla fall.


Man kan inte leva sitt liv i en glasbubbla. Jag tror man behöver djupa relationer till människor omkring sig för att vara lycklig. Jag har en fantastisk familj, underbara vänner som jag har sådana relationer med, men när det gäller kärleksrelationer så har jag nog levt i min lilla glasbubbla under en rätt lång tid nu. Det har varit bekvämt, säkert och förmodligen alldeles nödvändigt under en period. Men nu när jag bara får känna på hur en liten, liten spricka i glasbubblan känns så skrämmer det mig..... att bli sårbar igen.....





Laddat batterierna


Det har varit en skön soft helg. Lite av en ladda batteriernahelg och det var behövligt. Skönt att bara vara utan att ha massa planer och tider att passa. Stanna upp och ta saker för vad de är.

Och lika hemskt som vädret var i fredags lika fint var det igår och idag. Har blivit två förmiddagspromenader i solen och idag tog jag lite kort med min mobilkamera när jag var ute och gick:














Fasiken vilket väder men skönt med fredag!!


Mörkt och regn, höstväder när det är som sämst! Kände mig stel i halsen när jag vaknade imorse och vill verkligen inte bli sjuk igen så det blir ingen träning ikväll, utan jag ska sikta in mig på en myskväll i soffan med massa tända värmeljus, en filt, lite god mat och Idol. Längtar redan.




Myskväll med syster


Den här veckan har gått otroligt fort och varit lång på samma gång, märkligt att det kan kännas så..... Skönt i alla fall att det snart är helg. Idag har jag haft en mysig kväll med Emma. Vi drog till Max och åt och sen har vi myst med kissarna hemma i soffan. Hon är bara så bra min syster :)

Känns lite märkligt på jobbet nu när jag vet att jag ska sluta. Har massor med jobb att göra innan december och nu sitter jag samtidigt och gör överlämnigslistor på alla mina arbetsuppgifter. Men det känns skönt att få tid att göra ett ordentligt avslut. Börjar sjunka in att jag verkligen ska sluta. Kommer sakna människorna men verkligen inte de tidiga mornarna och tåget haha Tänker på att det är nedräkning varje morgon när klockan ringer 05.15 :)



Dags för ännu en Kentkonsert!

Idag har jag lyckats fixa biljetter till Kents vårturné!

Blev biljetter till fredagens konsert i Stockholm och så fick kollegan Ulrika biljetter till Örebro konserten också för i bokningskaoset såg det ut som biljetterna var slut i Sthlm och då bokade jag i panik i Örebro. Men sen kom jag fram till bokning i Sthlm ändå och satt helt plötsligt med fyra biljetter :) Tur att det då finns kollegor med bra musiksmak som också vill gå hihi.

Jag ska så klart gå med systeryster som får biljetten av mig och föräldrarna som lite uppmuntran för att livet kanske inte är så kul just nu. Bra musik brukar hjälpa mot det mesta.

Nu väntar jag spänt på nya skivan Röd som kommer 6 november, singeln Töntarna lovar gott.....


Nytt år och nytt jobb :)


Japp det är nyheten jag gått och smygit med: efter nyår blir det nytt jobb! I Västerås!! Tjoho!

Kommer börja som utbildnings- och forskningshandläggare på Mälardalens högskola den 11 januari. Känns fortfarande rätt overkligt och speciellt eftersom det ändå är ett tag kvar tills jag börjar. Men det jag kommer få mer betalt, mer semester och istället för en resväg på en och en halv timme enkel resa kommer jag få en resväg på ... tre minuter haha :)

Så för första gången ska jag jobba i samma stad som jag bor, kommer bli en märklig upplevelse. Vad ska jag göra med all tid? Förhoppningsvis få lite mer tid till mitt liv utanför jobbet vilket jag VERKLIGEN ser fram emot. Samtidigt är det med lite blandade känslor för jag trivs ju verkligen på mitt nuvarande jobb och kommer sakna dem massor. Men det här är en chans jag inte kan låta bli att ta så är det..... Livet går vidare.


Annars rullar det på. Varit rätt mycket på jobbet senaste tiden och jag har hunnit med en kursdag och en konferensdag i Stockholm. Båda var mycket bra och intressanta. Glad att jag inte pendlar till Sthlm dock, shit vad galet mycket folk det är på tåget på morgonen.


Har varit på två dejter med en kile jag nog hoppades att det kanske skulle kunna bli nåt med, men det verkar omöjligt för mig att få känslor för nån, börjar tro att det är nåt fel på mig.....


Något som annars lyser upp höstmörkret är att Kent släpper ny skiva den 6 november!!! De har släppt singeln Töntarna som jag kommit fram till att jag gillar, ska bli väldigt spännande att höra skivan sen. Kanske vinterns soundtrack?


I helgen blir det fotboll på lördag på mappas nya stortv :) och på söndag ska jag lyssna på "min" kör som har konsert. Och så ska jag nog träna, försöker komma igång efter uppehållet när jag var sjuk och det är ju skittrist att upptäcka hur mycket man tappat i kondition men men det är bara att bita ihop.


Imorgon är det äntligen fredag!!!!!!!!  :)


Goda nyheter



Idag är jag en väldigt glad. Har fått positiva nyheter som jag väntat på hela veckan. Trodde att det var kört och hade förberett mig på en depphelg men så blev det inte :))

Nu ska jag hem och dricka skumpa med familjen :)

Återkommer med detaljer när allt är klart .....