Mer nytt


Jag och mamsen hade en mysig ledig dag idag också. Lunch i Skultuna och lite shopping på outleten där. Sen en sväng till IKEA där jag köpte en ny matta som bättre passar med nya fina borden. Katterna älskar nya mattan och har tagit den i besittning :))

Och så avslutade jag dagen med ett cirkelfyspass. Så skönt att få träna, har inte blivit nåt tidigare i veckan då jag känt mig lite krasslig.

Nu blir det mys i soffan med en stor kopp te och hockey på tvn.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 


Dag på isen

 
Helt underbart vacker vinterdag idag och jag, mamma och broren tog till vara på vädret och tillbringade dagen på isen. Mattias provade på långfärdsskridskor och jag och mamma körde spark. Helt sagolikt vackert. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bra början på mina fem lediga dagar! :) 
 
 

Nytt bord i vardagsrummet

 
Blev en spontan tur till IKEA idag med mamsen. Hur mysigt som helst och så hittade jag äntligen nytt bord till vardagsrummet, har haft så svårt att hitta nåt som är lagom stort. IKEA har tillverkat en specialutgåva av "Lövet" som heter Lövbacken och är menat att vara sidobord men två stycken passade perfekt som vardagsrumsbord hos mig :) 
 
Före
 
 
Efter
 
 
 
Och nu ska jag vara ledig i fem sköna dagar. Känns väldigt välbehövligt efter allt intensivt jobbande och jag har varit så grymt trött igår och idag så sovmorgon imorgon känns otroligt lyxigt. 
 
 

Almas dop

 
Idag var det dop för lilla Alma i Hubbo kyrka. Så himla söt och så fina stolta föräldrar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tankar i mitten av februari

 
Idag har jag frid i kroppen. Efter några veckor av press, funderingar och stress så vaknade jag imorse och kände ett lugn jag saknat. Trots lite huvudvärk av de där drinkarna vi drack igår på himla trevlig afterworkkväll så kände jag mig lätt idag. Nu fattas bara lite sol, värme och vår så kan man ju få lite hopp om livet :) 
 
 
 
Läser den här bloggen av Kristian som har cancer och vet att han ska dö. Brutalt, ärligt och oändligt tänkvärt.
Detta skrev han igår: 
 
 Kanske tar allt slut. Kanske blir det ingen fortsättning på resan.
   Kanske har jag kommit till horisontens rand.
   Kanske får vi bara den tid som tilldelas oss på jorden. Därför ser jag det ännu tydligare nu: jobba inte för mycket. Låt inte känslorna stanna i bröstet. Prata. Bråka aldrig om pengar. Våga säga nej. Våga säga ja.
   Paradiset kan vara en plats på jorden.
   Äventyret väntar, om ni bara vill. 
 
 
 

Måndag, en ny vecka.....

 
 
 
 
 

Time flies

 
Heldagsmöte på jobbet - check
Torsdagsfys - check
Torsdagsstädning - check 
 
Dags för fredag och helg! :) 
 
Varit rätt intensiva dagar på jobbet även denna vecka och nu har vi riksrevisionen på plats i tre dagar för att granska vår årsredovisning. Mitt jobb blir mest på måndag men man känner av anpänningen av att de är på plats. Alltid skönt när de kan åka utan att ha hittat nåt att anmärka på :) Får hoppas det blir så på måndag. 
 
Imorgon är det i alla fall fredag och det ska bli väldigt skönt med helg. Ska träffa Tina efter jobbet och käka och gå på bio. Le Mis står på programmet och det ska bli så kul att äntligen få se den! Har rätt höga förväntingar så jag hoppas jag inte blir besviken. Sen firar vi broren i helgen som fyllt år i veckan, Emma kommer hem och det ska bli trevligt med lite systertid <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En dag på isen

 
Riktigt underbart vinterväder har det varit idag! En sån dag kan man ju inte sitta inne så jag hängde på mamma och pappa ut på isen. Och vi gav oss på att prova långfärdsskridskor för första gången :) Har inte stått på ett par skridskor på säkert tio år så det var lite ovant i början men det gick riktigt bra och var rätt kul också! Vi tog en paus vid södra Björnön och fikade innan vi åkte tillbaka och den här dagen kan jag leva på ett tag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För er som har Netflix så måste jag tipsa om serien House of Cards som nyss släpptes där. 13 avsnitt finns just nu, Kevin Spacey i huvudrollen i ett politiskt drama runt makthavare i Washington, riktigt bra måste jag säga! Och för ett annat mer feelgood drama så kolla in filmen Pitch Perfect som går på bio just nu, garanterat skratt och mysfaktor på den!