Seg start


Ny vecka igen och i ett betydligt trevligare tempo. Men det finns helt klart saker att göra ändå :)

Varit en lugn och skön helg. Hade myskväll med Emelie i lördags och vi kollade på melodifestivalen och käkade pizza. Hur soft som helst. Var på tiden att vi fick träffas.

Trots en väldigt lugn och vilsam helg så var jag ändå galet trött när klockan ringde imorse. Taskigt måste jag säga. Men måndag är väl alltid måndag iofs...

Har trevliga saker att se fram emot till helgen och hoppas veckan går fort nu :)



Färdig :)


Nu är vi då äntligen, äntligen klara och så här blev den:


Skönt att få se en färdig produkt av sitt arbete :)

Nu har vi samlat alla som varit inblandade i arbetet och ätit smörgåstårta, firat och pustat ut lite. Och så ska vi ha ett utvärderingsseminarium om nån vecka och se vad vi kan göra bättre nästa gång. Alltid viktigt medan alla har det färskt i minnet. I april drar vi igång igen med årets årsredovisning men det är då det haha nu ska jag njuta av att kunna släppa detta.

Ikväll blir det skivstångspass med Tina!!


Lugnet efter stormen


Nu har vi gått över mållinjen med det mesta jobbet med årsredovisningen. Nu ska den tryckas på fredag så lite korrläsande återstår men sen så :) Det har verkligen varit rätt intensivt arbete de här sista veckorna och det är alltid så att luften går ur en när projektet är i hamn. Igår efter min föredragning i högskolestyrelsen så var jag helt slut. Men nu börjar energin komma krypande tillbaka och skönt nog har jag inget jätteprojekt än på ett tag så nu blir det lite mer vardagsjobb.

Glad att jag lyckats hålla i min nyårsutmaning med träningen för det är verkligen en ventil i all stress. Ska iväg ikväll på medelpass med Åsa. Då blir det åka av :)

Och det blev vinter igen, jäklarns vad kallt det är ute. Men men man får njuta av de sista veckorna med inomhusmys helt enkelt, för snart är våren här och då komer man inte vilja vara inne längre. Så ikväll blir det te i tvsoffan under en filt :)







Solsken


Efter att ha somnat i soffan igårkväll  och sovit i ca 12 timmar kändes huvudet lite lättare idag. Den här veckan har varit något i särklass intensiv på jobbet och sen alla känslor och tankar efter farfar gått bort så var jag helt färdig igår. Efter ha sovit ut så gick jag ut på en promenad i solen och träffade på Tina som var ute med kameran så vi tog sällskap ner till hamnen. Helt underbar vinterdag! Fotade lite med iPhonen ....




















Nu sitter jag hemma och värmer mig med en kopp te. Ikväll blir det melodifestivalmys med Tina!



R.I.P farfar


Pappa ringde mig ikväll och berättade att farfar gick bort inatt. Han var dålig men ingen väntade sig att han skulle gå bort så hastigt... men hans hjärta hade gett upp. Tror vi är lite lättade över att han inte hann bli så dålig så han var tvungen att kopplas till massa maskiner och sånt, det vill nog ingen. Men det känns dock väldigt tungt att jag inte träffade honom nu på slutet. Som alltid så tror man att man har så mycket tid, vardagen rullar på och kommer ivägen.... och tiden rinner ifrån oss....

I mitt hjärta finns det dock massa med fina minnen och kärlek som alltid kommer finnas kvar.







Fina nagellack


Idag kom mitt paket från
Transdesign med nio fina nagellack :) Lite belöning till mig själv för att jag jobbar på med nyårslöftet angående tre träningspass i veckan och lite uppmuntran när det är så jäkla mycket på jobbet som det är nu. Enda problemet är att välja vilket jag ska börja med haha



Dags för cirkelfyspass på Friskis och sen ska jag kolla in nytt avsnitt av OTH och måla naglarna då :)


Dagens tänkvärt




Fullt upp på jobbet så hinner just nu inte med så mycket annat... var dock i Uppsala i måndags för klippning och en sushimiddag med Lotta. Alltid bra att ses, dock alldeles för kort så det får vi göra om snart...

Just nu har vi Riksrevisionen på jobbet som granskar årsredovisingen så fullt upp men jag kommer upp till ytan till helgen :) Då ska här tas sovmornar och hoppas på fint väder så jag kan få vara ute i solen lite. Lördag blir det myskväll med lite melodifestival vilket känns alldeles lagom för min del.

TGIF


Igår gick då äntligen utkastet till årsredovisning iväg till styrlelsen och en liten suck av lättnad. Nu återstår massa arbete och nästa vecka ska allt granskas av revisorerna men denna veckas big thing är i alla fall avklarad. Och så gick dragningen för nya nämnden bra igår också. Var riktigt trött i huvudet igår kväll och efter ett skivstångspass så matchade nog kroppen huvudet och jag somnade i soffan :)

Så väldigt skönt med fredag idag och en lite lugnare dag skönt nog. Blir lite afterwork idag och alltid skönt sätt att starta helgen :)

Imorrn blir det mysdag för hela slanten. Jag, Emma och mamma ska på spabehandling på Kristiansborg och sen blir det finmiddag med familjen på kvällen för att fira brorens födelsedag. Kan nog bli lite Melodifestival också kanske :) Ser fram emot det i alla fall. Alltid mysigt när syster och bror kommer hem.

Så full fart mot helgen!


Bjuder på ett litet fredagsskratt också:


Skön start på veckan


Hade en oförskämt bra måndag igår måste jag säga. Jobbet rullade på och vi är helt klart inne på upploppet nu med årsredovisningen och när vi satt och hade eftermiddagsmöte så knackade en journalist från Västerås Tidning på dörren. Tydligen hade mina kollegor nominerat mig till veckans medarbetare och de kom med tårta och så intervjuade de mig. Blev minsann både generad och lite rörd. Antar att det kommer i tidningen i helgen då.

Hittade en post-it lapp som påminde mig att boka plats på
kattpensionatet inför sommaren och det var tur det för fick tag i sista rummet med balkong. Lite skönt att få tänka på sommaren så här mitt i vintern...

Sen var jag på bästa cirkelfyspasset efter jobbet och jösses vad jobbigt det var men mådde så himla bra efteråt. Helt hög på träningsendorfiner! Så peppad för nytt pass ikväll och på banan igen med nyårslöftet :)

Hemma väntade ett annat besked som var lite som en sten som lättade från mina axlar och somnade gott i soffan i ren utmattning sen tror jag :) Ibland kan det vara bra att måla fan på väggen för då blir man så mycket gladare när det inte händer haha.

Ja med den här sköna starten på veckan så får jag hoppas att resten av dagarna sällar sig i ledet och bjuder upp till fler bra dagar. Finns ju garanterat förutsättningar för det i alla fall.


Nog för att jag längtar till våren men lite synd att isen inte är så bra i år så man inte riktigt vill ge sig ut och promendera där, vi hade så himla fina dagar förra året ute på isen. Här jag och broren (som fyller år i helgen förresten)