Vårkänslor!!

Nu är det äntligen vår på riktigt. Igår var vi nere vid båten och putsade och vaxade i solen. Hur skönt som helst!

Blev grillning på kvällen hos mamma och pappa och det var sommarkänslor på riktigt. Mumsigt gott och väldigt trevligt!


Jag är inte rädd för mörkret


Dagens stora händelse: Kent släpper sin nya skiva: Jag är inte rädd för mörkret

Den första känslan är oerhört positiv och tror definitivt detta kommer vara vårens soundtrack :)
Här kan du lyssna:
Spotify



Och här finns ett gäng recensioner för dem som vill läsa :))

Aftonbladet som ger betyg tre


Svenska Dagbladet som ger betyg fyra


Dagens Nyheter som ger betyg fyra


Kulturbloggen som ger betyg fyra


Gaffa som ger betyg fyra


Vårträd

Det här fina magnoliaträdet går jag förbi på väg till jobbet varje dag. Vackert och doftar underbart!



Grekland i sommar!


Tjohoo nu har jag och Eva bestämt oss och bokat resa i juli. Det blir Grekland, Kreta och närmare bestämt Platanias. Känns hur bra och skönt som helst att ha nåt skoj att se fram emot i sommar, och förhoppningsvis garanterat sol och bad i en vecka :)

Och så kan man ju leva lite på bilder som det här fram tills dess :)







Idag är det iofs väldigt fint vårväder här och har varit ute en sväng på lunchen och det blir garanterat en sväng i löpspåret i eftermiddag efter jobbet. Får passa på när tillfälle ges :) Det går lite framåt med löpningen även om jag fortfarande tar det vääldigt lugnt och kan känna av hälsenan ibland så vågar inte riskera nåt. Men det är väldigt skönt att motionera utomhus det är det.



Jesus Christ Superstar


Söndagkväll efter en väldigt bra helg och sitter här med en kopp te, ute regnar det och livet känns rätt okej :)

Jon kom till stan i fredags och på grund av det riktigt taskiga vädret så tog vi oss inomhus direkt. Åkte upp i Skybar och tittade på stan, det man kunde se i snöyran. Sen blev det middag på Tabazco med Ann, Magnus, Roger och Tina. Supermysigt och Jon tyckte det var kul att träffa lite av mina kompisar. Tina hade han ju träffat förut när hon var i Chicago så det blev också ett kul återseende. Mycket prat om gamla minnen blev det :) och om vilka vi var då och var vi är nu. Det händer ju en hel del på elva år, men samtidigt inte... skumt på nåt vis.  Insåg också att jag skulle så hemskt gärna träffa Mike igen snart, nåt att fundera på...

Igår var det då dags att bege sig till Stockholm för att se Jesus Christ Superstar på Göta Lejon. Och nog för att jag hade höga förväntningar men det var faktiskt bättre än jag trott. Mycket mörkare och mer gripande än jag förväntat mig. Hårdrockstemat och dekoren satte stämningen perfekt. Ola Salo var så klart magiskt bra men de andra speciellt Judas, Maria och Simon var också galet bra, vilka röster! Så har ni möjlighet så gå!! 

Här finns också en intervju Ola gjorde inför premiären på TV4.



Idag har jag haft en soft morgon, gått en långpromenad, stökat med lite tvätt och matlagning och nu blir det en lugn kväll i tvsoffan.. ladda för ny vecka.  

Och vårens soundtrack har kommit, i alla fall de första låtarna :) Kent släppte sina första låtar från nya skivan på Twitter i fredags och de har gått varma här hemma. Låtet fantastiskt bra och favoriten så här i början är "Jag ser dig". Hela skivan släpps på onsdag!




Spelkväll


Hade en riktigt trevlig spelkväll med kollegorna hemma hos mig i fredags. Blev pizza, vin, TP och ordrazzel. Kul att umgås på ett rätt avslappnat sätt på ett annat sätt utanför jobbet.






Annars var förra veckan seg som attan då jag drogs med förkylning hela veckan och med det kom ju att det inte blev någon träning. Och jag har nog gått och gjort mig beroende av de där träningsendorfinerna för kände mig allmänt rastlös och eländig när jag inte fick träna :) Men ikväll var det andra bullar och det blev cirkelfys och indoorwalkning så nu är jag igång igen! Härligt!!

Känns som den här veckan har potential att flyta på lite snabbare. Den här dagen försvann i alla fall i all hast då det var läsande av vårpropositionen som stod på agendan och sen hann jag liksom inte med så mycket mer. Ska ju dessutom vara ledig på fredag då jag får besök av Jon från Chicago. Ska bli hur galet kul som helst att ses igen, så här mer än tio år senare :))

På väg hem från jobbet så går jag förbi ett magnifikt vackert magnoliaträd som precis håller på att slå ut nu. Hoppas kunna fota det senare i veckan om det blir fint väder nån dag... hopp om livet! :)

Och en annan kul grej som ger lite hopp om livet är att jag och Eva planerar en resa i sommar! Vi hade inte så himla mycket planerat och en vecka i solen känner jag ett extremt stort behov av just nu! Sjukt kul. Just nu tittar vi lite på Skiathos som ser hur vackert ut som helst. Får se vad det blir :)


Dagens sanning






Ägg och fika


Mycket bra påskhelg så här långt!
Vi hade en otroligt god och trevlig påskmiddag igår och jag åt faktiskt för första gången ett kokt ägg :) Riktigt gott faktiskt så det kan jag täka mig att göra om (var ju allergisk mot ägg när jag var liten och har aldrig riktigt lärt mig att gilla smaken men bättre sent än aldrig :)







Idag har Hellas precis varit här och fikat med barnen. Emma och David var också med och Hugo och Molly charmade oss alla (som vanligt :) Hugo var nog mest charmad av katterna och speciellt Maija var väldigt rolig.













Nu ska jag ner på stan och fika med Joanna. Himla mysigt. Och det är söndag men ändå ledigt imorgon, sweet! :)


Glad Påsk!!


Hur skönt som helst med påskledigt nu. Har passat på att vårstäda lite här hemma och fick hjälp av föräldrarna med att ta ner glasrutorna på balkongen och tvätta dem också. Vilket jag nog inte gjort på två år :) Blev rätt stor skillnad kan jag säga haha.

Igår var det cirkelfysutmaningspass på friskis och galet, sjukt jobbigt men hur kul som helst! Sen blev det preminär på Nya Filmstaden med Ann och vi såg Hunger Games. Riktigt bra film faktiskt men definitivt ingen barnfilm. Såg alldeles för små barn på den filmen och förstår inte riktigt hur deras föräldrar tänker men men... Kvällens avslutades sen med middag på Tabazco och en sväng till Hattfabriken.

Nu ska jag snart iväg till gymmet med Emma och David som är hemma över helgen. De kör ju fitnesskampen den här månaden så får lite draghjälp med träning idag :)
Här kan ni läsa Emmas blogg om det. 
Ikväll väntar påskmiddag med familj och släkt. Mys!

Glad Påsk på er och hoppas ni får en fin påskhelg!






my drug of choice


Märkligt hur en måndag som känts som dagen Gud glömde ända sen jag vaknade förbannad imorse (hur shysst är det förresten, går och lägger sig och allt känns okej och sen vakna arg och sur som ättika?) kan vända helt och hållet efter två tuffa träningspass. Cirkelfys följt av indoorwalking är en riktig urladdning och sen cyklade jag hem med ett leende på läpparna. Helt otroligt vilket beroende av träningen jag skapat hos mig själv, det är verkligen grym drog. De där endorfinerna är inte att leka med :))

Födelsedagsfirandet i Uppsala var mycket trevligt och det var välbövligt med lite kvalitetstid med Lotta :) Kom hem i hyfsad tid igår så jag och mamsen hann med en eftermiddag på Erikslund. Hittade en galet snygg vårjacka och så tog vi en sväng på Ikea och det blev lite nya handdukar, blommor och ramar. Ska ta tag i att framkalla lite nya bilder och sätta upp tänkte jag. Sen kom Tina förbi på kvällen för lite te och söndagmys, så det blev en riktigt bra dag.

Nu är det bara två arbetsdagar kvar den här veckan innan det blir påskledigt! Det känns väldigt skönt och troligtvis rätt välbehövligt med en liten paus och återhämtning....