and now what...


Känner att jag har lite svårt att riktigt komma in i vardagen igen efter semestern... känner mig lite allmänt trött, seg och blassé när det gäller det mesta. Det enda som rullar på och känns riktigt kul är träningen. Skönt det. Imorrn får jag med mig kusin Carro på cirkelfyspass :) Kul med träningssällskap!



Ikväll blir det sushi och film med Ann o Camilla. Mys mitt i veckan när det åskar o regnar ute, gillas!




Låt som spelas på repeat just nu:
Jar of Hearts- Christina Perri





Skaldjursbuffé Öster Mälarstrand Krog


Det blev verkligen en supertrevlig och god kväll i fredags. Skaldjursbuffén var otroligt god. Det var en sån härligt skön kväll och vi kunde sitta ute hela kvällen precis vid vattnet. Rekommenderar verkligen ett besök
där.






Kändes som det var de sista riktigt varma sommardagarna i helgen (hoppas dock jag har fel) så har varit ute och tagit vara på solen och värmen. Hade en skön soldag i föräldrarnas trädgård i lördags och sen blev det barrunda med Eva på kvällen. Mysiga uteserveringar och mycket folk på stan, sommar som sagt :)







Kärlek


Precis sett filmen
Jag saknar dig och man måste nog vara gjord av sten för att inte fälla tårar till den filmen :)

Filmen handlar ju om det allra värsta man kan tänka, att nån man älskar så mycket skulle dö från en. När någon frågar mig vad jag är rädd för så är det min allra största rädsla för jag har så svårt att se hur man kan leva med en sån förlust.... men man har ju inget val. För alternativet skulle ju vara att inte våga älska.. för att det gör för ont att mista. Och så vill inte jag leva mitt liv.

Det är ju kärleken som gör allt värt det. Det är ju dem som står en närmast som lyfter en, som bär en genom allt annat skit i livet. Kan dela tystnad när det inte finns några ord. Som delar ens glädje när allt är bra, som förstår genom bara en blick och kan brista ut i skratt helt obefogat, bara för ibland är det så skönt att skratta åt ingenting.

Jag är så lycklig lottad att ha såna människor i mitt liv och jag är glad att jag har vett att uppskatta er medan ni finns här. Och så du min allra käraste syster som har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Älskar er så mycket!




Dimmig morgon


Blev en mycket bra helg. Jag och Petra klämde två filmer i fredagskväll, Going the Distance och Rabbit Hole, kan rekommendera dem båda!

I lördags blev det lite återseenden av folk jag inte träffat på alltför länge. Lunch med Hellas och sen middag på Tabazco på kvällen med kusin Carro o Peter och Co. Hur trevligt och mysigt som helst. Jag och Carro har dessutom bokat in träningsdejter på torsdagkvällar framöver :)

Tog tag i att rensa klädkammaren i söndags och jösses vilken befrielse det är att få slänga lite grejer ibland!

Nu är jag igång med den här veckan och idag väntar utskottsmöte, första för terminen. Allt kommer igång så smått och nästa vecka ska årsredovisningen börja planeras. Och snart är det jul haha :)

Var en väldigt dimimg morgon imorse, så här såg det ut utanför mitt fönster:



Ikväll blir det sushi och bio med tjejerna. Vi ska se Jag saknar dig, och finns risk för att man kan behöva en näsduk till den filmen tror jag, om jag minns boken rätt....

Vardag igen


Nu börjar jag verkligen känna av att man är inne i vardagslunken igen. Det blir mest jobba-träna-äta-sova och det blir ju så fantastiskt tråkigt efter ett tag. Så måste ta tag i att planera in lite roligheter så man bryter av vardagen lite...

Idag är det fredag och ska bli skönt med helg. Ikväll blir det filmmyskväll med Petra och imorrn efterlängtad träff med Hellas. Annars lite oklara planer. Ska försöka ta tag i jätteprojektet att städa ur och sortera klädkammren. Dragit på det ett tag men känner hur otroligt skönt det vore att få ordning på alla grejer där inne..... kanske en söndagssyssla :)





Nu är jag igång!


Första cirkelfyspasset på fem-sex veckor avklarat och det var helt galet jobbigt men nu är jag igång! Och så kul det är! :) Kommer nog ha lite svårt att gå imorrn haha men det är härligt med träningsvärk.

Nu inför hösten och nystart av min träningsutmaning så tänkte jag summera hur våren gick. Jag höll på mellan v 1 och v 26. Utmaningen var alltså tre träningspass i veckan och det lyckades jag med i 19 veckor, 3 veckor var nästan godkända (i betydelsen att det var tre tillfällen men ett var bara promenad) och 4 veckor klarade jag det inte. Måste ändå säga att jag är nöjd och ska kämpa på ännu bättre under hösten nu! Pepp pepp!!

Nu blir det te i soffan och sen ska det bli grymt skönt att krypa ner i sängen :)



Sköna helgdagar


Väldigt trevlig kräftskiva hos familjen igår. Helt underbart vad gott det är :) och mysigt och sitta och pilla, äta, dricka vin och prata. Tror inte vi skrämde bort David heller hoppas jag :)

Idag har jag hjälp mamma med att gräva ny plantering till deras rosor. Svettigt men rätt kul och skönt att få jobba lite med kroppen. Imorrn smäller det igång med träningen igen och jag ska ta mig ur detta förslappade tillstånd haha, underbart!

Pappa hjälpte mig at skruva ihop ett nytt badrumsskåp idag också som jag nu på kvällen fyllt med massa prylar. Blev verkligen hur bra som helst. Denna pryder nu sin plats i badrummet:



Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och kolla på State of Play som går på trean. Ladda för nästa vecka som säkerligen kommer innebära mer drag på jobbet när alla kollegorna kommer tillbaka. Men det blir bra, var nästan lite trist när det var så lugnt den här veckan.

Mums :)

img_7809 (MMS)

..


Ledig och solen skiner


Ledig dag och solen skiner :)
Inte supervarmt men här ska solas ändå!
Blir en tur till Björnön med syster och mamma. Lite lunchpicknick och en god bok så är dagen gjord.

Ha en bra dag!





Störst av dem är kärleken


Tappade lite fokus på alla vardagligheter idag när jag surfade in på
den här bloggen. Det är Micaela som skriver om sitt liv med sin dotter, hon har cancer och kanske bara dagar kvar att leva.

Citat " Hon frågar om jag verkligen ska dö. Om att hon måste packa min väska till himlen. Om det finns bilar som kan flyga så att hon kan hälsa på. Mest av allt vill jag ha din sjukdom mamma, för jag vill vara med dig. Min älskade Alvis. Så stor är kärleken. Mamma vill alltid vara hos dig. Jag vill stanna tiden och bara var med dig."

Att livet kan få var så brutalt orättvist.... finns inga ord.


Inskolning på jobbet igen


Nu är jag då tillbaka på jobbet och i vardagen efter fem veckors underbart skön semester. Det är alltid lite segt att komma igång igen och så känns det verkligen den här veckan. Men ger mig själv lite tillåtelse till en "inskolningsvecka" som dessutom bara blir fyra dar. Ska vara ledig på fredag och njuta av fint väder med syster yster som är hemma.

Nu när jag håller på och landar i vardagen så inser jag att jag behöver nån målsättning för den här hösten både jobbmässigt och privat. Ska fundera lite på den ... kommer fortsätta med målet att träna minst tre ggr i veckan och från nästa vecka är det skarpt läge igen. Dags att komma tillbaka i form igen efter total avkoppling på semestern :)

Idag har det regnat och åskat i princip hela dagen och kvällen har blivit en innemysarkväll. Har tvättat och städat och nu myser jag i soffan med tända ljus och te. Lite höstkänsla... tur att solen ska komma tilbaka imorrn! :)

Sista veckan på semestern hade jag och Ann "hemmacharter" med sol och bad varje dag på olka platser runt stan och det var verkligen en grym vecka! Några bilder:












Imorrn blir sista arbetsdagen för veckan och sen mys med syster på fredag, förmodligen ut på stan en sväng på kvällen och på lördag ska jag få träffa Emmas David för första gången :) Kul! Blir kräftor med familjen på kvällen. Mmmm en mkt bra helg tror jag det blir!