Invigning Tele2arena


I helgen var det då dags för invigningen av Tele2arena där Robyn, Winnerbäck och Kent spelade. Fick en riktigt mysig helg i Sthlm med syster och hon ska ju flytta ur sin lilla kub nu så det blev sista natten där också. Konserten var riktigt bra. Lite märkligt med tre så stora artister som spelade i bara 45 minuter var med en skum paus mellan men under Robyn kändes det rätt lagom långt. Men både Winnerbäck och Kent har så galet mycket låtar att det känns kort och det fattas för mycket man skulle velat höra. Som alltid när det var länge sen jag såg Kent så är det lite nervöst, som att träffa en vän man inte pratat med på länge men efter några takter så fanns den där fina känslan i hjärtat <3 Bästa nyheten var att de börjar spela in nytt album i december!! Lite bilder kommer här:

 

Robyn

 

 

Winnerbäck

 

 

 

Kent

 

 

 

 

 


Fredag!

 
 
Hur skönt som helst med fredag :) Blir dock inte så mycket party ikväll, vi ska ha grillafterwork hemma hos en kollega och det blir nog rätt lugnt. Sen blir det Stockholm i helgen då jag och Emma ska på invigningen av Tele2arena och se Robyn, Winnerbäck och framförallt Kent <3
 
Happy helg på er!
 
 
 

Trötta tjejer


Det tar lite på krafterna att vara igång i vardagen igen och igår blev det en helkväll i soffan med fotboll medan det regnade och åskade ute. Rätt skönt med en soft kväll och den här tjejen trivs med det vill jag lova :)

 

 

 


Nya träningskläder

 
Nu är jag tillbaka på jobbet sen en vecka och inne i vardagen igen. Saknar semestern men den lilla fördelen är att det är lättare att hålla vettiga rutiner när det gäller mat och träning. Så skönt att vara igång med träningen ordentligt igen. Var dags att uppdatera lite träningskläder så blev lite nytt från Soc. Hmm anar att lila blir lite av ett tema i höst :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista semesterdagarna

 
Nu är då den här sommarsemestern slut för den här gången. Imorgon börjar jag jobba igen. Skulle ju ljuga om jag sa att jag var alldeles jublande glad över detta faktum haha men jag kan verkligen inte klaga på nåt, semestern har varit underbart skön. Känner mig ordentligt utvilad både i kropp och själ och jag har hunnit med att göra allt jag ville. Med litet undantag för att det inte blivit så mycket träning som jag önskat kanske men det ska jag råda bot på med början imorgon :) 
 
Räkkryssningen i onsdags var väldigt trevlig! Torsdagkväll träffade jag Tina och Eva och åt middag på stan. Fredag och lördag blev baddagar i grusgropen i Vad, vilket underbart ställe! Och så var det kräftskiva/inflyttningsfest hos Martha i fredagskväll med Emma och igår kväll hade jag och Ann räkafton hos mig och avslutade med drinkar på stan. Fest i dagarna fyra med andra ord :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har det blivit lite pyssel här hemma inför jobbstarten imorgon. Tvättat, plockat undan, handlat och lagat matlådor så nu ska jag väl vara redo för att dra igång vardagen igen... och det känns ändå helt okej. Jag ser fram emot den här hösten och hoppas att den blir allt jag önskar.