Uppdatering

 
Nu har jag fått höra från flera personer att jag varit väldigt tyst här ett tag och det minsann saknas en uppdatering :) och det får jag ju hålla med om haha.
 
Jag har varit på min träningsformsutbildning i indoorwalking i Malmö. Det var fyra galet intensiva och roliga dagar med ett härligt gäng träningsnördar :) Vi tränade fyra ggr om dan och däremellan pratade vi träning. Jag och Pia som jag åkte med här från Västerås kom hem och är jäkligt peppade att komma igång nu. Jag har hållit tre testpass för vänner och kollegor. Och nästa söndag ska jag hålla ett sista genrepspass inför licensieringen som är den 11 december. Huu pirrar lite i magen när jag skriver det för nu börjar det närma sig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det har varit hyfast intensivt på jobbet den senaste tiden och även om jag inte vill det så slukar det en hel del energi, speciellt den här mörka årstiden känner jag. Så nu är det lite nedräkning mot jul och ledighet helt klart. Ska försöka vara ledig alla mellandagarna så jag får lite tid att bara vara. Sen vet jag ju vad som väntar på andra sidan årsskiftet med årsredovisningsarbetet så kan vara bra att ladda batterierna inför det.
 
Allhelgonahelgen var vi i Surahammar och tände ljus på graven och det var som alltid hjärtskärande vackert med alla ljus. Alltid älskade, alltid saknade <3
 
 
 
Som sagt nedräkning mot jul och på söndag är det första advent och då får man i alla fall lysa upp med massa ljus när snön lyser med sin frånvaro... Och så får man en påminnelse att det verkligen är dags att ta tag i det där med julklapparna! ;)
 
Annars bjuder helgen på födelsedagsfirande av fin vän och Friskisfest på ACC med cirka tusen andra träningsglada personer så det kan ju bli hur kul som helst :)
 
Ha en fortsatt fin vecka och lovar att bli bättre på att skriva framöver ;)