Sååå fina




Det blev en jättefin dag igår. Mikaela och Marus var så himla fina :) Det är Emma som har tagit det här fina kortet på dem. Och sången gick faktiskt riktigt bra. Blev konstigt nog mest nervös halvvägs in i första sången.. DÅ började knäna skaka lite så där som man bara känner själv och ingen ser :) Det var många som tackade oss efteråt och det är roltigt att känna att det uppskattas, då är det värt den där nervositeten innan. För fler kort från dagen kolla
här

Festen blev också bra, lite speciellt var det eftersom det var första gången brudens och brudgummens föräldrar träffades.. men det gick bra och inga skandaler blev det :) Jag och Emma sjöng en liten överaskningssång; en svensk bröllopstext till sången Halleluja av Jeff Buckely. Och sen lekte vi skoleken med brudparet också haha riktigt kul var det när båda två var rörande överens att om de hörde en inbrottstjuv i lägenheten så var det Mikaela som gick och tittade :)

Idag har jag varit hemma hos mappa och solat och så har jag och mamma storhandlat. Blev ingen segling då det inte blev riktigt så varmt som vi hoppats, men en bra dag ändå.

Imorgon ska jag ta mig ner till F&S och köpa ett träningskort för hösten och så ska jag träna! Nu ska jag komma igång på riktigt är tanken :)

Bröllop idag

Idag är då dags för bröllop (igen :) Det är kusinen Mikaela som ska gifta sig med sin Marcus. När jag drog upp gradinen imorse så sken solen (och gör fortfarande) och då kändes det som det kommer bli en bra dag idag så jag hoppas på det.

Igår kollade jag på friidrott på tv men somnade i soffa med Maija på magen :) Snubblade i säng vid halv elva och har sovit som en stock hela natten. vaknade vid halv nio och kände mig väldigt utvilad så jag gick upp och drack lite te och läste en bok. Nu har jag precis börjat sjunga upp inför vigseln. Undrar vad grannarna tycker om att jag sjunger skalor klockan tio på lördag morgon haha Nåja de hade fest igår och det hördes mer än väl så det får de ta :)

Ja jag och Emma ska sjunga på vigseln idag, det blir: "Aldrig ska jag sluta älska dig" och "Älska mig" och sen kanske det blir en liten överaskning på festen också :) Det ska bli jätteroligt men jag vet att jag kommer vara galet nervös precis innan, men det hör väl till...

Ska strax börja fixa iordning mig och det är riktigt kul att få köra hela grejen med nyrakade ben, smink, fixa håret snyggt (idag ska jag försöka locka det) och så en snygg klänning. Kul att få känna sig lite extra fin. Kan tänka mig att Mikaela känner ungefär likadant :)


Möhippa nr 3...och lite annat

Helgen blev så där lugn och skön som jag hade önskat. Jag och mamma hade en mysig kväll i fredags med sushi (som mamma provade för första gången och älskade :) och så såg vi Mamma Mia. Supermysig feelgood film som vi gick ifrån leende och sjungande Thank you for the music :)

När det har varit rätt mycket de senaste helgerna så är det fantastiskt hur mycket man kan uppskatta att bara ligga i soffan och läsa en bok, vilket var det jag gjorde i lördags. Söndagen spenderade jag hemma hos mappa och lyckades sola lite, annars var det övning med Emma och så åt vi kräftor med farfar och mormor. Bara mysiga saker med andra ord.

Och jag behövde en vilsam helg för den här veckan är rätt intensiv på jobbet med bara tidiga mornar och långa dagar. Idag har jag varit i Falun med vårt projektnätverk och lagt upp planen för höstens projekt som rör fritid och kultur området. Kommer nog bli bra när vi får ordning på det. Blir två dagar i Sthlm i början av december för sammanställning och trevligt umgänge och det är ju alltid skoj :)

Så igår var det då dags för sommarens sista möhippa! Mickis gifter sig ju på lördag och har egentligen redan haft sin möhippa med sina kompisar men vi släktingar ville också göra nåt så vi hade tjejmiddag/möhippa igår. Åldern varierade mellan 2 år (Tilda) till 82 år (mormor) och det var supermysigt! Vi åt en jättebuffé med tacos och sen körde vi Singstar i flera timmar. Väldigt uppskattat! Säger varje gång jag kört det att jag borde köpa ett själv men då skulle väl grannarna börja klaga haha

Imorgon är det heldag med budgetberedning på jobbet och sen är det hipp som happ fredag igen....och då får jag väl hålla mig hemma och ladda inför bröllopet och sånginsatsen på lördag. Det verkar som det kan bli riktigt fint väder i helgen och det vore väl toppen! Sen pratade vi om att ev dra ut med båten på söndag för säsongens kanske sista segeltur.....Låter väl som en bra helg? :)

Möhippa nr 2

Jag har varit lite seg att skriva nåt om möhippan i helgen, sorry. En kombination av att jag var galet trött när jag kom hem och sen fick jag virus i min dator så den befinner sig hemma hos pappa och blir ominstallerad. Jäkla skitvirus! Tur att man har en pappa som kan sånt där, vill inte ens tänka på vad det hade kostat att lämna in den....Förhoppningsvis kommer datorn tillbaka hem ikväll och livet kan återgå till det normala :) Nu sitter jag på jobbet och smygbloggar lite...

Möhippan :) Det blev en riktigt lyckad dag och Minna hade det minst lika kul som vi hihi. Tur med vädret hade vi också, mot alla odds så kom faktiskt solen fram ett tag också. Utmaningen för dagen bestod av friidrott och jag tror ingen av oss hade hållt på med det sen i skolan så det var en utmaning. Vi var nog alla lite ledbrutna dagen efter också men kul var det! Sen blev det en supermysig middag på kvällen och dans hela natten på
Undici. En mycket bra dag och det ska bli kul att träffa alla igen om bara ca två veckor när det är bröllop. Bilder från dagen finns här :)

Nu i helgen ska jag varken på möhippa eller bröllop :) och jag tänker ta det vääldigt soft. På fredag ska jag och mamma äta sushi och gå på Mamma Mia och på söndag ska det ätas kräftor med familjen och förberedas en del inför Mikkis möhipppa och bröllop så det lär bli shopping och sångrep. Och så tänker jag ta sovmornar :)))


Kort på de lyckliga paret

Nu har det kommit kort från fotograferna på Johanna och Maria och jag måste passa på och lägga in ett här så ni får se hur fina de var :)






Fin dag

Det blev en jättefin dag igår trots regn. Men under cermonin som var utomhus höll det uppe och det var det viktigaste. Under midagen fullkomligt öste regnet ned så vi knappt hörde vad bordgrannen inne i tältet sa :) Stövlarna kom väl till pass och till och med brudarna gick omkring i stövlar till sina vita klänningar.

Det serverades massa god mat, fina tal, massa fin musik och spex. Så som det ska vara på en bröllopsmiddag. Tror alla fick en tår i ögat av Johannas pappas tal. Mitt tal gick bra men var lite mer nervös för att läsa upp hälsningen från Mike i USA, pratar inte engelska varje dag längre, men det gick bra och Johanna blev riktigt överaskad så det var kul. Då kameror var förbjudna under dagen har jag inga bilder att visa utan dem får vi senare av fotograferna.

Hade ju planerat att sova kvar men efter middagen fick jag så fruktansvärt ont i huvudet och började känna mig allmänt krasslig så jag åkte hem med Johannas föräldrar på natten. Och det var skönt att komma hem och sova i sin egen säng. Sov halva dagen idag och nu mår jag bättre. Var lite orolig att jag skulle lyckas bli sjuk lagom till jag ska börja jobba igen... men nu har jag en dag imorgon också att vila mig på. Sen drar vardagen igång igen på tisdag. Vilket faktiskt känns helt okej.





Förberedelser

Idag är det hemmapyssel som gäller. Ska städa och tvätta så jag inte behöver göra det på söndagkväll efter bröllopet :) Sen ska jag stryka min klänning (bestämde mig till slut för att jag inte hade råd att köpa ännu en ny så det får bli en favorit i repris) raka ben, noppa ögonbryn, skriva klart mitt tal, fixa kort, packa....Med tanke på hur vädret sett ut de senaste dagarna har jag inte tagit några risker och gick och köpte ett par gummistövlar igår. Svartvita så de matchar klänningen :)



Men nu ser det faktiskt ut att bli uppehåll imorgon och det håller jag alla tummar och tår för. Lite roligare med en utomhusvigsel om det inte regnar. Jag blir hämtad kl 9 imorgon bitti och jag har svårt att bestämma mig för om jag ska åka ombytt eller ej hmm, stora problem här hemma nu haha...

Familjen kommer hem idag och det blir nog skönt för stackars Emma som varit magsjuk nere i stugan mest hela tiden. Usch. Men de andra verkar ha haft det bra i alla fall. Får se om jag hinner träffa dem nåt ikväll kanske.

Regn, regn, regn

Nu är min sista semestervecka då inledd och det bara regnar, regnar och regnar... hade tänkt att få till några mer sol&bad dagar men det verkar rätt kört. Så jag har parkerat mig i soffan och läst ut de två sista böckerna i Stieg Larssons Millenium serie. Grymt spännade och jag fattar inte varför jag väntat så länge med att läsa dem. Men men den som spar han har uppenbarligen :) Tråkigt att de är slut nu bara...

Ja annars roar jag mig med att träffa lite väner och gosa med katterna... lite bröllops- och möhippepyssel hinner jag också med. Augusti kommer bli en intensiv månad med tre bröllop och två möhippor :) En månad i kärlekens tecken alltså.


Drömmer mig tillbaka till den här badviken i Stockholms ytterskärgård.... var ju faktiskt bara en vecka sedan.