Regndagar = fixardagar

 
 
 
Det blev visst två regndagar den här sista semesterveckan så nu har jag tagit tag i lite pyssel i lägenheten. Igår var det storstädning av garderoberna och utrensning av kläder jag inte använt på länge. Jösses vad mycket kläder jag har samtidigt som jag inte hittar nåt att ha på mig. Skumt det där :) 
 
Sen pausade jag med en tur till Skultuna fabriksbutiker med mappa och åt godaste räkmackan. Rekommenderas! HIttade fina Höganässkålar som såldes ut billigt som nu används som vattenskålar till katterna :) Fint ska det va! 
 
 
 
Idag var det kökets tur och rensning av köksskåpen, slängt massa gammalt och så rensat ut alla matlådor som inte har nåt lock (skumt det där undrar var alla lock tar vägen egentligen?) Jäkligt skönt att rensa och slänga måste jag säga. Synd att det inte syns så mycket. 
 
Men nu är jag grymt sugen på ett glas kallt vin och ikväll ska det kombineras med räkkryssning tillsammans massa fina folk <3 
 
 

Soliga lediga dagar

 
Semestern fortsätter och fina soliga dagar avlöser varandra. Livet känns rätt fint just nu...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Segelsemester

 
En vecka blev två veckor på sjön. Den svenska sommaren visade sig från sin bästa sida och jag hade ingen lust alls att åka hem :) Går knappt att beskriva hur vackert det är ute i skärgården så här kommer en riktig ordentlig bildbomb istället: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Dagar i solen

 
Efter midsommar...
 
Cityfestival. Grillkväll. Fest hos mig. Kajenhäng med Linda. Första semesterdagen med gofika. Power meet picknick med fina folk. Trädgårdsfest med allsång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon blir det sol och bad med Linda och sen måste jag ta tag i att tvätta och packa för segelsemester :) Ska bli så underbart härligt att få komma ut på sjön igen. Fly allt här hemma ett tag och bara vara i naturen. Få tid att bara vara, läsa böcker, sola och bada. Hinna ifatt sig själv och hinna tänka klart alla de tankarna som snurrar i huvudet. 
 
Sen hoppas jag på fler upptåg och äventyr med alla fina folk här hemma när jag kommer tillbaka :) <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen semester

 
Äntligen är det dags för långledigt. Jobbar sista dagen idag och sen blir det fyra veckors ledigt. Känns som en dröm. Ska bli så skönt och välbehövligt. Behöver landa lite i mig själv och bara vara....