It's all gonna be different from now on

Afterwork i fredags med nuvarande och blivande kollegor blev oväntat trevligt. Kul att träffas utanför jobbet och se lite mer vilka alla är. Många positiva och en och annan negativ överaskning. Den lugna myskvällen övergick till fest och vi drack tequila vilket var riktigt länge sedan. Insåg varför när kvällen slutade med att vi sjöng karaoke  ;)

100354-57



Igår var jag på konsert på Katalin. Magnus Tingsek. Får tacka syster för att hon introducerade mig till denna fantastiska musik. Gick därifrån med ett leende på läpparna och ett lättare hjärta. Himla trevligt hade jag med Lotta också. Hon känner mig mycket bättre än vad jag tror ibland.

100354-58


_______________________________________________________________________________

Saker och ting har fallit på plats i mitt liv efter jul och nyår. Haft så mycket tankar och känslor som snurrat och jag har känt mig väldigt splittrad. Men nu har jag fattat beslut om min framtid som känns rätt i hjärtat. Jag ska flytta hem till Västerås under våren och har börjar leta lägenhet, ska på första visningen på tisdag vilket känns jättespännande!  Känns märkligt att jag ska avsluta min tid i Uppsala men jag är färdig med den här staden nu. Det är dags att gå vidare. Börja ett nytt kapitel i staden där jag känner mig hemma. Självklart känns det svårt att flytta ifrån vänner här i stan men vi har alla våra egna liv nu och jag måste göra det som känns rätt för mig. Vi är så pass bra vänner också så jag tror inte det förändrar så mycket. Och jag kommer ju vara här i stan varje dag för jag lär få pendla tills jag hittar ett annat jobb eller blir förflyttad till Västeråskontoret......

Så det kommer bli en mycket spännande och händelserik vår. Känns fantastiskt :)

vilse i en dimma av ljud


Jag vill stanna vid sidan av vägen ett litet tag
och söka detta flyende ting, som är jag
På vardagens alla vägar går tanken vart den vill.
Jag vill fånga den aning och hålla den still.
Så vilsam är livets ingång så strid är dess älv
Jag vill stanna vid sidan av vägen
och nå mig själv.....


100354-56


Vintern kom till sist

Ja när man vaknade imorse så var världen vit.

100354-55


Det blev nästan som jag ville på jobbet. Får ny chef, ny enhet och nya arbetsuppgifter från och med 1 feb. Ska bli lite spännande, och skönt med omväxling. Nu kommer jag även jobba inne i Uppsala vilket helt klart underlättar livet en hel del. Dock har vi inte fått några besked än om uppsägningar vilket är påfrestande för en del.... måste säga att de inte sköter det hela så snyggt. Får se om det händer nåt mer i veckan.

Var hemma i Västerås i helgen och myste med familjen. Kollde in brorsans nya lägenhet, riktigt mysig. Skumt att han bor precis där jag har spenderat mina första krogkvällar som 18 åring :) Man kan ju inte klaga på läget direkt. Sen har jag, Emma och mamma kollat på massa Grey's Anatomy avsnitt.... mys!

Var på en skum spontan fikadejt innan jag åkte hem.... kunde ha varit bra men nej inte riktigt. Intressant i alla fall :)

World of it's own

Så tog äntligen den här veckan slut. Imorgon får vi första beskedet om vad som kommer hända på jobbet. Spännande! och lite nervöst....

Helgen blev mycket bra. Precis vad jag behövde.

Emma har varit här och myst med mig och katterna. I lördags åt vi godaste pizzan i stan (La Colina på Pinocchio) och var på bio. Såg The Holiday, mysig film och Jude Law var så sjukt snygg ;) Filmen fick mig att vilja bli kär, så där på riktigt ,i en riktigt bra kille. Vilket säkert är mening att man ska känna efter att ha sett den filmen, finns inget bättre än en feelgood film när man behöver det som bäst...

100354-53


Tänker mycket på hur den närmsta framtiden kommer se ut, hur jag vill att den ska se ut.... Många tankar helt klart men tycker ändå att jag börjar närma mig ett svar. Sen är det inte säkert att det går att genomföra på en gång men det underlättar ju att veta vad man vill ....  Det var väldigt skönt att ha syrran här. Det är fantastiskt att umgås med någon som man inte behövde förklara så mycket för, som bara vet... Du är bäst älskling!

100354-54


































closure

Det är storm i Uppsala ikväll. Rutorna skallrar och mina möbler på balkongen far omkring. Rätt mysigt när man kan vara inomhus. Men vädret passar min sinnesstämning. Eller snarare så kommer vädret imorgon bitti när stormen har lagt sig kännas som det gör i mitt hjärta nu.... som lugnet efter stormen. Äntligen har jag fått mitt avslut. Closure.

Tomheten finns helt klart. Och en vän sa det mycket bra... där det förut funnits hopp, sorg, bitterhet, ilska, längtan finns nu... ingenting.... och det känns som en lättnad. Men också som ett tomrum. Som nu ska fyllas med annat. Och jag ska försöka hålla mitt nyårslöfte att bara fylla mitt hjärta med sånt som är sant mot mig själv och den jag är och vill vara.

avtryck

Ja då är jag tillbaka i Uppsala, tillbaka på jobbet och i vardagen igen... Det enda positiva med det nu är mina gudomligt gosiga kissar. Annars känns det mesta halvkul just nu. Vill inte alls vara här.

Den här dagen blev inte alls vad jag hade tänkt och ikväll är det många tankar som blandas med tårar.... Känns som jag är på helt fel platser nu. På jobbet. I den här staden. Känner mig inte hemma här längre... Något har förändrats men jag vet inte vad. Har ett hål i hjärtat och en längtan bort. Till något nytt, till något annat. 

Hade hopp om att saker skulle förändras. Att det skulle vara min tur nu. Men så blev det inte. Det var inte rätt och jag är nog mer besviken än jag trodde. Hade hoppats både på jobbet och på personen..... Känner mig själv bättre nu i alla fall märker jag. Vet vad jag vill och behöver, och definitivt vad jag inte orkar med. Vill ha det enkla, det självklara... Och jag är nog tillräckligt naiv för att tro att det finns :) 

"Jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån, en rörelse i ögonvrån "

Gott nytt år

Nu är det 2007.

Och igår var det bröllop. De var så otroligt vackra Carro och Peter. Blev alldeles tårögd när jag såg dem komma in i kyrkan. Sen var jag så nervös så jag trodde jag skulle kräkas men sången gick väldigt bra. Vi fick så mycket komplimanger så jag nästan blev generad :)  

Här är det vackra brudparet

100354-49

Festen blev himla kul fylld med massa fina tal, spex, sånger, god mat gott vin och många skratt :)  Brudparet fick verkligen bjuda på sig själva hihi. Sen blev det dans och det var rörande att morfar dansa med Carro. Betyder  nog otroligt mycket för henne att han kunde vara med igår. Vid tolvslaget var det fyrverkerier och champange. Vi kunde se ut över hela Västerås och alla fyrverkerier över stan. Vackert.

100354-48


Idag är jag otroligt seg... sovit ett par timmar på eftermiddagen och det lär inte bli mycket gjort idag. Känns lite som luften gått ur en. Men nu börjar 2007. Jag är inte så mycket för nyårslöften men ett kan jag väl klämma ur mig ,och det är att jag lovar att försöka leva så sant mot mitt hjärta som jag kan.

Imorgon bär det av hem till Uppsala igen. Ledig på onsdag också vilket känns väldigt skönt. Hem och mysa med kissarna....

Så här pigg och glad var jag igår :)

100354-50