Ljuset är på väg tillbaka :)

Provar nya iPhonens kamera lite nu och då och så här såg det ut från mitt fönster igår kväll.


Mycket nu

Ja det säger vi rätt ofta: det är mycket nu. Och det är det ju, helt galet intensivt på jobbet just nu bland annat. Men att man har så mycket omkring sig att det blir en ursäkt för att inte göra det man vill då borde ju det vara en signal att det är dags att prioritera. För man hinner inte allt så är det ju..

För egen del prioriterar jag träningen framför rätt mycket annat. Helt enkelt av anledningen att jag mår bra av det! Och att det är ett utlopp för den stress jag bygger upp under intensiva dagar. Och sen så klart tid med vänner och familj, kommer alltid vara det jag mår bäst av :)

Så ursäkta om bloggen är lite ouppdaterad nu men annat får gå före :) Ser dock ljuset i tunneln, om två veckor ska vi vara klara!!


Dagens tanke





Fullt fokus


Dagarna bara rusar förbi just nu när jag har så här mycket att göra på jobbet. Blir långa dagar och sen försöker jag prioritera att ta mig iväg och träna... sen blir det inte så mycket annat. Riktig jobba, äta, träna, sova veckor nu....

Så helgen har gått åt till att återhämta mig lite. Körde ett skönt gympass med Therese i lördags och det är verkligen en helt annan grej att ha en träningskompis med sig, känns som vi pushar varandra på ett bra sätt att ta i lite mer än vad jag gör när jag är där själv. Men annars har det varit rätt lugnt. Sen är det typ årets fattigaste helg så gjorde inget alls med två sköna hemmakvällar :)

I fredags morse hade vi den här fina utsikten från fikarummet på jobbet:



Nu äväntar ännu en fullspäckad vecka men väntar lite trevligheter till helgen att se fram emot. Afterwork med kollegorna på fredag och sen återträff med gymnasieklassen på lördag. Det ska bli himla kul att se vad alla har för sig nu så här tretton år senare :)


Men ännu är det söndagkväll och den spenderas i soffan med den här gosbollen :)





Helgen kom och gick


Helgen kom och gick rätt snabbt. Hann dock fylla den med rätt mycket trevliga händelser :)

I fredags körde jag träningsafterwork innan jag landade i tvsoffan hemma, där jag också somnade till Skavlan haha lite pensionärsvarning på den, men var himla skönt ändå.



Efter en skön sovmorgon i lördags tog jag en långpromenad nere vid vattnet och njöt av det fina vädret. Härligt att se lite sol och känna att det går mot ljusare tider nu.



På kvällen var jag och Tina ute på stan. Middag på Varda och sen tog vi en sväng till nya stället Hatthyllan. Himla trevligt ställe måste jag säga. Bra musik som man knappt kunde låta bli att dansa till :) Och det var hur kul som helst till det blev lite för mycket folk runt tolvtiden, då kunde man knappt röra sig därinne. Kul med en riktig tjejkväll i alla fall! :)

Blev frukost till Vinterstudion imorse och Maija gjorde mig sällskap:



Så nu är det söndag igen och håller mentalt på att ladda för nästa vecka när jag kommer jobba väldigt intensivt med att få ihop årsredovisningen. Målet är att vara klara fredageftermiddag och vore ju himla skönt om vi kunde hålla den tidsplanen.... kan man ta helg på riktigt sen :)

Men först en mysig söndagkväll i soffan tror jag minsann! :)



Trettonhelgen


Fyra lediga dagar försvann väldigt fort. Men det har varit väldigt bra dagar. I torsdags var jag hemma hos föräldrarna och badade bubbelbad, myste framför brasan, åt middag och bara slappade framför tvn.

I fredags var det dags för Joannas och Jakobs 30 års firande och det blev ett riktigt partaj! Det är så kul att gå på en välordnad fest med mat, dans och trevligt folk. Vi hade verkligen hur kul som helst och jag hade träningsvärk i vaderna efteråt efter allt dansande i höga klackar :)



Igår blev det en rätt lugn dag men sen kom Petra och Ulrika hit på kvällen och vi åt lite mat, drack lite vin och pratade. Vi hade funderingar på att gå ner på stan men tyckte vi hade så trevligt att vi blev kvar hemma. Vilket i efterhand nog var ett klokt beslut :) 

Var lite seg imorse men hängde på mamma och pappa ut till Lövudden för en promenad i solen vid Mälaren och det var otroligt skönt och vackert! Hade bara med mig mobilen så fick bli några mobilbilder:













Nu sitter jag och myser i soffan efter ha tvättat och lagat matlådor till veckan. Tina kommer hit om en stund och fikar. Sen är det bara kvar att ladda för en hel arbetsvecka igen. Pust.


Då var vi igång igen


Nu är det nya året igång. Får dock en rätt soft start med bara två arbetsdagar den här veckan :) Och det räcker, har varit galet trött när klockan ringer kl 7, så dags att jobba på att vända tillbaka dygnet lite.

Nyårslöftet från förra nyår att träna minst tre gånger i veckan missade jag med 28 st träningspass, grr irriterande. Slutade på 128 st pass 2011 och hade behövt 156 st. Jaja det blir till att ta nya tag dett här året :) Vet ju att jag i alla fall skapat mig en god vana och det blir nog inte så svårt att hålla kvar i det nu, för jag märker ju framförallt hur bra jag mår av att hålla igång regelbundet. Och så har jag ju väldigt skoj ihop med mina nya träningskompisar på Friskis vilket är en kul bonus!

På måndag drar jobbet igång på allvar igen med utvärdering av nya nämndorganisationen, utbildning av nya nämndledamöter och så klart årsredovisningen. Men först väntar fyra lediga dagar och det känns ju riktigt trevligt. På fredag är det 30 års fest för Joanna&Jakob (eller säger man 60 års fest då kanske :) vilket ska bli riktigt skoj. Klackarna i taket! :)




Nyårsafton


Det blev en mycket lyckad kväll, här kommer ett gäng bilder:































Nu går vi in i 2012 med förhoppningar om ett fantastiskt bra år!