Glad påsk


Underbart skönt med påskledigt! Tyvärr är jag väl inte helt mitt bästa jag då jag dras med en förkylning men jag kämpar på! :) Ingen feber i alla fall.

Hunnit med fikadejt med syster, storhandling, kalkonmiddag, utekväll, påskmiddag, filmkväll och en heldag i solen på föräldrarnas altan :) Med lite vilopauser däremellan så har det gått rätt bra. Tyvärr har jag fått avboka all planerad träning vilket är irriterande men bara gilla läget.

Årets påskägg, som vi barn traditionsenligt fick leta efter, innehöll superfin skål! Mkt bättre än godis :)

Imorgon blir det lunch med Eva, och fortsatt uppskattande av det fina vädret. Saknas bara lite värme nu!!!

 

 

 

 


Wayward Angel

 
 
Innan jag skriver nåt annat så måste jag passa på att slänga in ett filmttips: The Perks of Being a Wallflower (Tack Emma för tipset <3 Så himla fin och ikväll precis vad jag behövde se! 
 
Och för att sammanfatta den senaste veckan kan jag väl säga att det har varit en intensiv jobbvecka och en bra helg :) Och att det ska bli väldigt skönt med den kommande påskhelgen och några extra lediga dagar. Har inte så himla mycket planer men få tid att träffa lite vänner står högt på listan. 
 
Var ute och promenerade idag i solen och hittade mitt första vårtecken :) Nu tycker jag våren kan få lägga i en extra växel för vad härligt det är med gröna växter och blommor! Kom igen nu, vi längtar! 
 
 
 
Och så ett ord på vägen:
 

Sol och kärlek

 
Efterlängtad helg försvann alltför fort... 
 
Fredag. Myskväll hemma hos föräldrarna <3 
 
 
 
Lördag. Körde utmaningspass på Friskis: IW Intervall 110 minuter och japp det gick :) Helt död efteråt men så kul! Sen blev det helkväll på stan med massa fina tjejer. Fördrink, middag och barhäng in på småtimmarna. Hittade ett blomhjärta utanför Amaryliis på vägen hem, fint <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Söndag. Underbar solig dag på isen med syster och föräldrarna. Fortfarande solvarm i ansiktet och tror minsann de första fräknarna har tittat fram :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Många tankar, få ord

 
Inte så mycket att säga just nu så jag bidrar med lite inspirationsbilder istället :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens känsla

 
 
 
 
 

Windows&Doors

 
Tillbaka i vardagen och på jobbet. Var lite segt imorse men sen rullade dagen på och fick som vanligt bästa avslutet med härligt svettigt träningspass med favorittjejerna :) Riktigt bra ös idag! 
 
Det har varit galet skönt att ha haft några lediga dagar att landa lite och samla lite kraft och inspiration igen. Nu drar lite andra grejer igång på jobbet och det kändes bra med en liten paus. Blir inte heller riktigt lika intensivt som det varit ett tag nu. 
 
Himla trevlig kväll i lördags också. Middag med Eva, fest hos Thomas och så partaj på stan. Helkväll i ordets rätta bemärkelse haha. Lite segt igår men det får man bjuda på :) Hade ju bra tv underhållning med vasaloppet och femmilen i alla fall. 
 
Väldigt glada tjejer (jag och Ulrika) 
 
 
 
Kommande helg blir lite lugnare och det kan nog vara rätt skönt, man är ju inte arton längre ;) 
 
Och så måste jag bara tipsa om den här helt bedårande lilla videon om en hittehund som blir räddad, ta fram näsduken :)