Tillbaka till vardagen

Tänk vad en vecka kan gå fort men ändå hinna innehålla så mycket :) Det har varit underbart att vara ledig. Nu känns det i alla fall rimligt att jag orkar de fyra veckor som är kvar till jul.

När jag får distans till mitt vardagliga liv så kommer det alltid massa tankar och funderingar fram som inte riktigt orkas med i vardagsstressen. Att tänka har aldrig varit skadligt :) men det är lite frustrerande att det jag tänker på och vill förändra i mitt liv inte riktigt ligger i min makt att göra något åt. Svårt att skaffa fram ett nytt jobb själv...

Jag har i alla fall fått ny eld i glöden till min kärlek till Kent. Lustigt hur mitt förhållande till det bandet och musiken kan liknas vid en kärleksrelation. Jag var så galet nervös innan konserten men sen var det som att återse en gammal kärlek. Nu är det underbart att sätta på sig hörlurarna och svepas iväg av musiken. Finns många minnen där. Mina minnen. Annan musik av andra artister har blivit lite förstörd av att den för alltid kommer förknippas med personer jag inte vill minnas på det sättet längre. Med aldrig Kent, det har alltid varit min musik......


Underbart är kort, alldeles för kort

Bilder säger mer än tusen ord i dett fall :)

image138


image139


Kent Annexet Stockholm


image140


Ryan Adams China teatern Stockholm



image141






























Jag och syster


Kärt återseende

Var och fikade med Kristina idag och det var så galet länge sedan (ca fyra år!!) men det var hur kul som helst! Och det kändes inget konstigt alls att sitta och snacka i fyra timmar. Precis som förr med andra ord. Mycket har dock förändrats, en riktigt stadgad kvinna nu förtiden är hon minsann :)

Imorrn är det äntligen fredag och slut på den här jobbveckan. Varit galet mycket på jobbet vilket får ledigheten nästa vecka att kännas ännu bättre. Tina och Eva kommer hit på lite soft afterwork imorrn och det ska bli supermysigt! Sen blir det en lugn helg och iväg till Stockholm på måndag!

Kent på måndag och Ryan Adams på tisdag... kommer vara hög en månad :))

Vakum


Så känns mitt liv för tillfället. Inget speciellt händer, inget dåligt men inget speciellt bra heller. Det mesta är som vanligt. Det är inget dåligt vanligt egentligen så jag ska väl inte klaga.... vill bara känna något annat ....




Eftertanke

Att stanna upp och reflektera över sitt liv gör vi alldeles för sällan. Vi kämpar på i vår vardag och fyller vår tid med allt som måste hinnas med. Därför blir det en mäktig känsla när man väl stannar upp i vardagslunken och funderar på vad man håller på med, är det här det jag vill göra, är jag lycklig, vad är det som betyder något i mitt liv egentligen.....

Ett sånt tillfälle brukar vara när man har semester från jobbet och får distans till vardagen. Jag kände väldigt starkt i somras att jag är på helt fle ställe i mitt jobb och jag verkligen vill göra något annat. Men sen har vardagen satt igång och den starka känslan är inte alls lika stark längre.

Att stå vid någons grav och tända ett ljus är också ett sätt att stanna upp och reflektera. Över den person som inte finns med oss längre och över våra egna liv som faktiskt kommer att ta slut en dag... Gör jag det jag vill med mitt liv? Är jag lycklig där jag är?

Surahammars kyrkogård, där farmors grav finns, var igår fylld med ljus, tankar på dem som inte finns bland oss längre. Det var väldigt rörande att gå omkring där och se en plats fylld med så mycket känslor.


image137


Vi borde stanna upp oftare, om inte annat för att se att vi fortfarande är på rätt kurs...

Changes

Helgen i Stockholm blev jättemysig. Johanna och Maria har en superfin lägenhet med en tillhörande gosig liten Lucy :) Galet liten katt i jämförelse med mina dock haha. Saras fest var också himla lyckad, kände inte alls många där men hon har väldigt trevliga och intressanta kompisar. Och hon hade hittat en grym dj! Kul med riktigt bra dansmusik!

image134


Jag och Tina var hemma hos Eva i veckan på vinkväll i hennes superfina lägenhet! Åt massa gott och snackade. Typiskt att när jag väl flyttat hit och vi börjar umgås igen ska Eva ta sitt pick och pack och dra till Sthlm :) Nåja det är ju faktiskt inte såå långt bort ändå eller hur?

image135


Och nu så är det då äntligen helg igen för jag är ledig imorrn! Grymt skönt med en kort vecka. Fördelen med att jobba statligt: halvdagar och fri flex :) Ska gå på afterwork imorrn (utan att ha jobbat dock :) men sen blir nog helgen lugn.

Jag tror för övrigt att jag har förlorat kampen om mitt sovrum. Maija har väckt mig klockan fyra de senaste två veckorna med att kraffsa så dörren och jama, och det hela börjar bli lite för slitsamt. Så ikväll ska jag göra ett försök att dela sovrum med kissarna och se om det går bättre :) Mina små vildar!

image136