Måndag






Promenad i solen med kameran


Underbart härligt väder idag! Vaknade med en känsla av vår när solen sken in i fönstret. Idag känns förkylningen bättre så jag tog med mig kameran och gick ut på en promenad runt Svartån i solen. Träffade på lite änder och så fick jag till min förtjusning fota lite vattendroppar :) Älskar ljudet av när snön smälter, det droppar från taken och smäller i isen... lite tidigt men såna här dagar ger en hopp om att våren faktiskt kommer :)


























Snart blir det en tur till IKEA med mamsen.....

Fredagsmys


Ikväll blir det bara mys i soffan med handboll, På Spåret och Skavlan.. ungefär vad jag känner att jag orkar med efter den här något intensiva jobbveckan och förkylning på det. Imorrn blir det en trip till IKEA med mamma. Ska köpa lite nya handdukar och kanske nåt annat kul :)

Har inte så mycket annat att komma med men delar med mig av lite tänkvärda ord:

Underskatta inte värdet av att göra ingenting,
av att bara ströva omkring alldeles ensam,
lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra

-  NALLE PUH -


Ditt liv är summan av alla dina val

- ALBERT CAMUS -


Gör man inga fel, gör man förmodligen för lite

- OKÄND -


Ha en bra helg!



Vilar mig i form :)


Förkylningen bitar sig kvar med stel hals och snorig. Så det blir till att ta det lilla lugna den här veckan tyvärr.  Ingen chans att nå målet med tre träningspass den här veckan, surt! Men nya tag på måndag hoppas jag.

Ikväll blir det middag och bio med tjejerna. Vi ska se Love and other drugs, kommer nog bli en riktigt mysig kväll. Mys mitt i veckan :) Vilket kan behövas som lite belöning för allt slit på jobbet. Men snart så är vi nog i mål och får gå vidare till andra uppgifter....

Så det blir en lite stillsam vecka det här och tror nog att helgen får bli desamma. Spara på krafterna till nästa vecka då det mesta ska knytas ihop med årsredovisningen, vi har utbildningsdag för nya nämnden, Micke börjar jobba hos oss och sen ska det hinnas med en hel del under helgen med AW, spamassage med mamma o Emma och så ska vi fira broren som fyller år... en hel del att se fram emot alltså :)


Jobb på högtryck och förkyld


Fick ställa in planerade träningspasset idag dels för att jobbet drar ut på tiden och sen vaknade jag med kli i halsen och snorig så får ta det lite lugnt... Hoppas jag kan vila bort det så det inte blir värre.

Lyssnar på lite musik för att försöka höja motivationen :) Bland annat den här fina:
http://www.youtube.com/watch?v=s_Zs7XS3XUo

Imorse fick jag reda på att fina kollegan AK åker imorron (!) till Sydkorea för att hämta sin lille kille. Helt underbart för dem men blev helt ställd själv och lite ledsen att hon försvinner nu, kommer sakna henne massor under det här året.

Blir tvsoffan ikväll med Guldbaggegalan tror jag..


Defying gravity


Söndag igen och jösses vad fort den här veckan har försvunnit.. fullt ös på jobbet med årsredovisningen och det gör att tiden inte riktigt räcker till allt man vill hinna med men snart är vi klara med den skönt nog. Och nästa vecka kommer ju Micke och börjar jobba hos oss, vilket ska bli galet kul.

Och det börjar ju ljusna nu. Vad underbart det är att få vända ansiktet mot solen och känna att den värmer. Även fast det fortfarande bara är januari så väcks den där längtan efter våren, hoppet om ljusare och varmare dagar. Och det behövs.

Fått det besvisat för mig den senaste tiden hur fel jag haft om vissa personer som funnits i mitt liv. Jag vägrar och lägga det på mig själv och kalla mig naiv för jag vill inte förlora den egenskapen att tro gott om folk. Men kanske behöver jag bli lite mer cynisk ibland för att skydda mig själv. Uppenbarligen är det korkat ibland att utgå från att andra tänker som jag och det är en läxa att lära. Får försöka hitta medelvägen mellan att tro gott om människor jag möter och samtidigt ta hand om mig själv....


Something has changed within me
Something is not the same
I'm through with playing by the rules
Of someone else's game

It's time to try
Defying gravity
I think I'll try
Defying gravity

I'm through accepting limits
''cause someone says they're so
Some things I cannot change
But till I try, I'll never know!
Too long I've been afraid of
Losing love I guess I've lost
Well, if that's love
It comes at much too high a cost!





Jobb, jobb, jobb


Japp det är mest jobb som gäller just nu. Vi jobbar för fullt med at få klart högskolans årsredovisning och eftersom jag har rollen som "producent" av den så blir det rätt intensivt just nu. Dock går det enligt planerna och verkar inte behöva jobba i helgen vilket jag var lite rädd för i slutet av förra veckan. Men blir nog tre långa dagar nu innan jag får pusta ut lite...

Har dock tagit mig iväg och tränat både måndag och tisdag och jäklar vad det känns i ben och rumpa. Var på tufft cirkelfyspass i måndags och det var uppenbarligen behövligt med lite tyngre träning för mina muskler känner att de lever idag :) Går omkring som en gammal tant och imorse fick jag dra mig upp ur sängen haha. Men det är härligt med träningsvärk, känner mig lite duktig.

Så jobb och träning det är vad som hinns med just nu...i alla fall fram till fredagkväll då blir det AW med tjejerna och sen middag hos Ulrika på lördag. Ah ska bli härligt med lite socialt umgänge! :)


Frisk


Nu är jag back in game :) Underbar känsla när febern försvinner och man känner att livsandarna börjar återvända. Gick rätt bra att jobba igår även om jag var lite trött på kvällen. Men härligt att få träffa lite folk och faktiskt göra nåt istället för att ligga och stirra i taket. Tror dock jag ska vara försiktig med att efterlysa saker att göra :) Nästa vecka kommer ska vi hinna med galet mycket till årsredovisningen så då kommer jag få känna att jag lever.... Så får nog ta en lugn helg och fortsätta samla lite krafter.

Börjar bli så galet less på vintern. Jag vet att det är jäkligt dumt och onödigt att bli det så här pass tidigt, jag menar det är ju säkerligen två månader kvar minst. Men kan inte låta bli att längta till värmen, ljuset och att slippa ha så mycket kläder på sig. Har lite inre bilder av sommar som jag plockar fram och längtar till och det här är en sån. Bilden är tagen nere vid stugan och bara älskar lugnet där.




Sjuk


Ja de där fina lata dagarna övergick till att ligga hemma och vara sjuk. Suck. Avskyr att vara tvingad att ligga hemma själv. Helt annat när det är självvalt på en ledig dag. Men klättrar lite på väggarna av detta. Feber och magsjuka har hållt mig i sängen fram tills idag. Mått lite bättre tack och lov men blir hemma imorrn också. Sen ska jag vara fit for fight att göra fem dagars jobb på två dagar :)

Tur att jag fick Brothers&Sisters boxen av min syster i jul. Nu har jag all tid i världen att titta på den. Kul att se första säsongen igen var så himla länge sen, och så får man se Rob Lowe igen vara så där galet snygg och uppvaktande. Dreggelvarning :)

Jaja har ni nåt kul att berätta så hör gärna av er, börjar bli galet sugen på lite socialt liv igen....

Lata dagar


Återigen haft några lediga dagar och jösses vad skönt det varit med sovmornar och bara kunna ta dagen som den kommer. Har varit så skönt att vakna av en kattnos i ansiktet istället för väckarklockan :) Känner dock att tiden rinner ut och vardagen knackar på dörren. Men det kan vara skönt att få återgå till lite mer regelbudna vanor också. Kommer i alla fall underlätta mitt träningsnyårslöfte :)





Live your dreams and wear your passion


Vette sjutton om jag ens sov en sammanhängande timme inatt. Förstår inte att man ska sova så oroligt bara för att man ska upp och jobba efter en ledighet. Var bedrövligt trött imorse men nu är dagen snart avklarad och bara en jobbdag återstår den här veckan :)

Ikväll blir det träning med Tina och det blir en mycket bra start på veckan i alla fall :)

Lite tankar att ta med sig så här i början av året:





Gott nytt 2011!


Fantastiskt trevlig nyårsafton blev det. Massa god mat, fyrverkerier och trevligt sällskap.


Vi pratade en del om året som har gått och våra bästa och sämsta minnen. Det var rätt bra att tänka tillbaka på vad man faktiskt har gjort under det året och att det finns en hel del ljusglimtar att minnas. Och så klart en hel del upplevelser som vi nu lämnar bakom oss i 2010. Det är ju det fina med detta att det blir ett nytt år, vissa saker får inte följa med in i det nya utan det är dags att lämna rum för nya upplevelser och nya personer.

Med förhoppning om ett bra 2011...som innehåller några nyårslöften och ett mål är att det ska tränas minst tre gånger varje vecka. Och missas det ett träningspass en vecka så ska jag ta igen det nästa vecka, för att skapa lite press. Here we go!  




Känns väldigt skönt att det bara är lördag idag och att morgondagen kan bli lite mer produktiv än den här dagen. Varit rätt trött efter att ha sovit alldeles för lite, och på måndag ska det ju jobbas igen, fast bara mån-tis sen blir det ledigt igen :) Fast lite har jag ändå hunnit med även om det kanske varit mer jobb på insidan ...


Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

Melissa Horn