Dagens bästa


Helt klart kvällens CF pass och efterföljande urgoda middag som jag även får som matlåda imorgon :)

 


Dagens tanke




I Did It!


Tjoho jag klarade det och blev godkänd på ledaruttagningen! :) Var rätt rejält nervös innan men peppade mig med att tänka att jag skulle försöka ha roligt. Jag gör ju detta för att jag tycker det är kul! Och det gick bra! Så klart märkligt att ha tre personer stå och titta på och bli filmad haha men de var snälla och såg glada ut :) Sen fick jag besked en stund efter vi var klara att de gärna vill ha mig som ledare! :)

Så nu är utbildningarna planerade till september och oktober och så mycket som folk pratat gott om dem så ska det bli riktigt skoj!

Glad tjej idag :)


One of Those Days

 
Den här helgen så kom våren på riktigt med sol och värme. Tack för det :) 
Har plockat tussilago och kunnat sola på föräldrarnas altan, härliga tider! 
 
 
 
 
 
Mycket tankar och känslor som snurrar och det är inte så himla lätt att bena ut dem märker jag. Och just nu så blöder mitt hjärta för nån vädligt nära mig som har det jobbigt och det är så galet svårt att stå bredvid och känna sig helt maktlös. Det lilla jag kan göra känns inte som nånting.. 
 
Och samtidigt snurrar tiden på med saker som ska göras... Den här veckan taggar jag för ledaruttagningen med skräckblandad förtjusning :) 
 
 
 

Fredag

 
Den här månaden bara rusar iväg och snart har redan hälften gått. Det är en hel del på jobbet just nu så dagarna där går rätt fort. Och så den här veckan har jag kommit igång med träningen igen efter mina två miserabla förkylningsveckor. Vilket känns hur bra som helst! På CF passet i måndags fick jag en härlig lyckokänsla mitt i passet och bara fånlog när vi körde övningarna, älskar den känslan!
 
Har fått en tid nu för mitt test för att bli IW ledare, nervöööst! Men också himla roligt. Ska få skivan idag med låtarna jag ska göra mitt minipass till, så sen blir det till att tänka till lite hur jag ska lägga upp det. Blir i alla fall bara jag som ska köra inför två personer som ska bedöma, inga andra. Minst sagt skum situation haha men det blir nog bra.
 
Förhoppningsvis så kommer våren igång med lite värme snart, det är fortfarande alldeles för kallt för att få nån riktig vårkänsla tycker jag. Och det ska bli spännande att se vad den här våren/försommaren kommer föra med sig ;)
 
Nu är det i alla fall fredag vilket alltid är lika skönt! Hade en effektiv kväll igår när jag efter träningen handlade, tvättade och städade hemma så när jag kommer hem ikväll kan jag ta helg utan tråkiga måsten, gillar den känslan! :)
 
Ha en fin fredag!
 
 
 

Så sant




Back to work