Julhälsning

 
Nu är det äntligen jul och julledigt! Börjar nu efter ett gäng sovmornar känna mig som mig själv igen. Har lite av en envis förkylning kvar men mycket bättre än förra veckan. 
 
Det blev en toppenfin julafton hemma hos mappa med nästan hela släkten. Och igår var jag och syrran på bio med några av hennes vänner och såg Hobbit del 2. Riktigt bra och de där tre timmar gick hur fort som helst. Nästan så jag vill se den igen :) 
 
Idag börjar äntligen JVM så det blir hockey med familjen ikväll. En av våra bättre traditioner :) 
 
Hoppas ni alla haft en fin jul <3 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen klar!


Äntligen är då licensieringen klar! Och det gick hur bra som helst!! 

Var rätt rejält nervös innan och var galet torr i munnen kände jag :) Men efter uppvärmningen kände jag att jag kom igång och då började det kännas riktigt roligt också! 



Fick riktigt bra feedback från hon som var där och bedömde och fick direkt efteråt licensen i handen innan vi började prata :) Vilket var riktigt skönt för då kunde jag slappna av. 

Körde Pias pass också efteråt och det gick riktigt bra för henne också. Var hur trött som helst när jag väl kom hem på kvällen :) men samtidigt rätt speedad. 

Jäkla kul höst det här har varit med utbildningar och massa härligt folk! En tjej jag gick utbildningen på Lillsved med kom från Örebro och var med på passet, jättekul att ses igen! 

Nu är jag grymt sugen att komma igång och köra på riktigt i januari! 



Idag väntar heldagsmöte med fakultetsnämnden och imorgon utbildningsdag med nya nämnden. Pust! Men sen är det helg och då blir det trevligheter både fredag och lördag! 



Vinter!


I helgen så blev det äntligen vinter på riktigt när det kom lite snö! 

Får se hur länge det får ligga kvar men just nu är det så fint och vitt ute ❤️❄️ 







Varit en hyfsat lugn och skön helg och nu är jag inne på näst sista jobbveckan innan ledighet! Galet skönt!! 

Och imorgon har jag min licensiering!! Börjar flyga rejält med fjärilar i magen nu. 



Festkväll med Friskis


Friskis i Västerås fyller 30 år i år så i helgen var det stort jubileumskalas. Drygt 800 personer festade loss tillsammans, riktigt kul kväll!! 







Och vi hamnade i tidningen 😊



Lite småseg söndag men det får det vara värt ibland 😄