Midsommar


Midsommarafton blev en riktigt mysig dag. Det blev ju alldeles underbart sommarväder så dagen inleddes i en solstol hemma hos föräldrarna :) Härligt! Sen blev det klassisk midsommarlunch och på kvällen grillning med Ann och gänget. Allt som allt en mycket bra dag.













Nu blir det två lugna lediga dagar och hämta lite kraft inför mina två sista jobbveckor innan semestern. Ikväll har jag och kissarna haft filmkväll :) med Midnatt i Paris och The Descendants, bra filmer båda två.




Obekväm sanning



Det börjar närma sig semestertider och det märks på jobbet där tempot börjar bli lugnare, men också på hur otroligt trött jag är nu. Semestern kommer vara välbehövlig! Dock ska jag jobba två veckor efter midsommar så det är bara att bita ihop ett tag till och kämpa på.

Idag är jag lite extra stolt över mig själv då jag stod upp för mig själv och gjorde nåt jag skulle kunnat strunta i för att det blev obekvämt och jobbigt. Men jag gjorde det, var förberedd, samlad och det känns så bra efteråt. Allt löstes inte men ett första steg är att faktiskt säga vad man tycker. *klapp på axlen*

En annan lite positiv sak är att jag tog tag i att byta ut kameralinsen på min iPhone så nu kan jag fota med den igen! :) Saknat den och det kostade bara 200 kr så det var det lätt värt! Nu blir det skydd på telefonen framöver haha.

Mamma har semester nu så vi passade på att luncha på stan idag. Mycket mysigt och bra sätt att bryta av arbetdagen som kändes lite kortare. Sen blev det ett tufft pas på gymmet för att bli av med lite frustrationer och tankar. Har fått ett sånt bra gymprogram upplagt av en friskiskompis så nu lär jag får dras med träningsvärk ett tag, sweet! :)

Jaha bara två arbetsdagar kvar den här veckan då. Skönt med kortvecka den här veckan och en trevlig midsommarhelg som väntar!


Islandshästar på Ängsö


Idag har vi haft planeringsdag med jobbet på Ängsö som avslutades med en ridtur och grillning. Helt underbart trevlig dag och den här gamla hästtjejen sitter här nu solvarm i ansiktet och lycklig i hjärtat :)


Här kommer en rejäl bildbomb från dagen då bilder säger mer än tusen ord :)































Ulrika och Henriks bröllop


Trots regnet så blev det en väldigt fin och varm dag fylld med massa kärlek <3

Här kommer ett gäng bilder