Vår :)

I onsdags var det bowling och middag med jobbet. Himla kul kväll trots att jag kanske inte är någon stjärna på bowling direkt :)

image77


Nu är jag i Västerås och har idag fått nycklarna till lägenheten och skrivit på ca 30 olika papper med lån och grejer. Strax ska vi iväg och handla färg och annat kul, sen drar det roliga igång :)


Har hunnit sola lite på altanen och det är ljuvligt vilket väder det är, får klara sommarvibbar :)  Vårblommor överallt. Och nu är jag ledig i elva dagar... kan knappt fatta det hihi. Ringde från jobbet idag och det är tydligen lite kaos och jag är så glad att jag inte är där :)

image78

På väg

Nu har jag packat, städat och grejat hela helgen... väldigt mycket är klart och lägenheten känns märkligt tom och opersonlig. Tjejen som ska flytta in efter mig var här idag och tittade och nu känner jag mig verkligen klar med det här stället. Inte mitt längre.

Katterna har varit väldigt hjälpsamma och hoppat ner i varenda låda de hittat haha. Tur att jag har dem annars hade livet blivit himla trist :)

image76




Sista veckan i Uppsala nu....

there will be a day

Ja förra helgens utgång blev väl inte riktigt sådär super som det var tänkt.... eller kvällen var grym till någon idiot snodde Lottas glasögon inne på tjejtoaletten på BJ. Man upphör aldrig att förvånas över hur dumma i huvudet en del människor är. Så då försvann lite av partystämningen kan man väl säga.... så vi åkte hem.... utan att dricka vatten eller äta och jag mådde inte såå bra i söndags :) Jaja bättre lycka nästa gång.

Veckan har varit helt okej. Till slut blir det bara så mycket på jobbet att jag nästan inte blir stressad längre. Bara inse att man alltid kommer ligga lite efter och göra det bästa utav det. Blir lite lättare av att jag hittat två jobb som jag ska söka i helgen tänkte jag. Båda verkar väääldigt intressanta. Kan man ju alltid dagdrömma lite om det istället för att få panik på jobbet :))

Om ni brukar vara hemma vid 18 tiden på vardagskvällar så tycker jag ni ska kolla in repriserna av Ally McBeal som går på TV4+. Vet inte riktigt vilken säsong de är inne på men det är precis nu som hon träffar Larry (spelas av Robert Downing Jr) och när serien var som bäst. Rekommenderas.
image74





I helgen blir det till att packa, städa och tvätta.... ska åka med Lotta till Bauhaus imorgon och köpa massa flyttkartonger. Nu börjar det bli verkligt. Fick hem en massa papper idag med adressändring, nytt telefonnr och sånt. Hmm snart Västeråsbo igen *ler*
(Planeras för inflyttningsfest i maj också så håll utkik efter en inbjudan)

I've never been mean, never been as bad as it may have seen

Ah äntligen fredag! Efter en riktigt slitig och jobbig vecka på jobbet så satt en riktigt slappkväll med Sofie, en bra film och godis, riktigt fint.  Det har varit många komplicerade ärenden och jobbiga människor på jobbet den här veckan och det gör att jag hamnar efter med allt annat som ska göras så stressen flåsar en i nacken. Så just därför tog vi en långlunch vid ån idag och drack kaffe :)

image73



Premiären av Grey's i onsdags var grym! Vidhåller att det kommer bli Derek till slut men det är klart att det inte kan för lätt då skulle det inte bli någon serie ;) Haha sen har jag insett att Finn spelas av Chris O'Donnell vilket jag inte fattat förut... men han är inte ett dugg lik sig från när han spelade i De tre musketörerna.... alla blir vi äldre.

Imorgon blir det nog utgång om alla står på benen efter diverse förkylningar och influensor. Var ett tag sen och det ska bli riktigt kul att få gå ut och parta. Nästa helg blir det nog mest städning och packning så jag får passa på :) Och sen kommer jag bo i Västerås! Inte för att det betyder ett slut på utekvällarna i Uppsala dock ;)

Läste i tidningen idag att Svenska kyrkan ska låta homosexuella gifta sig i kyrkan. Måste säga att jag blev väldigt överaskad att de fattade det beslutet redan. Trodde det skulle ta längre tid ... lär nog bli en hel del protester inom kyrkan men vilket steg de tar. Modigt och nödvändigt. Vet att det är en önskedröm men det vore ju bra om frikyrkorna kunde följa efter... öppna upp mot ett lite mer tolerant samhälle.....

sol ute, sol inne.....

Så underbart härligt att se solen igen.
Blir på så mycket bättre humör nu när det börjar bli varmt och ljust igen.
En kaffe vid ån mmmm livet börjar komma tillbaka :) Behövs inte så mycket mer.


Imorgon börjar det igen! ;)

image70

Rätt låt vann :)

Helg hemma hos familjen i Västerås. Idag har vi shoppat möbler en soffa och matbord + stolar har det blivit och jag är sjukt nöjd :) Lite tråkigt när man shoppar möbler att man inte får hem dem på en gång. Får hålla mig till tåls några veckor till. Sen får jag äntligen fixa iordning i MIN lägenhet ;)

Ikväll har det varit schlager för hela slanten. Och japp RÄTT LÅT VANN :D
Jag blir så himla glad av att se Ola Salo, jösses vilken utstrålning han har.
Men tyckte det var en hel del bra låtar i år , Måns var söt :)  Rätt kul att höra att alla artister var rörande överens efteråt att rätt låt vann. Vad ska de säga iofs när både juryn och folket gav The Ark högst poäng. Ska bli kul att se hur det går i Eurovision sen.

image68


ovärderligt

100354-67


Sitter med Maija och myser framför datorn.
Det har varit en märklig vecka... vår kollega som saknades dog i bussolyckan. Hon var 40 år och hade två tonårsdöttrar. Ofattbart. En annan kollega skadade benet allvarligt och fick glassplitter i hela ansiktet och ner i strupen, men hon är bara glad och tacksam att hon lever. Hennes granne som satt bredvid henne på bussen överlevde inte. Så snabbt förändras livet för alltid.....

Blivit mycket tankar och samtal på jobbet om livet, döden och meningen med alltihopa..... och tankeställaren man får, att man tar så mycket för givet. Sin hälsa, sina nära och kära, hur bra man har det. Det är det jag försöker ta med mig nu att verkligen försöka uppskatta allt det jag har i mitt liv som faktiskt är ovärderligt.

_____________________________________________________________________________

Planerna för flytten går framåt. Idag har jag beställt ett nytt klösträd åt kissarna så de får också ny möbel :) Ska ta mig ut till IKEA snart och köpa flyttlådor, snart ska det börja packas grejer. Börjar känna att nu när det är så kort tid kvar så vore det skönt om man fick komma igång snart. Ska bli sååå skönt när allt är över. När jag kan sitta i min nya soffa i min nystädade, nyinredda lägenhet med kissarna i knät och känna mig hemma :D
Bara en månad kvar nu.