Gott Nytt År!

Julen har varit mycket bra. Lugn och mysig med massa familj, släkt och vänner. Och mat :) Precis som det ska vara med andra ord.

Var ute på juldagen vilket var första gången på en massa år och hade riktigt kul. Lite oväntat faktiskt. Återsåg massa gamla skolkompisar och annat löst folk. Fascinerande vad folk försöker övervinna varandra i att ha lyckade liv en sån kväll. Radar upp vad de lyckats prestera sen sist. För folk man inte känner för fem öre, varför bry sig om vad de tycker?

Har också hunnit med middag hos Tina med gamla gymnasietjejerna. Det var kul att ses och se vad som hänt sen sist, och för vissa har det hänt mycket. Om jag tänker på var jag var för ett år sedan så har det ju hänt mycket i mitt liv med men det ser man inte när man är mitt uppe i det...

Sen har jag lyckats blivit sjuk och fått halsfluss. Så senaste dagarna har jag legat hemma och varit sur över att jag missar nyårsfestligheterna med Lotta i Uppsala. Men hon har lovat dricka bubbel åt mig ikväll :) Vi får ta igen det en annan gång gumman!

Så det blir en lugn nyårsmiddag med familjen istället vilket i mitt tillstånd känns precis lagom :)

Gott Nytt År vänner, hoppas det blir ett bra år!


image147




God Jul!!!!!

image146




Nu kommer känslan....

image145


Jag älskar det här upplysta trädet som står mitt i Vasaparken. Nästan lite magisk känsla över ett ensamt upplyst träd bland alla andra mörka och kala träd...

Julkonserten med The Real Group ikväll var både galet rolig, de bjuder på sig själva må jag säga, och så där juligt finstämt som det ska vara. Det är en riktigt njutning att höra dem sjunga.

Och nu är jag äntligen julledig och det var på tiden. Jag var lite orolig innan att ledigheten skulle förstöras av tankar och oro inför alla förändringar som är på gång på jobbet men, helt ärligt ,så fort jag klev utanför dörren så lämnade jag det bakom mig :) Det är så inte värt det!

Imorgon blir det julklapssshopping (med resten av stan antar jag) och lunch med Tina.

Nu börjar julkänslan komma krypande. ....

Uppdatering

Någon verkar tajma in bra telefonsamtal på mina värsta dagar på jobbet....

Idag var värre än värst med besked om nya organisationsförändringar, spekulationer och upprörda känslor. Då ringer telefonen och jag blir kallad på en intervju till en arbetsplats där jag tidigare varit på en intervju. Nu har en ny möjlighet öppnat sig och de vill träffa mig igen :) Så kan det gå......

Lite lättare att gå på julledighet med det mötet väntande istället för en klump i magen över allt som kommer ske på jobbet efter nyår. Nu är det bara en dag kvar, som på kvällen avslutas med en julkonsert med The Real Group!

Sen är det leeedigt! :))))

Tredje söndagen i advent

Efter en rätt känslomässig helg så blev det söndag.
Tredje söndagen i advent och en vecka kvar till julafton.

Spenderade dagen med familjen och åt god middag och myste. Emma var på bal i fredags och jag tvingade henne ta på sig sina fina klänning igen så jag kunde ta kort på henne, en riktig prinsessa!

image143


Satt och tittade på tv galan på TV3 som hyllar svenska hjältar. Rätt svårt att titta på något sådant utan att bli berörd och man önskar att man själv har lite av deras mod och engagemang för, i många fall, fullkomliga främlingar. Grymt impad av killen som räddade livet på en kvinna genom att avbryta en misshandel med fara för sitt eget liv. Vissa skulle säga dumdristigt, jag måste säga modigt.

Nu är det bara en jobbvecka kvar innan jul (för mig faktiskt bara fyra dagar) och det känns så galet skönt. Julstämningen börjar faktiskt komma krypande och julmusiken smyger sig in på spellistan i iPoden :) Om bara det kunde komma lite snö.....

image144



du är nästan perfekt

Så pratade vi om det vi aldrig nämnt.
Öppnade dörren till de där känslorna som alltid funnits där.
Jag tog din hand och mötte din blick och visst finns de där, känslor utan ord.
Varför ska det vara så svårt?
Du är den vackraste människa jag någonsin mött och jag skulle verkligen kunna älska dig ,
om det vet du ingenting...

Du tog mitt huvud mellan dina händer och kysste mig hejdå

Att vilja men att inte kunna gör så ont ibland

Det var en underbar kväll och jag önskar att den inte hade tagit slut......

sjuk

Jag var faktiskt lite peppad igår inför en ny vecka, hade lagat matlådor och tränat och var redo. Så vaknar jag klockan fyra genomsvettig med ont i huvudet och feber..... så nu ligger jag här och tycker synd om mig själv istället.

If I ...

image142

Nu är jag och katterna tillbaka i lägenheten och jag hoppas verkligen att det räcker nu. Det blev riktigt snyggt när vi tätade alla lister och lägenheten är väldigt välstädad och det får väl vara bonusen :)

Blev en mysig kväll i fredags hemma med familjen. Vi kollade på Idol finalen och det var väl helt rätt att Marie vann måste jag säga. Amanda har nog sitt på det torra ändå. Synd bara att  vinnarlåten var bland det tråkigaste jag hört.

Var på dejt igår kväll och det var riktigt trevligt. Länge sedan jag satt och fikade med någon i sex timmar :) Fascinerande att man kan ha så mycket att säga haha. Tråkigt nog så fanns där inget mer än kompisvibbar men förhoppningsvis kan de leva vidare i alla fall. Det dräller verkligen inte om bra killar i mitt liv. Och att hitta rätt är sannerligen inte lätt. Fick i alla fall en komplimang som lyste upp i mörkret ;)

Idag blir det söndagsyssel, ska tvätta och handla. Försöka förbereda lite matlådor för veckan. Bara två veckor kvar till jul nu!!!! och två veckors ledighet :)  Ska skriva jobbansökningar också. Jag tappade lite sugen efter hela floppen med jobbet i Eskilstuna men nu ska jag ta nya tag!

Ljus i mörkret

Helgen kom och försvann och nu är det snart onsdag. Tiden bara springer förbi, vilket iofs är rätt skönt i detta mörker. Vi lever just nu i de två mörkaste veckorna på året innan det vänder. Och det känns, är galet trött mest hela tiden.

Sen för att göra mitt liv ännu roligare så har de jävla pälsängrarna överlevt Anticimes utrotningsförsök. Så nu går vi till fas 2 och ett nytt utrotningsförsök på fredag följt av att jag tätar alla lister i hela lägenheten. Yippie. Slipper i alla fall tvätta alla kläder denna gång då jag var lite smart och förvarade dem bättre efter förra gången. Katterna kommer bli så glada av att behöva ut och åka bil igen :)

Igår lyckades jag fixa biljetter till Kent i Västerås den 29 februari! Trodde helt ärligt aldrig jag skulle få se dem spela i min hemstad :) Men glad blev jag! Köade tilsammans med ett gäng 17 åringar som efter att vi diskuterat vilka konserter vi varit på frågade "hur gammal är du egentligen?" haha tack för den!