Gott Nytt År!!


Gott nytt år och hoppas ni får en fin nyårsafton och ett magiskt bra 2012!!
Det hoppas jag på i alla fall :)





Jag har precis fixat frisyren, lösögonfransarna är på plats och snart kommer Eva för en liten för-fördrink innan vi tar en promenad hem till Tina för nyårsfest. Kommer nog bli en mycket trevlig och god kväll!


Julen i bilder



































Varit en otroligt mysig och fin jul med massa kärlek, mat och paket!


Idag ska jag börja motionera bort lite julmat med ett 75 min cirkelfyspass innan det är dags för lite mer familjemystid :) Härliga ledighet!


God Jul!!


Så är det då äntligen jul! Härligt. Hoppas att ni får en riktigt fin julhelg!











Fjärde advent and then some....


Nu har ännu en vecka gått och jag har varit dålig på att uppdatera inser jag... men det är mycket som ska hinnas med så här innan jul. Har prioriterat att hålla igång med träningen nu och det är nog min livlina i detta hav av trötthet jag simmar runt i (med de flesta andra verkar det som) Kommer stappla in över mållinjen på onsdag när jag får stämpla ut och ta julledigt!! Längtar som en tok!

Det var lucia i tisdags och tog en sväng ner till stadbiblioteket på lunchen och lyssnade på elever från Fryx, hur fint och stämningsfullt som helst:



I fredags gav jag mig på att prova nya Friskisträningsformen Indoorwalkning, men tycker nog walking är ett något missvisande namn, running hade passat bättre :) Var i alla fall himla kul pass och kul med en ny träningsform som man kan variera sig med. Blir nog att lägga till i träningsschemat under våren så jag får in lite mer konditionsträning.



På kvällen var jag och Joanna ute och käkade på Indigo, ett nytt tapasställe i stan, och det var väldigt gott och trevligt. Emelie anslöt senare för ett glas på Skybar och det var kul att vi fick till att ses så här inför jul. Nästa gång vi ses är nog när vi slår klackarna i taket på Joanna och Jakobs 30 års fest :))

Fjärde advent igår alltså och veckan som gått har ackompanierats av Musikhjälpen, både på radion på jobbet och tvn hemma :) Kommer bli tomt och tyst under veckan nu må jag säga...



Nu har jag bara tre arbetsdagar kvar, helt otroligt att denna långa hösttermin snart är slut. Vet att det kommer massor med jobb på andra sidan årsskiftet men det tänker jag inte oroa mig ett dugg för nu. Nu ska här vara fokus på att vara ledig, ta det lugnt, stanna upp lite och bara njuta......


Tredje advent

















Ikväll blir det luciatåg i Tomaskyrkan med massa gamla fryxare. Kommer säkert bli hur fint som helst. Mysig avslutning på en mycket skön helg. Nedräkning mot jul och ledighet forstätter :)



Mat, mat och mera mat


Ja jösses vad det blev mycket mat den här helgen. Planeringsdagar tors-fre, tacokväll på fre, dopkalas lör och sen julbord igen på söndag :) Nu blir det lite detox fram till jul så man återfår lite sug efter julmat och julgodis :)

Det var himla mysigt julbord i söndags på Öster Mälarstrand med tjejerna. Var helt utslagen efteråt och söndagskvällen sependeras mest i soffan med goskissen :)


Ja julen närmar sig och jag känner ett stort behov av att få lite lediga dagar snart. Är så trött på mornarna och detta mörker är ju deprimerande i sig. Dock kom det ju äntligen lite, lite snö igår kväll som faktiskt ligger kvar idag. Så lite ljusare blev det.

Men det är bara att bita ihop nu, två hela jobbveckor och sen tre dagar till innan det är tid för julledigt! Var skönt att få komma iväg på våra planeringsdagar förra veckan för att bryta av lite... här kommer några fler bilder från Schenströmska:


















 





Melvas dop


Idag har jag varit på dop. Kusin Mikaelas dotter Melva döptes i Badelunda kyrka och sen var det fika med hela släkten. Himla mysigt och smått intensivt med alla barn som springer runt :)

Här kommer lite bilder! Melva är så himla söt att man blir ju helt till sig :)












Igår hade vi myskväll med familjen. Emma hade med sig David hem och vi åt tacos och spelade TP med föräldrarna. Jag vann! :)




Skön soft kväll efter att jag varit borta med jobbet på planeringsdagar tors-fre på Schenströmska herrgården. Vilket var ett helt otroligt mysigt ställe med väldigt god mat, kan verkligen rekommenderas! Vi körde femkamp och fick prova både pistol och pilbåge :)




Nu blir det skön lördagkväll i soffan och ladda om för julbord med tjejerna imorgon på Öster Mälarstrand. Känns som den här helgen går lite i ätandets tecken haha