Ryan Adams @ Cirkus


I fredags var det då dags för mig och Emma och se Ryan Adams på Cirkus. Och det var helt magiskt bra. Vi hade grymma platser på fjärde raden och det kändes som vi var inbjudna till Ryans vardagsrum där han satt och myste med sin gitarr och småpratade mellan låtarna :) Han spelade en massa av favoritlåtarna och jag gillade verkligen att se honom köra själv med gitarr, munspel och piano. Vi gick därifrån med ett stort leende på läpparna och massa fin musik i hjärtat!






i'm fractured from the fall
And i wanna go home

I got a really good heart
I just can't catch a break

But i'm fractured from the fall
And i wanna go home




Igår var det middag på Å med Ulrika, Henrik, Tomas, Emelie, Mårten och Joanna. Himla gott och trevligt. Vi gick till Cirkus uteservering sne och hängde där resten av kvällen. Helt galet vad poppis det stället är. Men vi lyckades få tag i ett bord efter ett tag och vilken härlig sommarkväll det blev!

Vaknade i natt vid halv fyra när det åskade som sjutton. Lät som blixten slog ner precis utanför huset, läskigt. Men nu är det fint väder igen och blir grillning med familjen ikväll. Emma o Mattias är ju hemma i stan nu för sommaren, mysigt med hela familjen samlad.



Kommentarer
Postat av: Ann

Guuud så snygga ni är!!! Kram

2011-06-15 @ 23:56:40
Postat av: Maria

Tack fina du :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback