Alltid är det nåt

 
Min kyl och frys har betett sig märkligt de senaste dagarna, ena stunden kall och sen några timmar senare nästan rumstemperatur. Trodde den gick sönder igår men nej sen var den ju kall ändå. Men imorse kl 5 vaknade jag av att det smällde och lät, trodde det börjat hagla eller nåt men nej det var kylen som fått spatt. Och så var den helt varm igen, varningslamporna på frysen blinkade och ja... rätt ofungerande kan man säga :) Kunde inte direkt somna om efter det utan låg och funderade på hur detta skulle lösas. För en kyl/frys klarar man sig ju knappast utan.... som tur är så har mamma höstlov så vi åkte ut till Elman när de öppnade och där hade de trevligt nog 25 % rabatt på allt och kunde dessutom leverera en kyl/frys idag och ta med sig den gamla tillbaka. Taget! Och klarade mig undan med 5500 kronor vilket jag nog räknat med skulle bli dyrare.
 
Dessutom så blir den nya snyggare :) Jag menar ska jag byta en sån trist grej som kyl/frys så får det i alla fall synas att den är ny :) Kommer bilder senare!
 
Annars är det en jobbdag kvar denna vecka och så målgång på fitnessfighten imorgon! :) Resultat kommer på torsdag. Sen väntar fyra dagar av trevligheter som en liten paus mitt i detta höstmörker!
 
Detta var jag på gymmet igår:
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback