Semestern inledd!


Semester!! :)  Äntligen! Stapplade in över mållinjen i torsdags eftermiddag och känns som jag inte hade orkat en enda dag till men det hör väl till när man ställer in sig på ledighet.

Det har varit full rulle de senaste dagarna med tre dagar nere på Cityfestivalen. I torsdags såg vi Daniel Adams Ray och Looptroop, mycket bra. I fredags var det först middag hos mig och sen drog vi ner och såg The Ark. Lite märkligt att se dem här i stan och på en stadsfestival där folk kanske inte främst är nere för att titta på artisterna... så blev inte den där härliga stämningen i publiken som fanns på Cirkus. Men vi får en ny, sista chans på Gröna Lund i september, då blir det hejdå på riktigt :(

I lördags blev det inga konserter utan grillkväll hos Tina&Andreas och sen allmänt häng på stan. Mycket kul och aningen skum kväll :)

Så gårdagen blev en trött historia haha och idag har jag tvättat, städat och håller på och packar inför segelsemestern som inleds imorrn. Tar tåget till Södertälje och möter upp mappa där. Gud vad skönt det ska bli att få komma ut i skärgården och lämna vardagen bakom sig helt och hållet.

Lämnade kissarna på pensionatet idag och alltid lika skumt att komma hem till en tom lägenhet sen. Vet att de har de bra där men kommer sakna dem galet mycket under de här veckorna...


Lite bilder från senaste dagarna
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback