Härifrån och uppåt


Blev en promenad på lunchen idag och vad härligt det är att se alla vårblommor som kommer upp. De riktigt lyser upp de tråkiga gräsmattorna. Hoppas det blir vår på riktigt snart, längtar efter värmen och ljumma vindar.

Det är så skönt att känna hur hela livet liksom vänder nu med ljuset. Ingen större längtan efter att vara hemma, inomhus utan det ryker i en efter att få vara ute. Och att träffa folk. Hitta på saker. Vi är ju lustiga i det här landet som överlever dessa isolerade vintermånader för att explodera i sociala aktiviteter under vår och sommar :) Men det ska bli härligt. Sa det till en vän igår: har förhoppningar att det kommer bli en bra vår. Vi kör på det!

Idag blir det annars cirkelfyspass efter jobbet och det är ett härligt svettigt sätt att starta veckan :) Får känna att man lever. Går rätt så bra med min nyårsutmaning faktiskt. Bara ett par veckor det inte blivit tre pass och då pga att jag varit sjuk eller så.. Hoppas komma igång med att springa nu i bättre väder också och det är ju väldigt enkel träning att få till.

Så startar veckan i en rätt positiv känsla måste jag säga och eftersom det är måndag idag kan det väl bara gå uppåt :)




Kommentarer
Postat av: Ann

ja full fart framåt mot en härlig vår!!! kramar!

2011-04-13 @ 07:58:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback